sol och värme

Ja det vill jag lova dig. Kollade precis vädret i turkiet de kommande dagarna dit vi ska, alltså Cesme. Man såg fram till tisdag och det jag kan säga, STOR SOL och 29-31 grader.!!! :D Inget att klaga på. Va till och med varmare där än vad det skulle vara vid alanya fast det var väl ingen märkbar skillnad 1 grad nu när jag kollade igen men ändå. ;)
Aja, skit samma. Måster erkänna att man längtar dit. Ska bara sola och bada och inte lyfta ett finger. Jag ska vila min fot för nu gillar jag itne den och den gillar inte mig. Kan knappt göra nått utan att få ont. Men linda den och kyla funkar. Även knapra lite tabletter.

Sen hade vi ju korpen igår kväll. Var skit skoj och spela. Och denna gången kan jag faktiskt skriva spela och mena det. Vi spelade faktiskt fotboll. :) Dock förlora vi även denna men denna gången gjorde vi mål och det blev 2-3. Så det är bara att hoppas att vi fortsätter spela bra så kan det nog gå vägen eller ja vinna någon match. :) Vi är ju trots allt itne fotbollspsleareutan brottare. Hmm. Jag kanske ska prata för mig själv för det är många i laget som är bra. Men va fan. Vi är ett lag och ett lag är inte bättre än den svaga länken (alltså mig). :p Lr hur är det man säger?

Har haft en mycket trevlig dag idag. Sov hyffsat länge för att jag ska hålla mig vaken denna natten så gick upp vid en halv elva. Mickis ringer och vi bestämmer att laga lite lunch ihop framåt tolv och sen skulle vi motionera. Runt tolv var vi på kvantum och där var det någon slags mysdag med tipspromenad och grejer. Riktigt trevligt! Sen vägen förbi sigges och hyra nya Wallander som kommit ut på film. Hem och laga mat samtidigt som vi gluttar på filmen, vi båda hade sett den på bio men det var ju ett tag sen så man kom ju inte riktigt ihåg allt. Där efter en sväng till Elins esplanad för att kika linnen. Vollybollen närmar sig med stormsteg och det är dax att hitta outfit!!! Vi hitta ett passande förslag som vi ska framföra i morgon när vi förhoppningsvis träffar så många som möjligt! 
Duktiga som vi är så åker vi upp till berget. Smärta i foten så dfet blir endast en promenad för mig.5 km blir lagom men dock lockade 2,5 eftersom mörka moln såg ut att vara på väg men nej då jag knatar på. Efter 2,5 km ångrar jag mig. Det börjar hagla och regner står som spjut i backen. Underbart! Hade jag tagit den korta så hade jag ju vart framme och kunnat ta skydd men icke, på med luvan och fortsätt i ett raskt tempo. Det slutar efter ett litet tag men då var man ju redan helt genomblöt. 
En varm dusch var nästan det bästa av allt må jag säga. Så skönt när man vart nedkyld av regn och hagel. :)

Dagen avslutas hos mickis med mat och tv.
Och natten tillbringar jag på jobbet.! :)
I morgon blir det inte många timmars sömn. Det blir nog upp och hoppa vid elva. Halv tolv ska vi spela vollyboll. Dock måste jag nog sova lite mer under dagen sen för jag ska jobba på kvällen. Bogrensbaren, RÖDTORSDAG!!!! Syns vi där?? ;) (om inget blir ändrat som det lätt blir ibland för då finns risken att jag står på andra sidan baren).!

En sak till. Jag har blivit helt såld på dansarna som dansar bakom Alexander Rybak. Inte dåliga måste jag säga. Kolla på denna och kolla på dem. Jäklar säger jag bara. ;) Lite bra tränade!
Han är väl inte heller fel att titta på. Men men! Är man artist så är man!



Sen är ju denna damen oslagbar.
Sjukt snygg, helt underbar röst!
Och så många bra låtar!





Måste erkänna att jag är rätt tankspridd.
Gillar att ha koll på läget men tusan, det har jag inte just nu.
Ne om man ska göra lite nytta kanske.
Hoppas alla sover gott! :)

Korpen



Ja då var det dax för match 2 i korpen!!!
Och som ni ser så kan man nästan tro att jag är sponsrad av adidas. Men riktigt så bra är jag inte än. ;)
Har vart iväg och köpt tejp och kylpåsar idag så nu ska foten tejpas och sen känner jag efter. Igår efter träningen kunde jag inte ens gå så får se hur det blir idag. Ska testa och springa lite iaf.

Matchen är om 1,5 timme och det blir bara gråare och gråare. Bara det inte regnar när vi spelar för man blir så kall när man står still. Vilket man får göra endel eftersom vi har massa spelare och alla ska få spela.

Dock är ja ruskigt trött nu. Blev väckt förut när jag vilade. Hmmm. när man ringer någon och den personen sover säger man inte då "oj, förlåt vi hörs sen när du vaknat" nej inte alls man fortsätter prata i tre minuter så att den kvicknar till och inte kan somna om.!!!! mycket omtyckt!

Ne nu ska jag ner och ladda lite!

vilken dunder kväll!

ja lr inte!
Har vart en jätte lugn kväll! Nästan skönt att man inte fick ledigt för det var en behaglig kväll och tänk så mycekt bättre man mår i morgon. :p Man får se allt från den ljusa sidan.
Norge vann ikväll då! Tycker faktiskt den är rätt trallig och glad.! :) Och sen ser han ju ut som mammas lilla pojke! ;)



Ne om man skulle sova!
Va inte alls trött när jag kom hem men nu vart jag seg.
Man kanske skulle ta och se något vänner avsnitt först och somna i soffan är aldrig fel det! :p
Ja, så får det nog bli.
Sov gott nu alla ! :-)

jobb jobb jobb!

Ja visst lilla du! Här jobbar man och sliter och det skulle verkligen sitta fint med en ledig helg men icke då. Man ska även jobba då. Jobb jobb jobb.! Försökte byta men inte. Alla är upptagna, lite tråkigt. Men men man får bita i det sura äpplet och åka dit man får ju trots allt pengar för det.
Jobbar nog inte så mycket nästa vecka. Endast onsdag här på Scandic och torsdag, lördag på bogrens och sen åker vi ju på söndagen. Så håll ut!

Måste även berätta att jag har hittat ett par skor. Så fina, eller rättare sagt det var josse som hitta dem. Jag var bara tvungen. Förlåt! men va tusan vad gör det om vi har likadana det är inte hela världen. :D Har kommit in i nån slags skotid nu. Skor skor skor hela tiden. Är jätte skoj och titta på och köpa. :p Bild på mina pärlor kommer strax.! :)

Sen vet jag inte ritkigt när jag ska sluta i morgon. På min tidrapport så är det någon som skrivit dit att jag ska gå till nio men det är ingen som varken skrivit det på schemat eller pratat med mig. Konstigt?
Visst vi har pratat om att jag ska gå kvar lite någon gång var 8:de vecka för att få mina timmar att gå ihop men inte var det två timmar i stöten och så skulle de säga till. Knepigt. Just nu känner jag mig rätt pigg så kanske stannar men jag vet ju hur trött jag kan bli och då är två timmar rätt mycket.

Ne men om man ska ta och jobba lite då kanske. Hoppas alla sover gott!
:p


det är inte sant

Ne jag trodde verkligen inte det.
Har ju fått spruta idag i foten och den gör ont må jag säga. Åkte till jobbet ihop om att det skulle bli en lugn natt och att jag skulle sitta rätt mycket still men icke har massor att göra. Stackars min fot! :(
Ville nästan börja lipa när jag kom hit och såg att jag hade fått en massa extra saker.! Ska bland annat bära bort fem bord och tio stolar från en konferanslokal till ett förråd. Sen ner i puben och Tömma den på disk sen så hade folk käkat middag i Lindwalska så den ska städas. Plus att det har vart konferanser i alla vår konferansrum och det ska det vara i morgon med, dock inte samma företag i någon så allt ska tömmas. Härligt!
Får se om det blir någon fotbollsträning i morgon. Tvivlar på det. Kommer nog få ligga med foten i högläge!

aja! nog med gnällandet nu måste jag jobba!
Sov gott!

:)

jag läste Terons blogg förut! (teron.blogg.se) Grymt bra. Hon hade några rader om de senaste dagarna då vi va i göteborg och kollade på Beyonce och gick ut. Gå dit och läs! :)

Ne men jag kan nog skriva ett par rader jag med men läs gärna hennes oxå! :)
Sluta i måndags morse vid sju.. åkte hem direkt för att få sova så mycket som möjligt.! Fick sova fyra knappt fyra timmar. Sen var det upp och in i duschen för att sen åka och ta tåget vid tolv till Götet. På stationen mötte Teron mickis och josse upp mej. Josse hade jobbat och teron och Mickis hade shoppat. Vi tog oss hem till Josse för att fixa lite och göra oss iordning. Runt fem halv sex tog vi oss in till Stan för att äta. Vi hitta något italienskt ställe på Avenyn och det kan jag säga det inte får några höga poäng. Först fick man stå i dörren och vänta i minst tio min för att ens få ett bord. Sen så va faktiskt maten super god men när vi skulle betala bad vi om en att få splitta notan dock fick vi allt på ett kvitto. Sen så sa han till oss att räkna ut själva hur mycket var och en skulle betala och hur mycekt han skulle dra från kortet. Sen gick han för att komma tillbaka. På en "riktig" restaurang så räknar han ut vad var och en ska betala och så får alla varsitt kvitto på vad man ätit och druckit. Men icke! Kan säga att han inte fick många kronor i dricks. Maten var god men det var allt. Gick rakt över vägen när vi va klara där och gick till bryggeriet för att ta varsinn drink. Fick en skit god som jag lär beställa vid framtida utgångar. Fick även varsinn shott..! svin god! Smakade som äpplepaj med kanel, inte mycket alkohol i så det var nog deet som gjorde den så god! Såg dock inte vad han blanda.
Sen tog vi oss till Scandinavium för att se Beyonce. Å det var grymt.! Och ni skulle se Mickis min när en kille framför oss tar av sig skjortan, hon lyser verkligen upp. Fram tills vi får se att han har en tröja under snacka om besviken! haha! super söt mikaela! :) Där ska även tilläggas att i trosdags när vi jobbade på boggan så gjorde mickis en skylt till sej själv där det stod "pojkvän sökes!". När vår DJ, Kalle ser detta så kommer han fram och frågar efter ett tag vart skylten tog vägen för han ville lägga till något. Mickis hade vid den tidpunkten slängt skylten men det han ville lägga till var "varning för svärfar!". Lite små skoj. Men så är det inte. Peeter är super snäll! :) Var endast en liten parantes!
Efter det blev det Berså. Vi fick inte det bästa intrycket av det men det var måndag så man kanske inte kan begära mer, vad vet jag. Men trots att det är måndag kan de väl ha bartenders i barerna?? Vi gick fram och sa till och med vilken sprit vi vill ha och ändå gör de fel. Vi ville ha Likör 43 men fick Trippel Sec. Det är samma får vi till svar. Och nej lilla vän. Det är inte samma.! aja.. Sen va la inte musiken den bästa. Men vi tog oss ett bord och satt å prata lite och det var trevligt. Måster erkänna att jag hade lite ont i fötterna så när en mega soffa vart ledig så tog vi den. Mickis ville spela och Teron och Josse gick på toa. Efter två minuter så hade jag fyra killar hos mig. Hmm! Ena av dem var riktigt trevlig. Men de bjöd på lite drinkar och var sociala. Någon av dem var väl lite väl överförfriskade men så är det väl när man är på krogen. Men han som var trevlig satt och prata med Teron och mej en del och vi tog han nog med storm. Han tyckte vi va så grymma! Teron försökte vara så dryg som möjligt medan jag bara skratta och log. Va rätt skoj faktiskt. Tillslut lyckades vi smita där ifrån vid tre och då haffade vi en taxi och åkte till josse för att göra pizza och totalt stensomna i sängen. Så gott har jag nog aldrig sovit. På 33 timmar hade jag sovit 4 timmar så jag var rätt trött.
Vaknade vid tolv kanske och tog ett tåg vid 13.40.

Hem och pröva outfiten för min debut i fotbollsvärlden. Det var ju dax för Korpen. Vi förlora dock men måste säga att det var ganska skoj. Fick springa en hel del och de va la på gott och ont. Måster erkänna att hanbdoll är lite roligare. Det händer mycekt mer där. Och  när ens motståndare gör mål så känner man sig inte lika uppgiven som man kan göra på en fotbolls match där ett mål betyder ganska mycket. Men skoj var det! Ny träning i morogn och på måndag och sen match på tisdag igen.
Va dock hos doktorn och fick spruta igen. Denna gngen modellen stor! Han vill nog inte ha tillbaka mej, han vet inte riktigt vad han ska göra med mej. :p Men jag förstår han jag börjar med känna detta lite smått hopplöst. Denna gången gjorde det riktigt ont att få sprutan och nu kan jag ju erkänna att jag inte är sugen på att åka och jobba utan skulle hellre lägga mej i soffan och ha foten i högläge. Men men pengarna rullar ju itne in om man inte går till jobbet!

Aja! Jobba lr inte jobba på Lördag??? Vill ju festa men man behöver pengar. Men det är inte varje dag ens kompis fyller 20.! Men får se.

Lite kort! mer kommer för det mesta tog vi med mickis kamera men har en del att lägga upp... :)
en vanlig tisdag! Jag och mamma delar på en flaska vin och så syr jag ett par kuddfodral! :) (ett par verkor sen måste jag väl lägga till)



En myskväll hos Teron med lite wok!



Fixar iordning sej till brottarfest!



                         

Lite kort från festen!
Nu måste jag gå och byta om för att åka till jobbet men mer kort kommer. !! :)
Sov gott allihop!

fotboll är livet!

ja gu så skoj det var! :)
Ne men lite seriöst inlägg här då!
Vi kom hem frn göteborg vid tre. Har haft super trevligt. Tack för en trevlig dag/kväll. Beyonce va grymt bra. Vilken kvinna, så fin och vilken röst.
Sen så spela vi fotboll idag oxå. Vi var väl inte super bra men det var roligt. Resultatet blev 0-2 alltså förlust. Men med grymma skor från Sandra så sprang som bara den. Dock så känns det i foten nu men det är bara att gilla läget. Ska ju till doktorn i morgon och få nya sprutor. Så skratta och var glad. Korpen var grymt skoj.
Sandras, Mariells och Saras skyltar var grymma. Och sen var ju Leo, Linda och Teron där och kika på oss. Kul att alla ni kom och såg men hade varit roligare om vi vunnit!
ne uppdatering kommer med kort. har massa att lägga in nu.!
Ha en bra kväll allihop! :)

Var glad! :D

Ja, detta verkar ju bli en söndag som alla andra. Inte för att det är något fel med det, jag gillar söndagar, de är goa. Hittills har jag inte gjort så mycket. Sov inte så länge, vart ju rätt pigg där ett tag vid halv elva, elva någon gång. Sen var de lite småmys och in i duschen. Och så självklart hamnade jag här då men börjar bli lite trött nu så ska nog ta och sova. Klockan 18.00 så är de samling hos Teron för bakis pizza, för de som är bakis och för oss andra blir det väl hmm, söndagspizza helt enkelt!
Dock hade jag bestämt mig för att försöka vara så nyttig som möjligt ett bra tag men släng sig i väggen med det alltså ikväll blir det pizza. Gillar du inte mig som jag är så är det inte mig du gillar. Så enkelt är det med de.
Hade ju haft planer att åka till Ruder idag och få sig en behandling men de slutar ju vid tre så kanske får fjäska för snälla söta rar syster som hon klämmer lite på min nacke och rygg, är ju ingen annan som gör de så man får försöka få in det i hennes planering.

Har även fått en hel del go musik till datan, sitter för tillfället och lyssnar på lite högre volym än va ja brukar ha. Är rätt gött de måste jag säga, man slipper liksom tänka utan bara lyssna och drömma sig bort!
I morgon är det götet och Beyonce som väntar och har ju lite av en favvo på hennes skiva måste jag ju säga, så underbart go!




Annars i veckan så är det fest på lördag. Dock så jobbar jag. Lilloskar har ju fyllt 20 och det ska ju firas. Funderar på att byta bort för att kunna parta till det lite men får se. Ganska skönt att jobba oxå och pengarna är ju inte fel att få! Aja, får se lite hur det blir.
Nu ska jaj iaf försöka sova en timme. Det kommer behövas.

magda magda magda!

Kära lilla magda!!! Du är skoj du! Jag hoppas verkligen det blir spöregn så de du släpat dit får stå å kolla på riktiga "stjärnor" i regnet. :p
Ja har hört många som ska kolla på korpen. hmm! Tror nog de kommer första matchen sen inser de att sån skit vill de nog inte se..! Ne, nu ska ja inte va sån. De andra i laget är rätt bra så ja blir nog bänkad och så vinner vi. :)
Har iaf fått hem benskydd och skor nu så nu jäklar. Ne men det är skoj om folk kommer och tittar på oss och hejar fram oss. :)

Har vart dålig på att skriva här nu det senaste men uppdatering kommer. Kanske senare under dagen.
Nu om ett par minuter är jag klar med två nätter av tre. Ska bli riktigt gött att få sova.
Ha en bra söndag!

vart tog leendet vägen?

Ja, det är frågan. När jag gick och la mig i morse så var jag glad och allmänt nöjd med livet. Men när jag vakna så kändes allt tugnt bara. Satt och prata med lillebror en sväng och sen åkte jag till fransson där jag blev sittande. HAde bestämt tid med Mickis och Teron vid tre på resecentrum. En minut i tre ringer mickis och säger att de va framflyttat 20 min. Som tur va hade jag bara hunnit ta och ställa mig i hallen, inte åkt alltså. Så prata ett litet tag till, varpå visst tiden rusa iväg och jag blev lite sen ändå. När jag kom ner så hade de redan köpt. Kl. tio. det är dock lite tidigt för mej eftersom jag jobbar natten till måndagen och slutar sju på morgonen. skulle endast sovit i två timmar så fick köpa en till. Åker ner vid tolv ist. Visst det är inte många timmars sömn men vad ska man göra? Så är det någon som vill ha en tåg biljett till ett göteborg tåg som går från skövde C vid 10.11 på måndag så kan ni höra av er. Det kostear typ 150 tror jag det var. Jag har ju två biljetter så skulle kunna sälja den ena! :p
Efter det så har jag mest bara vart hemma.
För ett försök att komma på en bättre bana så gjorde ja pannkakor och de blev verkligen super goda. :) Sen bestämde jag mej även för att baka. världensgodaste kaka! mattiaskakan! Det finns säker många namn på den fast det skiter jag i, det som betyder något är att den är ljuvlig. HAr dock ej smakat på den än men om jag lyckats så är den bara underbar.
Sen så är alltid vänner ett plåster på såren. Så såg något avsnitt förut.! Ska nog se ett lr möjligt två innan jag lägger mej tror jag. :)



Ne man får nog ta och koppla på leendet i morogn igen. Vet inte vad som gick snett idag men får se till att morgon dagen blir bättre!


inte ens 30 min

ja visste är det underbart när det inte ens är 30 min kvar att jobba. Speciellt när natten har vart tung. Jag jobbar ju bara denna natten, jag hoppa in extra för Ulrika och nästa gång jag jobbar är i helgen så det var lite svårt att vända dygnet bara för en natt. Men annars kan ja berätta för er där ute att jag är en jävel på fotboll!!!! Fast är grymmare på vollyboll! JA, det var nämligen så att igår satte sommarträningen igång på brottningen och eftersom vi anmält oss till korpen i fotboll så va vi tvugna att öva. Vi va inte så många så det blev tre i varje lag så man fick springa. Helt slut kan jag lova dig att jag var men de var skoj och jag var TOTALT kass.... Så jag hoppas på att antalet publik på korpen matcherna är begränsat till de absolut närmast sörjande. Sen efter det åkte jag vidare till arenan för att spela Vollyboll. Där kan jag säga att jag har en lite mer chans men kan ändå inte påstå att jag är grym. Än! Vi ska nämligen öva och öva fram tills vollybolltävlingen vi anmält oss till i sommar. Helgen efter midsommar vid vollybollplanerna vid karstorp, grymt skoj! Vad är planerna för dagen då? Hmmm. Sova först i ett par timmar iaf annars kommer jag inte kunna stå på benen. Sen ska jag mickis och Teron ner till resecentrum för att kika lite på tåg tider till göteborg på måndag och hem från göteborg på tisdagen. Jo det är ju så att Beyonce närmar sig med stormsteg och det är mindre än en vecka kvar. Vi stannar kvar för lite fest och sen sover vi alla hos Josse innan vi åker hem på Tisdagen för att göra debut i korpen! :D Ne vet ni va. Nu är det bara en kvart kvar. Ha en underbar dag allihop för det ska jag iaf ha! :D För vad är inte goare än att få gå och lägga sig i en säng utan att få dåligt samvete när det är grått, mulet och regn ute?! Jag kommer njuta! Efter helgen måste jag säga att allt är på topp så. Med ett leende på läpparna och med flaggan i topp så vinkar jag hejdå till er för denna gången! ;)

vilken helg...

Ja vad ska man säga?
Helgen börjar alltid med en torsdag. Och i torsdags så sov jag en sväng eftersom jag hade jobbat på natten. När jag vaknar så solade jag lite för att sen sätta mig och sy upp Mariells klänning. Det blev verkligen jätte bra. Jag klippte av 15 cm så det blev verkligen skillnad. Sedan var det personalmöte, så lång personalmöte har jag nog aldrig vart på, det höll på i en timme och tjugo minuter. Efter det slängde jag i mej lite mat för att sen jobba. Baren stod det på schemat och i baren stod jag hel kvällen. Och det blev en mycket trevlig och lyckad kväll. På fredagen, hmm. Jag har tusan minneslucka från dagen. Vet att jag gjorde något men kommer inte ihåg vad, lite störande måste jag erkänna. Jag vet iaf att jag gjorde mig i ordning och åkte till Elof på en fördrink vid fem för att sedan åka till brottningen till klockan sex. Där fick vi först två papper men lite klurigheter på som vi fick sitta å lösa innan det blev mat. Efter maten var det lite småprat innan det sattes igång och börja leka. Det var mycket mycket roliga lekar, dock kommer jag inte avslöja dem här för är nästan lite småsugen på att fixa fest någongång å ha lite lekar. :)
Vi lördagen och det hade väl oxå en orsak. En riktig lördagsfrukost med det mesta man kan tänka sig. Och när klockan blev det den skullle for vi till Maxi för att fixa paket. Det var nämligen Andreas konfirmation så iväg till kyrkan utanför götene och kika på deras redovisning, mycket duktiga var dem. :)
Och sedan hem till dem i Götene för att äta lite paj. Dock kunde vi inte vara där så länge eftersom jag skulle börja jobba vid sex. Så det blev raka vägen till bogrens. och där var jag fram till klockan var ett typ eftersom vi aldrig öppnade depå. Vi blev sittande å prata en sväng och sen va det bara att sova, va rätt trött. Klockan åtta söndag morgon ringde klockan så det vara bara att gå upp. In i duschen för att bli människa och sedan en promenad till brottningen. KM för hela slanten. 30 brottare var anmälda. Jag fick ta på mig min fagra trikå för första gången på runt 5-6 år och gå en uppvisningsmatch som inledning. Sen kom alla knattar, eller det var inte bara knattar med utan även de stora grabbarna var med och lekte iaf pontus, elof och markus. Riktgt skoj och se. :)

aja! kort från helgen och lite mer kommer senare. Nu måste jag nog ta tag i saker och ting.


RSS 2.0