matfestival och plugg

Ja kära lilla du!
Nu är matfestivalen över och jag har inte vart på stan en enda gång mer än att gå till och från jobbet.
Det har vart folk överallt så jag har stannat hemma. Har ju haft en hel del skolarbete. HAr ju inlämning i morogn, redovisning på tisdag och tenta på torsdag!
Så denna vecka behöver ingen räkna med att jag kommer vara social!

Annars sätter alla brottningsträningar igång denna veckan och det är tävling på lördag! Kommer inte riktigt ihåg vart men fick förklarat att det var utanför Borås någonstans.... Viskafors kanske... eller jag vet inte..!

Ne om man ska återgå till arbetet! :)

datorer lever alltid sina egna liv

Ja då sitter man  på skolan i falköping.... Jag och jenny...
Om datorerna hade sammarbetat med oss från första stund hade allt tagit 20 min.... men med aöllt krångel så har jag vart här 1,5 timme.... plus att ja inte riktigt hitta hit heller.... jäkla massa småvägar man kan åka vilse på liksom... ;)
Men nu är arbetet klart och jag ska bege mej hem.... lunch och jobb är vad övriga dagen består av.... Så see you later alligator!!!!! :)

ojoj

Ja nu har man då gjort sitt sista pass på scandic... Det var en mycket skön känsla...
Jag har gjort min första och andra dag på skolan och dety var mycket mycket roligt och intressant. Det är i ett mycket mycket högt tempo så ingen vila här inte.
Jag har även fyllt år. :)
och det var trevligt... men firandet fortsätter även lite idag....
sen så har  jag en söndag att se fram emot då jag ska ligga och läsa i boken....
måste säga det att läraren är grymt bra och klassen lika så.... :)

aja nu måste jag sätta fart och fixa lekar...
ha det gött

8,5 timmar

Ja nu är det bara 8,5 timmar kvar i dessa scandic kläder. Måste erkänna att det är grymt gött!
Något jag idag har insett hur olika alla gör det. Har haft med mej en tjej som ska ta över stefans timmar och har även gått med stefan några nätter och nu går med sin sista med mej. Jag har låtit hon göra allt själv eller i hennes ordning och så fort hon behövt hjälp har jag självklart hjälpt henne. Och jag måste säga. Allt gör vi olika, allt. Vilken ordning vi gör det i och hur vi gör vissa saker. Spännande. :) Kan oxå säga att det var bra gött att inte vara själv. ;)

En natt kvar snart då. Då är dock inte hon med mej men förmodligen är det fika med securitas.
Annars måste jag säga att jag hade en grymt trevlig kväll i Fredags och att jag kommer sakna folket här. Men om man ser det så, så de som jag jobbat mest "med" slutar ju nu oxå så är ganska skönt att sluta med. Men vilket fall, grymt trevlig kväll så hoppas vi gör om det snart.

Och om jag säger så. Hade inte jag vart så jäkla bra (det jag skrev i förra) så hade jag få se ett handfat krossas mot asfalten från en balkongen en trappa upp. Men JAG ÄR TA MEJ TUSAN BÄST OCH LÖSER ALLT!!! :)

I dag så ska jag sova och sola. Även läge för ett stor röj på rummet om jag orkar. :p
Måste även ner till systemet och hämta ut spriten som jag beställt. Till lördag!
Har ju nu även en riktig favorit av icke-alkohol som kommer finnas. :)

Ne nu ska jag kila. Se hur det går för A där ute i köket!

jag är bäst

jag är verkligen bäst...
man ska aldrig ge upp...
jag lyckades och m gav upp. vilken seger. ;)
jag skulle tusan tagit den där bygglinjen. :p

underbart

Ja det vill jag säga dej. Det är helt underbart. jag har totalt kvar 2,5 pass, 21 timmar. Ni fattar inte hur gött det är.
Allt är så himla bra. Det är ett bra läge att sluta nu. Händer för mycekt elände på natten så som inbrott och skit, samt att min fusk uppläggning på byxorna gått upp.Eftersom jag slarvade så och inte gjorde det redigt så är jag ändå förvånad att det har hållt i ett år. Sen så är de bra slitna både där och var. Kavajen börjar bli lite små smutsig så läge för en ny tvätt men hmm... tror inte de blir så eftersom jag SLUTAR snart.

Typ nästan exakt en vecka och en dag till skolan börjar och jag är super nervös men va tusan jag kan inte göra mer än mitt bästa. ;)
När jag vaknar så blir det ut och röra på sig en vända för att sedan ta en underbar dusch och hoppa i arbetskläderna och fara iväg till harrys där jag ska slita en kväll med två goa töser :)

Idag var jag och lämnade in min telefon. Den total vägra igår. Hör abolut inget i den men andra hör mej. Så irriternade. Men fick en yberny lånemobil som jag ska ha ett tag. 2-4 veckor. Känns grymt motiverande eftersom jag använde den andra mobilen som kamera. men men. Det finns andra kamerer som jag får ta och använda.

Ne nu är det dags att gå en sväng och fixa lite här så ha de gött allihop.
Måste erkänna att jag längtar tills jag får krypa ner i sängen och gosa ner mej i kudden! Den bästa kännsla när man jobbar natt. Att få sova efter jobbet!  :)

RSS 2.0