hmm!!

nu har man funderat igen.... mickis satte en tankeställare i huvudet på mej igår...! men även denna gång när ja fundera så ville inte min hjärna sammarbeta så har inte kommit fram till så mycket..! men de ja fudnerat på är iaf om ja är för dum... lr kanske för snäll... jo de ja menar är att ja tror på allt som alla säger.... å ska ja verkligen göra de.?? å när ja får höra två olika saker så tror ja alltid på den som ja gillar bäst...! å att folk har ljugit för en förut har ju hänt så varför kan de inte vara så nu???? alltså.... allt som man tror på kan lika gärna vara en lögn...... även om man inte vill!
de e ju rätt lätt å spinna vidare på en historia när man har ljugit från början... lr om man dragit en lögn så kanske de lätt kan komma en till! man kommer nog aldrig få reda på sanningen....! lr jo om man hör samma från många håll men de e ju inte ofta man gör!
så ne... ska bli skönt å åka här ifrån i morogn.... inte behöva tänka på så mycket! bara va liksom!
nu ska ja ju åter till midsommmarlekarna som vi ska göra med släkten idag...!
trist att sverige förlora oxå... men om man ser de från den ljusa sidan... ja missar inga matcher med sverige.. ;)
sen så fick vi våra linnen igår... haha kommer bli så roligt på vollybollen.. :)

trött trött trött

nu e ja ta mej tusan trött...!
har jobbar 2,5 timme av 8.... känns tungt...!
kommer blir så sjukt skönt å sova sen... ska dock upp till rehab vid två...! men är väl bra de för ska ju kunna sova i mrogon natt.... gör sista natten här på tre veckor... :)

snacka om att ja längtar..... Turkiet på fredag..! sjukt undebart..... kommer vara sköntå komma här ifrån lite... de behövs.... en vecka å inte göra ett skit... sola bada spela strandtennis å vollyboll! :) skulle mer än gärna skriva å äta god mat men vet inte riktigt om maten kommer vara så god...! är rätt petig av mej som vissa vet.. ;) efter denna förhoppningsvis underbara resa så är de vollybollturnering....! så skoj.... :) vi kommer vara kass men vi har iaf snygga linnen.. :p på festen blir de fest...! å ja hoppas fortfarande att fia å teron lyckas byta... vore tråkigt annars...! teron... fråga igen å igen...! fia du oxå! ligg på liksom... :) sen veckan efter då blir de kusten...! :) måste erkänna att efter i natt kommer den kommande tiden vara rätt go...! :) fram tills typ den 11/7 då ja börjar jobba.... 5 nätter i stöten å bara ledig 2 mellan.... i tre veckor...! kommer vara segt kan ja tänka mej.. ! :( men som sagt de e bara i tre veckor...! efter de blir de lite softare igen...!

aja... har inte än kommit över repan på bilen.... så jäkla onödigt sånt är...!

hmmm.... när man sitter å funderar så borde man komma fram till saker men de gör ja fan inte...! inte lätt alla gånger....! hur fan ska ja göra likosm? förmodligen bara fortsätta... sen säkert ångra sej...! de e liksom ingen som kan säga hur framtiden ser ut...! å de e sånt som är så irriterande i en sån här förening....! nått måste man ju få veta..!
men ska man lyssna på annat folk så ska man ju fortsätta...! men får se... å de gäller i allmänhet.... lyssna på folk... ja lyssnar mer än gärna.... trro på nästan allt va folk säger... fram tills ja får höra två olika saker..! då tror ja alltid på de värsta... inte de bästa....! aja! nu har ja lite saker ja måste göra.... !
hoppas alla sover gott där ut i landet.! :) de kommer iaf ja göra när ja slutat sen framåt sju...! :) råder ingen tvivel på de!

kram! :D

idioter

så jävla irriterad....! hur fan kan människor vara så dumma i huvudet...! nu är de någon idiot som repat bilen...! stod ett par timmar utmed en väg... där alla andra oxå står parkerade....! å just min bil... en lång vit repa i sidan....! de e så man vill slå ner människan som gjort de.....!
fattar inte hur man kan göra något sådant....! det är obegripligt för mej...... man är väl inte mer än människa.... ! vill man att ens bil ska bli repad? nej.... varför repar man då andras?????????????

blir så jävla arg å ledsen på sånt här.....! FAN!

då va dagen snart gjord..!

då fixa ja de..! ullrika tog hela natten.. så ja jobbar på bogrens fram till tre sover två timmar sen upp till våmb å hjälper natta! vet inte riktigt hur de blir.... finns inte så mycket när en studentmössa ska på sen... men något får de bli... :) så vid fem blir de upp å hoppa igen...! sen hem å sova..!
i mrogon är de en massa studentfirande..! utspring på v-höjd å gratta en massa...! hoppas man inte glömmer någon vore pinsamt...! men ja har nog koll på alla.. :D
sen ska vi kolla alla läckra vagnar å sen åka runt till endel...! finns ju vissa som man vill gratta tillsist blir de oskar... :) sen på å jobba på hotellet..!
 å du.. vilken dag vi hade idag.. ja å hanna far omkring som tusan.... hitta de vi ville ha, va inte de lättaste eftersom vi inte hade en aning om va vi skulle köpa...! vi har nog vart i de flesta affärerna..... överallt i stan.,..! sen åkte vi till maxi där blev de br å sen servera.... sprang omkring som tusan... hitta inte mycket till dem men finns tusan snygga grejer som ja kan tänka mej där..! efter de blev de mio å sen tillbaka till maxi...! så en himla massa resande... men som sagt efter tre timmar å en del skratt vid paketinslaget så va vi klara.. :)
efter de va ja på rehab... känns bra... snart är man igång... :) undebart..... träna som tusan ska ja då göra.. :p

nu ska ja ner å fixa lite innan de är jobb igen då..!

underbart!

ja då vardet torsdag då!
student i morogn för alla 89:or..! kul för dem.... fy tusan.... vill igen.. vi hade så otroligt roligt...!
har dock ställt till de lite.... ullrika från scandic ringde å bad mej hjälpa henne i natt å ja bara javisst gör ja de..! skulle gå ner direkt efter ja slutat på bogrens å ta de sista timmarna men sen har ja ju även lovat natta å komma hem till henne kvart över fem typ å hjälpa henne med lite olika saker...! så får försöka få tag i ullrika för ja hade lovat natta först...!

å igår vettni..! va vi på stan.. alla bogrens töser.... lr inte alla men några... hitta oss linnen å sen åkte vi å lämna in dem för tryck..! riktigt roligt.. :D lite seriöst i år.... trots att vi inte alls är bra men kul kommer vi iaf ha...! :) å snygga linnen kommer vi oxå ha... ;)
sen jobba ja igår...! va totalt dött.... köra ett 16 bogrens innan de ens slutat skolan kanske inte är så smart....! sen en sak till aldrig med skumparty om ja får bestämma.... fy tusan..... de va de jobbigaste å tråkigaste ja vart med om å ta bort alltså...! å när man såg dessa ungdomar ligga å åla sej i detta...! lr åka kana på magen.... stå å kleta skum på sej å tro de e sexiga.... hmmm ne fy tusan.-...! aldrig... ! men men... de e ju inte ja som bestämmer så..!

var taxi lite igår kväll med...! sånt man får göra när man är nykter...! sprang nämligen på ola å två töser..!
sen lämna ja även tillbaka nyckeln igår med.... så då va de ett helt avslutat kapitel...! syns vi ute å syns vi ute...! men mer behöver de inte vara! :)

hitta detta när vi va uppe i grythyttan...! ´läs de å tro på de om ni vill!

ÄR DU LYCKLIG NU?
-10 sätt att leva ett lyckligare liv-

1. Acceptera det som är
Den första orsaken till att vi är olyckliga är att vi vill att livet ska vara något det inte är.
2. Önska dej det det du har
Den andra orsaken till att vi är olyckliga är att vi önskar sådant som vi inte har.
3. Var ärlig mot dej själv
Den tredje orsaken till att vi är olyckliga är att vi inte kommunicerar ärligt med oss själva.
4. Granska dina berättelser
Den fjärde orsaken till att vi är olyckliga är de skrämmande berättelser om livet och världen som vi berättar för oss själva.
5. Ta hand om ditt
Den femte orsaken till att vi är olyckliga är att vi blandar oss i andra människors liv.
6. Följ din dröm och acceptera konsekvenserna
Den sjätte orsaken till att vi är olyckliga är att vi inte gör det vi vill för att vi tror att andra skulle ogilla det.
7. Gör det som är rätt och acceptera konsekvenserna
Den sjunde orsaken till att vi är olyckliga är att vi inte gör det som är rätt för att vi är rädda för konsekvenserna.
8. Förhåll dig till det du har framför ögonen och glöm resten
Det åttonde orsaken till att vi är olyckliga är att vi skuggboxas med illusioner i stället för att förhålla oss till den verklighet vi har framför ögonen.
9. Lär dig vad som är vad
Den nionde orsaken till att vi är olyckliga är att vi söker absolut tillfredsställelse i relativa upplevelser.
10. Lär dig att se bortom det obestämda
Den tionde orsaken till att vi är olyckliga är att vi tror att vi blir till ingenting.

som sagt tro på de om du vill.... men ja tror de ligger något i det iaf...!

ne nu ska ja umgås lite med min lillebror....! nu låter de som han skulle vara värsta lilla å söta brodern... så är dock inte fallet... han är en jobbigt 18 åring som går en på nerverna.. men man får bita ihop å gilla läget ibland... ;)

då bär de av

japp nu åker ja iväg..! kommer dock hem i morgon igen..!
hade vart gött å vara iväg en längre tid...! men nästa vecka blir de ju en hel vecka...! så de ska bli riktigt skönt..!
aja! måste ner  å packa en liten väska!
ha de bra!

då va de söndag då!

läs inte detta... står inget vettigt ändå... hara bara tömt mej lite på va som hänt de senaste... men ändå inte allt... vet inte varför man skriver sånt här här... men blir så ibland....!


senast ja skrev va i tisdags tror ja...! har väl hänt lite en dess...!

jobba onsdag natten på hotellet...! kunde inte sova en blund på hela dagen så så hade vart vaken sen halv nio på morgonen å så åker ja iväg å jobbar elva till sju.... sen har smarta josse bokat klipptid klockan nio...! två timmar å var totalt vråltrött eftersom de fanns å göra hela natten för dörrarna krångla...! så va så stressad å sen sista timmen mellan sex å sju så satt ja bara ner för då fanns inget å då blir man lagom seg...! så höll på å somna...! detta leder då till att vid sju när ja slutar så springer ja ut å tar mej hem så fort som möjligt å slänger mej i sängen å sover i en å en halv timma å när klockan ringer så är de upp å snabbt som tusan ner till stan å in till frissan...! :)
sen hem å sova...! sen på torsdagen var de upp träna å sen jobba bogrens...! helt galet med folk... å folket var inte riktigt kloka heller...! ja å teron bara koka av ilska...! sov morgon fredag vart de inte heller..... upp vid typ elva å så blev de simsjön en sväng med teron... anslöt oss till hanna madde micco å fia å gänget...! sen efter detta så kom mickis hem efter en sväng på koster så vi laga lite mat å sen var de jobb igen..... men denna kvällen va kass så ja å mickis fick gå av vid elva men då packa vi upp ett antal lådor med sprit å andra varor som ändå skulle göras efter det var vi så varma så vi bestämmer oss för nattdopp i simsjön... skit skoj...! bildbevis på allt kommer på bilddagboken lr här får se va ja orkar... :D
ingen sov morgon igår heller... upp i tron om att leo ska jobba så vi måste fixa paket tidigt ner till stan fixa paket å sen hem sova en sväng å sen börja göra sej i ordning...! de roliga var att ja både lockar plattar sätter upp de på olika sätt håller på över en timme.... blir inte nöjd..! så slutare med en fläta i luggen å en toffs skulle kunnat ta mej fem minuter....!
aja... iväg till volvohuset på lite party! jätte trevligt.. :) å sen avslutades kvällen på boggan...! måste erkänna att de blev lite mycket sprit...! lr va inte så full igår men i dag va de lite kämpigt måste ja erkänna..! tur att man har de jobbet som man har så man inte festar varje helg.. :)

ne nu ska ja kila...!


lagom!

ja å oskar kom på de..! han får för mycket..! å ja får för lite...
man vill ha lagom... men de är nog inte så jäkla lätt..! den balansgången är svår att hitta!

snacka om att ja e lite rörig ibland..! mamma bara skratta åt mej.. ! :) ja trodde ja va helt efter med tiderna till bogrens,... hade fått för mej att de skulle in igår... men ja ville inte lämna in några förän ja fått tiderna från hotellet så ja ringer till hotellet å skyndar på dem idag å sen ringer ja till personal ansvarig på boggan å ber om ursäkt för att ja va sen å då säger han vadå sen de ska inte in förän månda den 23.. :) så då kunde ja jubla å andas ut.. :D

sen har ja funderat på en sak till..! hur lång tid kommer de ta å hitta en bra kille enligt detta:

En bra kille är
- Killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när ni
har slutat ert samtal.
- Det är han som stannar vaken för att se hur du sover och kysser dig på pannan.
- Det är han som vill visa upp dig när
du vaknar på morgonen utan smink och med håret rufsigt.
- Det är han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur
lycklig han är att du är hans.
- Han som säger till sina vänner:''hon är den rätta...''




sen kan man ju fråga sej...!

Är du säker på att du saknar det du söker?


 


inget os då...

då vart de inget os för sverigest landslagsherrar i handbollen då! riktigt surt..!

igår var ja på bowling kalas..! rätt skoj idé.... släktkalas...! erik 20 å stefan 25..!
i tävlingen vann mitt lag.. :D skit skoj... ja drog ner laget lite men ändå de så vann vi.. :) vi va grymmmmma! :p

har haft en trevlig dag....! vart i karlsborg å ätit å bara haft de trevligt...! fint väder ju...!
i morgon är de rehab med knät..! gött som tusan...!  att ja får komma dit å kunna köra igen.... känner att ja behöver ut å löpa endel nu när ja inte gjort de på någon vecka..!
annars i veckan ska ja till frissan... ja va sådär smart när ja boka tiden.. jobbar onsdag natten på hotellet slutar vid sju å har frissatid på torsdag kl nio på morgonen..! sen jobbar ja torsda freda på bogrens... lördag då är de utgång.. ! :) kommer bli kul hoppas ja..! iaf på förfesten.. ute e de ju alltid som vanligt..!

sen så är allt klart...! fick ja redan på förra helgen... bogrens töser har med ett lag i vollybollen i år igen.. :D ganska skoj... visst... inga elitspelare... men tusan va skoj vi hade förra året..! :p så utan tvekan att de blir roligt iår oxå hoppas ja.. :) förra året var de kasst väder å vi va så många så vi hade två lag... detta var ena...! saknas dock en spelare..!

image4

i år...! är de ja, felicia, nina, elin, fia, teron, sanna å mikaela f... kanske mickis r oxå..! sen får man la se...! lätt hänt att folk hoppas på å av...! så får se vilka de blir... å utan fantasi så är vi nog anmälda som bogrenscrew... nina hade ett helt annat förslag men de gick inte riktigt igenom..!
aja..! de ska bli skoj iaf.. :D

hmm..! dax å öppna ögonen å se!

då var veckan gjort!

ja då var veckar gjort...! ganska gött..!
har gjort rätt mycekt denna veckan...! vart hundvakt åt söta enya i tre dagar..! dock har ja inget bra kort på henne så
snodde ja ett från teron... från när mickis å hon va å busa med denna lilla goding!
image3

sen har ja då gjort mina första nätter på hotellet...! de gick skit bra.... förutom att data systemet totalt la av första natten... ja trodde ja skulle svimma...! när ja stod där hann ja tänka mycket.. bland annat va ja skulle säga till katta att ja aldrig mer skulle komma tillbaka å så..! men sen visa de sej att alla scandic hotellssystem hade lagt av så va inget ja gjorde som tur var.. :) så de va lite tur i oturen... :p va faktiskt ganska skönt å gå själv.... göra sager å ting på sitt sätt i sitt tempo utan nån som står å kollar på en liksom..!
sen har de vart bogrens i två kvällar..! har med gått suveränt...! men som alltid..... irriterad till tusen... varför får ja ta med den som de gäller...! säger ett par saker... några timmar senare gör tvärt om...!

sen till de sista som just nu tynger mitt hjärta! irriterande de med..! inget ja jublar över...... från min sida tycker ja de va helt fel.... å de va lite droppen igår..! så nu skiter ja it känns de som nu! orkar inte mer!!!!!!

idag är de mamma å pappas bröllopsdag... så då blir de ut å äta.... brukar bli på kvällen men just idag är de ju handboll som vi vill se så då blir de en tidigare.. lite mer lunch kanske... sen blir de nog våran lilla myskväll hos teron... å idag räknar ja med att oskar är med för han passar in så bra... :D

aja....! ska iaf börja lämna mobilen hemma... allt blir så mycket lättare då!

RSS 2.0