Sälen

Hej alla :) här kommer ett par rader från en trött Josse. I morgon åker vi hem för en helg full av arbete och då menar jag verkligen full av det. Det har vart gott att vara här dock har vädret vart urdåligt. Idag blåste det på förmiddagen och på eftermiddagen såg man inte vart gränsen mellan dimman och snön var. Allt var liksom vitt, lite små läskigt att åka men fick passa på eftersom det var sista dagen på brädan denna vinter. Har även gått och köpt mej en jacka. Min andra var ju trasig så gjorde ett riktigt bra fynd här, så tjusig var den med. Nu ser vi på trubbel i paradiset tror jag den heter. Är dock sjukt trött och det är 40 min kvar ska verkligen försöka hålla mej vaken. Puss och god natt alla änglar. :)

sjukt nöjd

ja det måste jag säga.. livet leker just nu iaf i vissa delar...
Jag och mamma gick på stan i måndags och gissa vad som händer jag hittar mej ett par sandaler som jag är så sjukt nöjd med...har ingen bra bild men här ser ni ju dem iaf... de är verlkigen sjukt snygga... :p

sedan köpte jag en shorta med som va rätt så härlig. tisdagen kom och det blev promenad i det underbara vårvädret med mickis till affären och sen hem för att käka lunch..
det hände även två mycket roliga saker igår men ska inte skriva dem här än... det kommer om det går åt rätt håll! :)
idag så hade jag bestämt mej för att sova ut.. dock vaknade jag yberpigg tio i sju så jag tog och åkte till gymet för att köra morgon spinningen... det visade sej att det endast var jag som kom på passet men jag och elin körde ändå... det är fint att förbränna kalorier på morgonen!
det är bra om man ser på tävlingen oxå... just de hoppas ni följer tävlingsbloggen oxå massa bilder och står vad som händer... livingroomfightclubb.blogg.se ... det är nästan ett måste! ;)
nu ska jag ta tag i dagen och fixa i ordning mej för att ta mej till stan och gå en sväng med teron.. sen ikväll är det årsmöte på brottningen med smörgåstårta... inte illa ;)

nått att tänka på!


hepp nu måste jag fixa återkommer alltid.. de vet du!


solen lyser och man blir glad


Ja det vill jag verkligen säga. När man vaknade idag och tittade ut så lyser solen. Vilken start på dagen man får då. Dock har jag inte gjort så mycket mer än betalat de två räkningarna jag har varje månad och fastnat på youtube... det är en farlig sida, det finns så sjukt mycket där!
Annars idag så har jag typ noll planer. Teron spelar match ikväll och innan det ska jag på spinning! Man kansek ska ta sej en promenad med bara för att solen lyser, det är ju nyttigt med solljus!

JA så får det bli! ut ska jag och njuta av solen!
hej hopp!


RSS 2.0