en fortsättning

Ja, en fortsättning på förra....! Kunde knappt hålla mig för skratt.
Var nämligen på stan med Teron och även mickis kom och gick med en sväng, och vi var inne på akademi bokhandeln en sväng för att köpa kort. Varpå hon börja prata lite hur folk kan bete sig. Hon fråga oss om det var hennes ansvar att se till att ungar som var inne i butiken inte stoppa saker i munnen eller om det var deras föräldrar? Denne som var framma påstod att det var hennes och butikens sak, de fick inte ställa saker i sån höjd så att barn inte kom åt dem. Men kära någon, finns det någon affär som endast har saker så pass högt upp eller? Ne skulle inte tro det.
Sen berätta hon öven att det var en kille en gång som hade köpt en litet kort och fått en liten liten påse. Efter ett tag hade han kommit tillbaka och begärt att få pengar för en vinflaska. Då hade han alltså gått till systemet och köpt vin och stoppat flaskan i den lilla påsen som har vykortet, påsen hade då gått sönder för den inte va så pass stark och då tyckte denna man att detvar akademi bokhandelns fel att påsen va så tunn så att den gick sönder och att vinflaska åkt i marken och gått sönder. Kära nån säger jag alltså. Sen berätta hon även om en herre som hade köpt en bok en dag då det spöregna, han hade fått en påse och sen gick han. Han kom senare tillbaka samma dag för att han ville kräva en ny bok. Den gamla va helt förstörd eftersom han hade gått hem i spöregn utan paraply och boken hade blivit blöt. Och då kunde han med att påstå att den var affärens fel och att han skulle ha en ny bok. Men då hade personalen sagt till han att det inte vart deras fel och att han skulle hem och torka den med hårtork.
Det som var så roligt var ju att vi hade suttit och pratat om detta kvällen innnan hur folk kan med.

aja! Annars så va helgen gör skoj. I fredags åkte ja till göteborg på soft touch. Vi åkte med 6 st brottare, alla klara vikten och sen var tävlingen igång på lördagen. Dock var det 12 raka förluster och alla åkte ut! Så vid fyra satte vi oss i bilen för att åka hem. Man kan ju tänka att detta inte var det bästa resultatet från en tränares synvinkel men ärligt så är ST en rätt stor tävling. Det är brottare från både Sverige, Norge, Finland och Danmark. Så det var tufft för de små.
Sen hem och jobba. Fixa baren på depå och sen vänta, vänta å vänta. Fram till runt ett då vi får meddelande om att vi inte behöve öppna så då va det bara att plocka ner allt byta om lite och ut å dansa sista timmen. Måste erkänna att man stör sig på alla som inte kan stå rakt på dansgolvet, man kan ju inte dansa utan att bli trampad av någon men när man är full så bryr man sig inte så jätte mycket men när man va nykter så var det otroligt jobbigt.

Men men. En ny helg närmar sig med stormsteg. I kväll ska jag jobba på Scandic och i morgon på bogrens. Fest på fredag och jobb på lördag.
Göttmos liksom! :D

ne nu ska jag ut lite i solen innan jag måste iväg till skara och tillbaka!


lugna natten

Ja, det må jag säga. Va natten är lugn.
När jag kom ut från sebbe, man skulle höra om en knappnål föll på andra sidan huset. Det var nästan förskräckligt tyst!

Kvällen har sett ut likt följande. Plocka upp teron vid stenvägen runt sju då vi beger oss till maxi för att handla mat. Sedan hem igen då vi lagar maten å mickis kommer. På menyn kvällen till ära så är de lite wok, super gott! :) Sitter å pratar hur länge som helst vid matbordet, då vi bestämmer att vi ska hoppa fallskärm. Lär bli fräckt å de måste verkligen bli av.! Sen diskar vi å skär upp ananasen å fortsätter in i soffan. Där blir de lite youtube å mer småsnack, hade en mycket lyckad kväll!
Sen var de dax å gå då jag ser att de lyser i en viss lägenhet i grannhuset, sebbe är vaken. Sebbe är min kusins barn (lika gammal som mej, så stor åldersskillnad på kusinen och mej) så va ju tvungen å titta in för att se hur han har det. Blev sittande till, hmm ja du, i alla fall runt halv ett. då vi prata om allt. Något som va rätt intressant va hur sluga människor är egentligen och att de verkligen erkänner det (vissa i alla fall). Sebbe jobbar på Sportex på Elins esplanad och han berätta hur folk kan med att bete sig. De går in och köper något på rea och när man köper något på rea så har man inte rätt till öppet köp utan endast bytes rätt. Men när de senare kommer på att de inte vill ha varan längre så går de tillbaka å ber om ett tillgodokvitto eller köper en annan sak för ordinarie pris för att senare gå tillbaka och lkämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. Folk säger jag bara. Sen har även folk berättat för honom, alltså när de är på sportex hur man kan lura sig till saker på andra ställen. Till exempel om man samlar på sådana små märken man har fått från coop när man handlar för att senare få gratis knivar, man fick 1 märke per 50 kr eller nått liknanade eller om det var 100 kr, aja skit samma det hör inte till saken. Alltså för att få märken så går du dit och köper något dyrt i form av en micro eller tv eller nått i den stilen, du får dina märken och oker hem. Efter ett par dagar så åker du tillbaka å lämnar tillbaka tv:n för du ångra dej och det är öppet köp. Du får dina pengar tillbaka men det är klart som f*n att de inte undrar om du fick märken  å begär att få dem tillbaka. Så alltså gratis knivar. Sen de som vill lura det smidiga shoppningsystemet. du har två påsar i vagnen. Du scannar endast varorna i ena påsen å sen går du för att betala. skulle det gå igenom så är de bara skratta å le att du fått en påse med mat gratis, blir de avstämning så är det bara att förklara att du endast scannat ena påsen för att den andra ska du betala kontant med ett separat kvitto för den ska mormor ha. Och så kommer du kanske undan.

Förhoppningsvis så märker affärerna detta snarast så dånt här får ett slut! Det är ju hur FEL som helst.
Blir nästan arg när jag hör hur slugna och genom råa folk kan vara. Att de ens sitter och listar ut sånt och sedan berättar det för en som jobbar i affär. Då är man inte smart. Fast sen får vi tänka så att tackvare dem kanske affärerna kan få ett stopp på de.!
Ja kära nån. Det var faktiskt något mer jag tänkte skriva men har totalt glömt det. Så ska ta å lägga mig nu.
I morgon blir det allt från att gå på utvecklingssamtal till att bli filmstjärna. Det kan bli spännande! :D
tack å hej!

ge upp!

snälla rar söta. vill bara bli av med min snuva å till råga på allt så har ja något sjukligt ont i huvdet. kan de inte bara ge upp å släppa.

denna dagen har faktiskt gått i en himla fart. vakna väl vid halv tio, gick upp åt lite. kollade på ett avsnitt av vänner för att sedan få syn på symaskinen. så satte mej å börja sy på klänningen. köpte ju typ för ett bra tag sen men har aldrig kommit igång. kom bra långt idag så är itne mycket kvar. dock nu ser jag att den kommer nog bli lite stor. gör ju denna lite som ett test så om jag får för mej att göra en till så kan ja göra den mindre. :) får se hur de blir när de sista bitarna kommer på plats. men skoj är de, iaf när man väl kommer igång. efter de laga ja å mamma mat, potatis å pannbiffar. å snacka om tempo. hade nämligen 45 min tills träningen börja. gjorde även nått ärende där mellan. hämta ett par jeans på ändringsateljen, posta ett brev å lämna in en film på sigges.
sen for ja till brottningen. hann precis i tid. dock lite för sent för att hinna fläta tjejernas hår. de börjar bli lite väl bortskämda med de nu. :p men de e skoj. körde tjej träning, full fart. nya grepp å massa match. allt för att de ska lyckas i helgen! hoppas hoppas hoppas :)
sen va de stora gruppen. va ett tag sen jag va med. å gud så skoj. men gud så jobbigt. efter innebandyn så hade ja redan fått ett blåmärke på knät å ett antal bollmärken på bena eftersom ja ahde shorts idag. sen va de full fart. agerade docka åt pontus å oliver. å va man flög. inga dåliga svingar på de kasten. känns att falltekniken inte är den samma. :p men de kommer man in i. sen så va de match mot elof. helt jäkla omöjligt. han vet ju precis hur han ska gå så ja inte har en chans, blir så irriterad. men så skoj å gå mot han. den kroppen hörrni tjejer, den är inte att leka med. ;)
efter de vart ja påhoppad av pontus å oliver. oliver skruva bena åt ena hållet å pontus kroppen åt andra. kan nog va de som ligger i grund för mitt fruktansvärda ryggont. men ja e inte klen så ja ska inet klaga. de är ingen som tycker synd om en för de. bara att bita ihop å gilla läget. sen så har ja fruktansvärt ont i foten oxå. kände inget under träningen men nu gör de ont så jag bara vill lipa. måste nog ringa dr. S en gång till. detta går inte. inte om ja vill träna något i mitt liv framåt.

å på fredag ska jag till gbg med detta underbara gäng.! ska bli så skoj. men ska hem å jobba lördagen på bogrens. det är lite på gott å ont. vill egentligen vara kvar men de e jag teron å fia i depå baren. ett oslagbart team. :D

de va nog tackvare mamma jag sydde idag faktiskt. hon bad mej nämligen att sy två kuddfodral igår å då när ändå symaskinen va framme så vart ja sugen. :D
sen dela jag å mamma på en flaska vin igår med. så gott. man får ju passa på när man är ledig. :p ett rött sött körsbärsvin, riktigt smarrigt. men måste nog erkänna att ja föredrar vita viner. sen kolla vi på shf:s andra semifinal. de va la sådär bra spel från båda lagen så de va jämt men tyvärr förlora skövde. så då blir de iaf två matcher till. men tror ändå att hf lyckas att ta sej till final.

sen en sak till som man kan glädjas åt. turkiet resan är betald å klar. så jäkla gött! nu är de bara att räkna ner dagarna å de e typ bara en månad kvar så de kommer gå fort.
något annat ja räknar ner är tiden tills jag får gå hem. jag är liksom trött redan. har nu jobbat 2 av åtta timmar så svårt att se slutet. men måster erkänna att de är för jävla underbart att komma hem å få lägga sej å sova tills man vaknar. då finns de inget bättre i hela världen än ens säng.
ne nu vet ja inte riktigt va ja ska skriva mer. ska nog ta tag i någon syssla å börja jobba. :)


finns inget vi

ja de tycks visst vara så. det finns inget vi.... utan alltid jag!

måste nog skriva de mickis alltid säger. så klockrent!

Män är halvfärdiga, kroppen fungerar bra men det är vi kvinnor som behöver berätta vad de ska göra med den.

der är tusan så alltså.!
detta får mej att tänka på i söndags natt när securitas kom på söndagsfika hos mej å vi börja prata.
så jäkla störtsköna är de så va mycket skratt.

en av dem frågar hur vi tjejer funkar. å så måla han upp en bild!
tänk dej att ja är ute å går på stan med en tjej. vi går förbi ett fik å hon säger "titta där ligger ett mysigt fik!" varpå ja svarar "ja de ser mysigt ut." å fortsätter gå. å då blir hon jätte arg för att ja itne frågar om vi ska ta en fika. om hon nu ville fika varför fråga hon inte bara de då????
då svara ja att hon förmodligen ville ge dej en lite knuff i ryggen för att du skulle komma med ideen. å så vart de en lång pratstund om de.! rätt givande å jätte rolig.
sen så sa han att han hade lärt sej en annan sak. "om en tjej ber dej om något så är de redan försent". å de är nog jäkligt sant de med. han sa å när hon väl ber dej så släpp allt du håller i å gör de så fort som möjligt för att slippa en kväll av smågnabb. men de e lite samma sak där. vi tjejer vill att ni ska komma på de själva. utan att vi ska behöva säga nått å tillslut när ni är så tröga så måste vi ju be er iaf.
de va en rolig kväll å klockan gick så fort de va hos mej i en å en halv timme. snacka om att ja fick små stressa efter men ja hann. :) å de va trevligt med sällskap efter det lilla besöket ja hade av en uteliggare tidigare på natten. snacka om att mitt hjärta slog då. inte alls så trevligt!

så av detta kan vi nog dra en slutsats om att mickans lilla rad stämmer. vi kommer nog alltid få säga till vad killarna ska göra. de e bara en dröm om att de ska ta initiativ själva.

jo den lilla otäcka händelsen med uteliggaren. ja kommer till jobbet, kvällspersonalen går hem å allt blir tyst, förutom de ljud som alltid låter så som kylarna, å ismaskinen å liknande. de ljuden är ja van vid. men ja hör något annat. ett skrapande ljud. de låter inte som de brukar. ja tittar ut ur repan för å se om ja ser nått men ack nej inget som itne brukar vara där. ja går tillbaka å sätter mej å gör ett program på sdatan som ja va tvungen, man lyssna på en tant å sen svara på frågor. då va ja så inne i datan så hörde inget annat men efter de så hörde ja det lilla skrapande ljudet igen. kolla ut å såg fortfarande inget. gick ut i köket å diska. när ja kom ut i receptionen hade de skrapande ljudet gått över till tunga andningar. plusen steg till 200 typ. ja ringer upp m för att ha nån å prata med när ja skulle gå ut å börja leta. ja visste ju inte va ja skulle hitta å då kändes de bra å ha nån å prata med samtidigt. då säger m att han inte hann prata å att han skulle ringa om fem min å sen la han på. å ja bara va tusan ja tänker inte stå där å lyssna i fem minuter. så ja börja titta runt omkring lite själv å ser en stor mage å ett par ben med ett par bara fötter liggande på golvet med övriga kroppen bakom en vägg. nån låg å sov där. ja ringer securitas å de kom på två minuter. går runt å ser att de va en uteliggare å han förklara att han vart där länge å undra varför han inte fick va kvar å om han hördes. förmodligen hade han smygt in innan ja kom för ja låser ytterdörren när ja kommer. å de som hade skrapat var att han hade en papperspåse som han föärmodligen hade plockat i. han va ju inte farlig på nått sätt men när man för saker utan att de dem så blir man ju lite små rädd faktiskt. iaf jag!

ne nu ska ja göra mej i ordning. de e lunch med malin idag! :) mycket trevligt mycket revligt ! :)

lördag-söndag

ja då är snart natten mellan lördag å söndag avklarad.
har inte vart lätt för sov så himla dåligt igår på dagen, har nämligen börjat få lite snuva, ont i halsen å massa sån skit.
å de e så tråkigt. man känner sej så seg så de e helt sjukt.
men iväg på handboll med elin å kolla på shf:s a-lag när de spela sin första semi final där de vann. GRATTIS till dem!
sen direkt därifrån till ida. där de va lite sexparty.! första gången ja va på ett sådant å de va trevligt. en riktig tjejkväll med en massa fnitter. dock så festa inte ja eftersom ja skulle hit å avverka mina åtta timmar av jobb. å av dessa åtta har ja bara tre kvar nu. riktigt skönt.
dagen som kommer nu så ska ja ju först sova sen så är de kika på hanbdoll igen. somby spelar en rätt så avgörande match. lite av vinna lr försvinna. lr de kan spela lika så håller de sej kvar oxå men annars åker de ur ettan. så LYCKA TILL! :) ja kommer vara där å kika!
annars så ska ja å mickis upp till berget. för mej kommer de bli promenad för ja känenr mej inte helt 100 alltså.
sen är de bara en natt kvar här. å då är de söndagsfika. tobbe ska baka blåbärspaj. han lova nämligen mej de på fyllan så nu får han stå för de. å grabben är redig idag hade han vart iväg å köpt sej en pajform så tusan blir de paj alltid!

ne nu är de dax för ett sosta ryck. sen är de hem å hopp i säng.

jobb helg

ja nu är de då min jobb helg. tillbaka på hotellet efter två veckor, en blandad känsla. det är ju verkligen alltid skönt att vara ledig men man måste ju jobba för att få vardagen att gå runt. eftersom det är två resor som redan är bokade bara under detta år så behövs ju pengarna.
men va tusan. ja å mickis spela på trav idag. lär ju bli riktgt rika så vem behöver jobb. ;)
annars har ja haft en trevlig dag. kunde inte riktigt sova så pyssla lite i morse sen så for vi iväg till tibro för däckbyte.
ett samtal från leo kom å hon ville bara säga att fia va på radion. anna hade anmällt henne till fredagsflirten. så på med p3 å lyssna. hon är bara för go. å självklart blev hon vald av singelkillen. så vem vet, om ett tag kanske hon har kille. :p spännande spännande! :D

har ju endast 7 timmars arbete kvar. känns skönt. å innan ja får lägga mej så ska ja upp på berget å springa. helt sjukt. idag blev de inte för mickis va trött efter en arbetsdag. hmm. i morgon lär ja va trött efter en arbetsnatt. men de e bara å springa. fanns ingen annan tid i morgon eftersom mickis jobbar å på kvällen ska ja bort.
men men! önska mej lycka till så ja inte somnar i spåret. hon ville milen men kommer nog inte klara de efter så lite sömn får väl se. ja tar kanske femman!

ne nu ska ja ta tag i de hela.
hoppas alla njuter av sina fredagskvällar!

i väntan

ja nu sitter ja här å väntar på att gå ut å gå.!
ska bli riktigt skönt faktiskt. sen är de jobbet som kallar!
va nere en sväng på stan å köpte ett armband. men får behålla kvittot så får vi se om de blir en ny sväng dit ner i morgon. spännande!
hmm... de senaste skönaste kommentarerna är:

"hur man dödar en guldfisk lättast???? Jo man skjuter den"
"å här gick de fort från förfest till efterfest"


gissa när å av vem. :D
 svårt att återberätta de roliga men de som va med vet nog.
ne nu ska ja byta om å sen är de dax å ge sej av.



till mina nära å kära! :)

:)

rödtorsdag idag då!
ja å mickis i garderoben.!
syns vi där? :)


slut på de lediga

ja då är de sista kvällen hemma på ett tag.
i morgon börjas allt slit. bogrens garderob med mickis i morgon.
sen scandic fredag lördag och söndag.
har vart ritkgit gött å vart ledig måste ja säga. men men. man ska va gla att man har jobb.

sen ska ja väl lägga in före å efterbilder som ja tog förut.
hmm... hur kan man förklara de. ja behöll lite mörkt men ändå ljusa vi upp de lite. så en blandning.
va bäst så när man hade så svårt att bestämma sej.
å tack för kommentaren patrik. lyssna ju lite på dej å behöll en del mörkt! :)

idag annars så har ja å mickis vart i skara å virrat runt. mickis går på alla reklam som sägs på radio.
fast måste erkänna att denna lilla resa va värd. kom hem med en del nytt. :)
sen så va de en sväng till brottningen. de va ojämt antal så ja fick va med idag. rätt skoj faktiskt men ingen större träning för mej men kul å brottas å trigga småtjejerna.!
å efter de for vi upp till berget för att springa. backträning idag. så snacka om att mina ben är möra. men måste erkänna att ja har snabbheten kvar. men uthålligheten är helt borta :p

ne om man skulle ringa å se hur de gick i matchen.
är nämligen så att mitt gamla lag somby håller på å kvalar om de ska få hålla sej kvar i div 1.
så är lite spännande å se om de gick bra i dag när de va i jönköping å spela.! :)
de har ju retur match på söndag hemma så där lär ja va å kolla.!

ne nu har ja skrivit nog för idag.!
hoppas alla har de gött där ute! :)

student till hösten

ja iaf om ja får som ja vill.
sitter å fixar de sista på min anmälan till högskolor. å ja hoppas verkligen att ja kommer in.
jobba natt på scandic är inte så jätte givande. visst det är helt okej men ändå. ja vill bli något. :)
har hittat riktigt intressanta program. men aja. får väl se. är ju så jätte månag som söker nu i dessa tider så man får väl söka å hoppas på de bästa.!

sen får vi inte glömma mitt å mickis påsklöfte. springa varje dag i en vecka. å nu har vi gjort de i tre dagar. va tugnt i början. har ju inte sprungit på riktigt sen ja skada foten i september så de va lite kämpigt. men kanske är inbillning men idag gick de lättare än va de gjort så får nog se till att vi kör varje dag i minst en månad. :) de är ju så skoj när man märker resultat.

sen så är de frissa besök i morgon...!
börjar gilla längden ja har på håret men något måste göras åt färgen.
har dock inte bestämt mej hur. vad tycker ni?
trivs riktigt bra i ljus men på något sätt gillar ja de ja har nu med. inte mörkt men ändå inte jätte ljust.





så vad sägs? ljus lr mörk?

ne nu ska ja sova... kommer en dag i morogn oxå.!
sov gott allihop!

mycket som händer

ja vart ska man börja!
var ju ett tag sen ja skrev. å de har hänt mycket! :)
kan börja med min mickis å terons myskväll... hmm... när var det? måndag för två veckor sen kanske.
till en början fick ja å mickis lite fina paket från teron.

två  härliga kommentarer den kvällen som ja än kommer ihåg.
T- det är blått här men det syns inte.
J- fan, mina öron slog i lampan.

sen så kolla vi på ballar av stål. då va hon blondinen som gick fram till ett par å börja charma killen. tjejn ville ju givetvis gå men killen njöt. snacka om pucko. men de finns folk till allt!

till teron å mickis
friendship is when people know all about you but like you anyway.
å töser. ja vet mycekt om er, å ni är bäst!


sen gick den veckan å ja jobba onsdag å torsdag natt.
på fredagen åkte ja till mora på brottartävling. ett riktigt härligt gäng var vi som åkte å ja hade en helt underbar helg.
det vart en tredje plats för sosso å en fjärde för nadja! Stolt coach.!
nadja satt nog fast i mej denna helg. hon är störtskön! en tös på 12 eller 13 år. hon berätta bland annat om hennes förra förhållande. det hade varat i två veckor (rätt lång tid i den åldern förklara hon) en av veckorna hade hon vart i egypten, de hade träffats två gånger å spelat data. de hade aldrig pussats men de hade hållt varann i handen en gång. skratta rätt gött när hon berätta. lät så roligt.! :)
sen kom hon å fråga om de elof hade sagt till henne stämmde. ja fråga då vad elof hade sagt. jo att när tjejer kommer upp i en ålder på 13-14 så börjar de spana efter killar medan killar i samma ålder endast äter sover å skiter. haha! hmm.. jo lite kanske. svara ja, därför spanar man på de som är nått år äldre. ;) ja bestämde då att nadja å pontus skulle bli ett fint par men då fick nadja ett spratt på mej. det skillde ju 5 år på dem. så de gick ju verkligen inte. ne intenu sa ja men när ni blir äldre. å alla skratta! :)
sen så satt vi även å prata om vad som gjorde brottningen så himla skoj. markus kom då fram till att de va för att vi va å himla nära varann å hade en sån gemenskap å anledningen till de va för att vi hela tiden kramas å ligger med varann på mattan å rullar runt!
ja de är ju en teori. måste erkänna att man är närmare i brottningen än va man va i handbollen. lite smått konstigt när brottning är en individuell sport medan handboll ska man jobba i lag. men så är de! mackan kanske har rätt ;)

          

Söndagen var sista tävlingsdagen och då blev ja även hämtad, martin va nog oerhört road av den timmen han fick kolla på brottning. ! haha!

sen va de iväg till sälen. han somna i bilen å ja körde. snacka om att ja kör bil bra! :)
väl där så va de en lugn å slapp söndag. martin i ena hörnet av soffan å ja i andra!


måndag å tisdag i backen. måndagen va varm å fin dock lite moln medan tisdagen va helt underbar.! fanns inget att klaga på! :)
     

hade jätte härliga dagar i backen men man kan ju inte vara där för länge. jobbet kallar så hem for vi på onsdagen. tur va la de för när vi kollade ut så va de regn/snö å massa blåst så hade nog inte vart så sugen på att ge sej ut i backen den dagen.
måste oxå säga att ja längta hem efter att ha vart borta nästan i en vecka. mina töser hade ju haft två myskvällar utan mej. TVÅ! :( lr ena kunde kvittat för då åt dem fisk så men ändå.



torsdag. baren på bogrens på kvällen. galet med folk. å jätte många nybörjare. det märkte man när de kom fram till baren. en lite kille kommer fram å frågar vad en shott kostar. ja säger då att en 4:a kostar 64 å en 6:a 96. då fråga han va de fanns för smaker. ja räkna upp lite olika sorter vi har! då räkna han sina pengar å sa att han ville ha en 4:a, varpå ja frågar vad han ville ha å ja får till svar "blanda lite av smakerna" men ja skulle tro att de inte skulle smaka så jätte gott. så ja valde bara en, hällde upp tog betalt och hjälpte nästa. då hör ja "tjejen! är det där allt ja ska ha??".
han hade nog aldrig vart på en krog å han hade nog aldrig shottat. kompisarna hade nog skickat fram han för att köpa en shott. lite små sött faktiskt.

dagen efter torsdag är fredag. å då va ja bara hemma. ja å mamma va ute i trädgården och kratta upp de löven som ramlat ner efter vi kratta i höstas sen så försådde vi även lite blommor och gurkor.
vårt slitande i trädgården ledde till en vattenblåsa i handen, snacka då om att vi kämpa hårt. ;)
sen va de in å duscha för att åka å jobba. börja redan vid sex, hade en bokning på depå å de va mycket trevligt, trevligt folk. :)
sen när vi öppna upp för alla så hade vi kareoke på depå, ja stod alltså i baren på depå. va verkligen riktig skönsång ja fick höra. de va rätt lugnt hela kvällen va ju de som sjöng som köpte. men de va faktiskt rätt roligt. :) fransson du var klockren. ett kort de kommer. hon hade nämligen vart på rockfest. å hon ägde.! :p

lördagen vart ja väckt av mickis för hon tyckte vi skulle sola. va ju så strålande väder men ja hade bestämt att ja skulle ut å gå med leo å så gjorde vi. träffa upp leo å så ringde teron så vi mötte henne med. promenaden vart inte så jätte lång för vi gick å hämta mickis bil å så åkte vi å köpte glass å for upp till simsjön. där fick vi se malin å elins första dopp. det ska tilläggas att de va is kvar på sjön. mycket starkt gjort. :)

de blev kväll å grillning hemma med syster å hennes kompiar innan man åkte å jobba. laddad inför en superkväll men de va faktiskt lagom hela tiden. aldrig super mycket. å de va riktigt skönt fast kvällen blir ju så lång när vi har öppet till tre men men det händer ju bara tre gånger om året så de e ju lugnt.! :)
stod ju i garderoben. alltid lika trevligt. ja, elin å emmie va de å lite skit får man ta. vi tre blev kallade både horor, idioter å puckon. inte så skoj när man bara gör sitt jobb å att de är de som har gjort fel. men men! så är de när alkohol är inblandat.

ne nu ska ja nog ta mej en dusch å sen vidare till teron där de blir toast å paj. lite vin å kanske en cider.! är ju restaurangfest på harrys ikväll så ska nog dit å kika!
får se när nästa uppdatering kommer. hoppas de blir snart. kanske lite kort från kvällen. vem vet :)

sälen

efter en helg i mora som var helt underbart rolig så är man i sälen. kommer komma en längre uppdatering när ja kommer hem. å säkert ett par bilder med. :) å kan säga de... inte den sista gången ja åker på brottartävling. :p
här är de fint väder så har nog fått lite rosiga kinder. är lite små rädd att få den fruktansvärt fina brännan man kan få av skidglasögonen. röd näda å röda kinder men vit runt ögonen. ja tror de flesta vet va ja menar.



aja! hoppas alla har de gött i vår vädret. nu ska ja se på tv lite. :)

vaken! :)

ja då har man vaknat. snacka om underbart väder.
i skuggan är de 14 grader så ja bara njuter.
lite tråkigt att man sovit bort hela dagen å missat soltimmarna men de kommer fler dagar. ska jobba en natt till. men bara en. så i morgon kan ja gå upp tidigt å lägga mej i solen. åker ju till mora vid fyra i morgon oxå så.
ska va en hel helg i en idrottshall. både kul å tråkigt. tänk dej att sitta i en idrottshall i detta fina väder. det tar faktiskt emot lite men sen så ska ja ju leda småtöserna fram till seger, hoppas ja på. så de kommer bli skoj. :)
eftersom ja är ledig veckan som kommer från scandic så tänkte ja fortsätta när ja ändå va iväg. så de blir sälen till onsdag. å då kommer ja få va ute. så skönt!
sen är de väl bara hem å jobba torsdag, fredag och lördag på bogrens. söndagen blir de förmodligen fest. lr vad säger du teron? :D mickis vill vi med ha med men hon va lite tveksam när ja prata med henne igår. men hon kommer nog bli sugen :)

jo de är så att man inte alltid får folk att lyssna å de är lite störande om de är någon man verkligen vill berätta nått för. :p annars så klagar ja nog bara på småsaker. ;)

ne nu ska ja ut å gå en sväng. kommer bli helt underbart. sen ska vi fira min lillebror. de är ju hans dag idag.! :)


sen här är faktisakt en rätt rolig video om man ser till låten!
lyssna, se å njut. tur att man har fötterna på jorden!


tio kvar

ja då sitter man här på jobbet å har endast tio minuter kvar att jobba. det är nu det är som segast. om det inte är folk som vill åka.
kommer uppdatera denna i eftermiddag med lite sköna kommentarer från söndagskvällen å liknande.
men nu tänkte ja bara skriva att de är trist att du aldrig lyssnar på mej.
du är väldigt bra på att prata själv men när ja har nått att berätta så är de inte alls viktigt. å de är lite knepigt tycker ja.!!!
men men!
återkommer senare! ha en go dag allihop!

RSS 2.0