FREDAG

Nu är det fredag! :D
Idag är det ut och äta och kanske en öl... eller mer cider...:D
ne nu får de bli duschen....

För jag har en irriterad martin breve mej och de e inte alls skoj och umgås nuså nu får han åka hem så ska ja ta en uppfriskande dusch...:)
nu blev han visst ännu surare.....
aja...! tjejer kan va hemska.....
killar kan vara värre... ;)


en torsdag!

Idag sitter man då här igen.... blir helt tokig.... Gillar inte riktigt hemarbeten. Sitter hellre och pluggar.....
Men nu är det så att jag har en inlämningsuppgift som måste göras... och Jag vill verkligen bli klar med den så snart som möjligt men fan de e inte lätt alltså!
Tänk och bli klar med den i helgen så har jag bara plugg att tänka på nästa veckan....

yes yes! sånt är livet.... Igår hade jag och mickis myskväll!
Vi var hos martin och lagade mat och såg på film.... Martin åkte ju och jobbade så då va vi ju själva..! Massa tjejsnack.... Och sånt behövs... Riktigt skönt att prata av sej... Och när man är så i en lägenhet så vill man verkligen inget annat än att flytta hemifrån... tänk vad mysigt att ha sin egna lägenhet och pyssla med...!
Aja... Det kommer väl det oxå...

Ne om man ska återgå till skrivandet... Ska nog hämta hörlurar och lyssna på lite musik medan man sitter här... blir oftast trevligare då... Mor min har ju besök en våning ner så kanske inte är så bra att dunka på då!

Puss och kram



helg

Ja nu har det vart helg.... Har vart i göteborg i helgen... Femkamp på lisseberg igår.. Jonas vann jag tvåa leo tre och martin sist... men det var verkligen hur skoj som helst.... Jag var verkligen grym på att skjuta och köra lastmaskin.... Sen hem till leo och jonas och laga tacopaj och spela spel-..... Så grymt skoj spel....Tjejerna mot killarna och va så bra.... Efter tre flaskor vin så var det dax att åka till hotellet.... Bodde på gothia på vånign 20. Vilken utsikt... Dock funkade inte ena hissen där som den skulle (ni jag berättat de för förstår) men vi hittade fungerande hissar tillslut. En flaska vin på rummet och sen somnade vi gott.... Hotellfrukost är ju inte fel det heller...... En och en halv timme halv sovande på tåget hem och nu väntar tårtkalas....

I morgon är det skola och jag är laddad till tusen....
Hoppas alla haft en kalas bra helg.... :)

Lördag och super trött

Ja, så är det faktiskt.
Det är lördag och man får gilla läget.
Jag är trötter som bara den men det var bara att gå upp.
Läget är liksom så att det är fotboll på tv idag. Inte bara en match utan typ tre. Sen så är det många som har till intresse att se denna fotboll och dricka öl och äta mat på restaurang samtidigt och det är ju alltid trevligt. :)
Sen att matcherna börjar hyffsat tidigt kan ju inte vi rå för. Så jag börjar vid tre och jobbar till stängning. Min största oro är nu vad maten kommer vara... Personalmaten alltså..! När man jobbar typ 13 timmar är det viktigt att det är något man kan äta. Och eftersom jag är rätt petig när det gäller mat så är jag lite nervös... :p
Men men. Annars är det väl bara ringa någon som tycker om en grymt mycket som fixar ordning en matlåda och kommer ner med till mej :) Ska bara fundera ut vem som man kan linda runt fingret så mycekt. ;)

Ne sen har jag ju även företagsekonomi att plugga. Utan tvekan det roligaste ämnet jag har läst under alla mina år i skolan. Eller inte. Så skoj är det faktiskt inte. :/
Men man måste ta sej igenom detta med....

Nu längtar jag så jäkla mycket till min och mickis resa.... Skönt att bara komma bort i två veckor. Inte känna att man måste göra massa saker utan bara va. Vila upp sig riktigt.

Ne nu ska jag sätta mej och läsa. Företagsekonomi 100. Ett tips!!! läs den. ;) när du har svårt att sova!

 

Jag innan jobbet..



Hitta denna på mickis frys!


scotts

Ikväll är det scotts på bogrens...!
Räknar med kalasmycket folk. Jag och teron i bogrensbaren... (jag på vänstersidan)... snacka om underbart!

Nu ska jag ta en snabbdusch och på med smink... måpste ju göra sej lite fin iaf..!

Får bli bättre på att skriva här igen.... va så himla bra när man jobbade natt för då hade man tid... men nu gör man saker nästan hela tiden...!

aja! det kommer mera ;)


klarat!

JA då va det första i skolan klart.... Förra veckan såg ut som följande... måndag studiebesök och inlämning. tisdag muntligredovisning och torsdag var det tenta... fick tillbaka tentan idag... har en riktigt flitig lärare... ;)
jag är nöjd eftersom ja klarade mej men hade väl velat ha vg... fick 72 och vg va 80... hade gjort ett jätte irriterande fel.... men jaja... ja är godkänd och de blev inte alla så jag klagar inte....!
Sen lite smått försenad till tåget hem från falköping så börja en kille prata med mej på väg ut ur skolan och erbjuder mej skjuts hem.. Så då fick man skjuts hela vägen fram till dörren... Va nämligen så att han gick andra året på de som jag läser och hade sett mej prata med erika (en som går i hans klass). Detta var en mycket trevlig kille, så jag tackar och bugar för skjutsen! :) 

Är skit sugen på att träna idag men är förkyld... har hosta så jag knappt hörde läraren idag så kanske inte är så bra... ska nog ta en promenad dit iaf... så man rör sig lite... 

Ne nu ska ja inte sitta här... utan nu ska ja plugga företags ekonomi!! super skoj! :) 

RSS 2.0