sova sova sova :)

Visst är det bra underbart att sova.
Har sovit så grymt gött idag så jag njöt av varenda minut.
Nu sitter jag och väntar på att min ena kärlek ska laga mat åt mig :)
Sen blire möte.
Hoppas på att vädret ger sig då eftersom jag ska gå ner och hem.
Sen blir det myskväll med teron fram tills jag börjar. :)

Och emma... semester vad är det??  Har ingen tid till semester. Det går i ett och kommer nog göra det fram till resan i november. Tufft men så är det.
jobbar i dag på scandic och fredag lördag på harrys. Sen ledig sönda, måndag tisdag på hotellet och onsdag på harrys, utgång torsdag fredag och sen jobba lördag söndag hotellet. Sen är har jag tre dagar att vila upp mej inför skolan som då börjar på torsdagen! Känns helt underbart! :)
Ne nu är det nog läge att börja gå.

ha de gött!!!

jobba natt... finns det något bättre?

Ja, det finns det. Nästan allt är bättre än detta just nu. Det är inte alls skoj. Speciellt inte när man inte sovit något och är hur trött som helst.
Veckan börja nämligen med att jag jobbar lördagnatten här. Slutar vid sju, åker hem byter om och sätter mig i bilen som är påväg till Halmstad med moster och kusin med sambo. Även min familj då det klart. Jag sover hela vägen ner, vad kunde det ta?? tre timmar kanske, har egentligen ingen aning eftersom jag hade noll koll. Väl framme så äter vi lite lunch och åker ut mot tylösand där det nästintill är storm. Det var sand överallt. Hela hårbotten, i fickor, i munnen och ögon och öronen. I telefonen ja ta mej tusan överallt. Men jag tog en filt och rullade in mig i och la mig ner ändå och tror jag somna en liten skvätt ändå! Sen till hotellet/vandrarhemmet eller vad det nu kallade sig. Och vila lite till för att sedan åka och käka på en restaurang.
Restaurangen i sin tur var super cool och grym mat. Det va cowboy stil. Alla servitriser hade pistoler hängade i sidorna och hattar på huvudet, vida kjolar eller kort sliten jeanskjol med har cowboystövlar till. Och ett tu ttre så sätts musik på och servitriserna börjar dansa. Super skoj. Och duktiga var de oxå. Maten var verkligen kanon. Där kunde verkligen alla mätta sin mage. De hade köttbitar upp till 1 kg som man kunde beställa och de va alla möjliga olika sorters kött. Super läckert verkligen :) Tror tusan att jag vart lite påverkad den kvällen med. Det sa iag de jag snacka i telefon med (jag låter på ett visst sätt när jag har druckit säger mina två kärlekar så man hör så tydligt när jag har alkohol i blodet enligt dem).
Men jag drack bara ett glas vin och en päroncider. visst på tre timmars sömn så kan det nog vart att jag var bra övertrött men men.
Så halv tolv, tolv kom jag nog i säng och jag sov som en gris. Tills lillebror kom in och väckte mig vid halv åtta för då ville de i det rummet att vi skulle äta frukost. Hallå lr, jag verkligen älskar att bli väckt på det viset.
Aja, bara på med ett leende och upp och hoppa. Det blev ett köpcenter och lite smått och gått innan vi begav oss hem.

Kom väl hem runt nio och då blev det film med ena kärleken.
Marley and me. Frågar ni mina tvä kärlekar så tyckte de att den var super rolig och bra men frågar ni mig så tyckte jag att den var seg och att de bara flög igenom och att det var osamanhängande på något sätt. Det är nämligen så att jag har läst boken. Den är grymt rolig, helt otroligt vad jag skrattade. Ca så som de tyckte om  filmen kanske men det är bara det att de som är roligt i filmen är mer roligt i boken och sen hade de missat vissa av det roligaste delarna. Kan inte vara lätt att göra en film av en bok.

Tisdagen bara rullade förbi, hann med lite smått iaf. Såg wallander kurirer. Helt okeej bättre än den senaste iaf. Sen till stan en sväng och sen hem. Fixa sig lite snabbt för att åka och hämta teron. Till min ena kärlek och slog in paket för att se åka till ola på fika. Inflyttningsfika ett halv år efter flytten, bättre sent än aldrig. ;)
Tillbaka till förfesten för att sedan köra till Lidköping och tisdaxklubben. In och dansa bland den äldre generationen. Är ju nämligen 25+ på tisdagar men i min vildaste fantasi så trodde jag att åldern skulle vara mellan 25-32 men här låg nog medel på minst 35-40. Alltså många många äldre. Väl hemma så kröp man ner i sängen vid klockan tre.

Klockan 07.30 så ringer klockan och återigen på med leendet och upp och hoppa. Det är dags för en tur till göteborg. Somna en sväng i bilen som tur var men där sov jag inte bra för var sten hårt att sitta eftersom jag satt i mitten. '
Bensinstopp när vi såg infarten till Lerum gjort bilturen till en riktig höjdare. Pappa hade glömt att tanka och inte kollat hur mycekt bensin som var kvar. Som tur var så fanns ju extradunken i bakluckan men till vår bedrövelse så var det endast några droppar kvar i den. Som tur var så räckte det iaf av från motorvägen och in på macken som låg precis breve.
Väl framme i götet så letar vi oss fram till leo och jonas lilla lya och snacka om snyggt det var och så underbart fint de lyckats få det. Sen vilken fika, den människan kan baka. Helt otroligt gott!
Men vid ett gör vi entre på lisseberg. Och allt jag har att säga om det är ÅK ALDRIG DIT I SLUTET AV ALLAS SEMESTER OCH ABSOLUT INTE EFET LÖNING.
Vi var där i 5 timmar. Vi stod i kö i 4 av dem och åkte totalt 4 karuseller som max kunde vart totalt 7 min åktid. 1 av timmarna i kö var till maten sxå det var liksom inte bara kö till karuseller.
Ska man dit så ska man dit när skolorna har börjat och ingen har semester.

Hemma vid nio och lyckats sova ca en timme i bilen hem och en timme hemma.
Inte undra på att ögonlocken sitter uppe med tandpetare. Är verkligen helt förstörd, så jäkla trött.
Men det gäller bara att hålla sig sysselsatt så kommer nog allt gå fint.
Så tänkte nog ställa mig och blåsa lite ballonger i brist på annat för det låter högt så man kan inte soman. ;)

Sen är det party på fredag om en vecka. Vi är några på scandic som ska "fira" att vi ska sluta här på scandic. Vi är tre trodde vi men fick rätt nyss red apå att vi var fyra som ska sluta och sen så är det en del scandic folk till som ska komma dit. Mycekt trevligt :)

Nedräkning är det fortfarande må jag säga. Det är 5,5 pass kvar nästan exakt. (för en kvart sen).
Ne tusan ballonger var det ja. :)
Ha det guld!
Pussar och kramar!

dalarna

Nu är vi i dalarna och ser oss omkring.  Vi bor hos Johanna, markus och lilla abby. Super söt är hon verkligen. :)
Igår var vi i rättvik ochidag ska vi till falun eller/och borlänge. I morgon åker vi hem och möjligtvis blir det utgång då.
Annars så är det jobb på fredag. Har ju bara 8 pass kvar.. Fredag och lördag, onsdag och torsdag, måndag tisdag och lördag söndag. Känns så jäkla gött :)
På söndag blir det halmstad med emma, peter och ammit. Plus min famlij de kalrt. :)

Aja, nu får vi ta tag i dagen... klockan är ju trots allt halv tolv. :p

lördag morgon

Hade ställt klockan på tio. Blev att jag gick upp tio över.. Nu kockar äggen och snart blir deet frukost. Annars är dagens planer att ta en promenad, hoppa in i duschen och locka håret. Sedan åka på 25 års kalas/fest.
Hoppas på en mycket trevlig kväll. :)

Igår va vi på stan en sväng. Det var verkligen inte skoj någonstans. men så kan det vara. :)

Idag är mitt mål att inte känna mej stressad. :)

inte hopplös iaf

Ne så sa han.
Jag har ju var på harrys nuu i fyra dagar för att lära mej allt där så jag ska jobba lite extra i höst. Jag har gått med Marko, en som ägt någon restaurang tror jag plus att han är lärare på hotell och restaurang på kavelbro. Så innan han gick hem idag så fråga jag va han trodde om mej som servitris. Till svar fick jag
"Jo men det komme rnog funka. På skolan så kan man ju se personer som valt helt  fel och inte alls klarar av det och passar som det men den känslan fick jag inte om dej". Så som sagt det finns ett hopp om att jag kommer bli grymmmmm. :p

Nu är det iaf bara tre timmar kvar tills jag blir ledig en hel vecka. Den otroligt snälla och underbara stefan tog min tisdag. Så nu blir det kansek dalarna en sväng och kanske även kusten. Kommer va så skönt att få va ledig. :)

Skulle va skönt att inte göra något i morogn men har nu även insett att kanske är skoj att komma ut och träffa folk så kanske stan en sväng iaf. får se får se.

Ne om man ska göra ett sista ryck nu då så går klockan snabbare och man får komma hem och sova fortare. :)

13 timmars jobb kvar

Ja nu är det 13 timmars jobb kvar innan jag får fira helg. Fem timmar på harrys och åtta timmar här på scandic. Så om ett dygn så kommer jag njuta. Måste erkänna att denna veckan vart tuff så det där med dubbel party är det nog bara att stryka. Kommer bli grymt skönt att bara få va hemma en kväll oxå så jag klagar inte. Och då blir man utvilad och kan få dubbelt så roligt på lördagen.

Fortfarande lika skoj på harrys och fortfarande lika trött efteråt och speciellt när man bara lyckades sova 4,5 timme igår på dagen. Fick smita från harrys vid kvart över nio så hann sova en timme iaf och det tackar jag och bugar för. :) Annars kan jag säga er att jag skulle sovit mig igenom detta passet.


Så sjukt jobbigt med fintväder alltså. Eller nu är det så att jag verkligen älskar fint väder men inte när man ska sova på dagen. Då är det kass!

Ne nu är det bara en kvart kvar tills jag får springa till bilen och kör som en biltjuv hem för att få hoppa ner i sängen.
Det är vad jag kallar UNDERBART!

Måste oxå få tag i Stefan. Sätt på telefonen hörru!!!!

HAde lite trevligt besök på harrys igår med. Ola och peter dök upp nästan direkt när jag kom snacka lite skit en snabbis innan de gick och satte sig. Sedan kom även Anna och fia som jag inte träffat på länge. Segt att man inte kunde ta sig en dricka och slå sig ner och prata igenom sista månaden som vi missat. Sist men inte minst kom Martin för att äta. Trevligt trevligt.
Kul och jobba men tråkigt att man inte kan sätta sig ner och prata. :p
Men man jobbar och snacka skit får man göra på fritiden! ;)

Ne nu får jag snart sätta tandpetare under ögonlocken så de håller sig uppe. Måste hitta på någon så jag inte somnar sista kvarten nu när jag lyckats vara vaken resten av natten!
Ha en bra dag!


på toppen humör

Ja det vill jag nog kalla det. Har inte hunnit säcka ihop än så än skrattar jag och ler. Oskar skulle komma hit en sväng med sa han men tror nog han somnat.

Kom isäng vid nio i morse sov till halv fem nästan oavbrutet. Låter jätte länge men de är itne mycekt mer än 7,5 timmar och de är inte så mycket. Då var det upp en macka och en dusch sen harrys! Laddad till tusen och det var verkligen hur skoj som helst. Nu när man inte behövde fråga om allt och man kunde det mesta själv. Även bära tallrikar :p så var de görskoj.
Med en suck lämna jag harrys och begav mig hit. Visst här kan jag med allt själv men här är jag även ensam så det är tungt.

Alltid skoj och jobba med trevliga arbetskamrater. Nina och marco idag och igår var der marco och natta. Två totalt super glada dagar. Är dock fortfarande kass på viner men det kommer nog det med. Man lärs ig något nytt varje dag och i morgon ska jag lära mig att byta fat och sånt dära.

Måste börja komma igång och motionera men nu när mina dagar ser ut såhär känns det tufft att hinna med någon sånt. Får sätta fart på fredag!
HAr även funderat allvarligt på att fråga Stefan om han vill byta med mig. Så han jobbar sju nätter irad så ja blir ledig på tisdag nästa vecka. Känns kasst att bara jobba en natt där. Blir jag ledig så kan man ju faktiskt hitta på massa saker. :)

Jaja. Tid för lite jobb och slit kanske.
Puss och kram!

barn!!!!!!!!!!!!!

Efter att man städat scandics lekrum så undrar man hur barn funkar. Eller ne kansek inte barn för barnen kan man inte skylla på utan deras föräldrar. Man städar det varje dag och varje dag ser det värre ut än i en svinstia. det är som det vart jordbävning. Jag vet ju när jag var liten och när jag var vikarie på fritids så var det bannemej ingen som gick utan att plocka iordning efter sig. Hemma tror jag heller inte dessa ungar kan häva ut alla leksaker överallt och sedan bara gå. Men varför gör de det här??? Förmodligen att föräldrarna har semester och inte är hemma och då låter ungarna göra vad de vill och självklart plockar man inte upp efter sig om man inte behöver. Det är kritor överallt, de har ritat på alla möbler, de har vässat kritorna över hela golvet så de ligger kritväss (om det ens är ett ord men ja tror ni förstår) överallt. Alla bilar och byggklossarär utspridda i hela rummet. Till och med under bord och stolar där man sitter och äter. Hopplöst! 
Jag blir tokig,jag rycker mitt hår snart.... ;) 
Ne så arg blir ja inte men ja städar inte med ett leende på läpparna iaf... 

Aja, kvart kvar kämpa på kämpa på. Jag lär nog sova till fyra fem idag... Jag hoppas nästan de iaf eftersom jag inte kommer i säng före nio. lir inget kalas för mej, trist hade ju mer än gärna gått på de men nu är jag i full fart att bli upplärd på harrys. Första passet gick galant, eller iaf helt okej. :) Det kändes inte hopplöst. En sak vart jag dock lite smått besviken på. Du anar inet hur tungt det var att bära tallrikar och bricka med massa dryck på. Man bär ju med vänster och hela armen typ skaka kändes det som. Och så tittar man på vilka som jobbar i restauranger och serverar är det ofta små tjejer och så som inte tränat mycekt alls och bär utan problem. Sen har vi jag då som tränat hela mitt liv och orkar inte för det är så tungt. :p Hmm... hur går detta ihop? ;) Ne då de är väl en vanesak.

Just nu när man jobbar dubbelt måste jag erkänna att det skulle vara bra gött med endast skola och bogrens i höst men jag vet att jag kommer bli görolös de dagar jag inte är i skolan och så kommer jag behjöva extra pengar. Så då ock då skadar det inte att jobba lite där. Det var mycket trevligt oxå :)

Aja. Nu ska jag bara räkna kassa så är jag typ klar.! Tuta och kör bara! ;)

ont

Måste även tillägga att jag har ont i min tå. :(
När jag var ute i torsdags så var det någon som sparka in en glasbit i min lilltå. Lr alltså det var en bit från en flaska så rätt stor bit. Börja blöda och fick lite ont. Men nu efter ett tag så har jag ondare än ondast. Gör ont när jag bara har sockar på mig och närjag har mina fottlor och alla andra skor för den delen med.

Sen så börjar jag fundera om jag nu var så trött i natt hur trött kommer jag då inet vara i morgon ??? Får nämligen inte sova direkt. Ska till tandläkaren vod 08.10 och sen ska jag egentligen på släktkalas vid fem men det är väl bara att hoppa över. Träffa ju faktiskt robert och åsa när vi va i Lysekil förra veckan. Aja, jag skriver väl och rapporterar i morgon.

Bara en sak till. Har fått kort och filmen från hoppet nu. Så grymt skoj och se. Vi var så jäkla grymma som hoppade, det var så coolt.  :)

ojdå

Jag somna visst i tio min. Inte bra inte bra men som tur var vaknade jag. Måste erkänna att det är mer kämpigt än vad jag trodde att jobba först på harrys mellan 18-22.30 och sen jobba här mellan 23.00-07.00. Jag är inte i mål än och jag är helt slut. Och det var endast dag ett av fyra. Snacka om att man längtar till på fredag. Funderar på att skippa utgång och bara va hemma och somna i soffan. Det är ju faktskt bland det bästa jag vet.

Sen så är det ju nedräkning oxå. Om tre timmar så har jag endast 12 nätter kvar här på scandic. Känns konstigt men ändå skönt. Inte en natt till att sitta och tvinga sig själv att vara vaken.
Aja. Nu ska jag bara ut och dammsuga lite snabbt innan jag sätter fart med frukosten.
 Puss och kram! :)

måndag morgon

Måndag är det nu. Morgon oxå. En kvart kvar att jobba och allt är nu gjort.
Måste erkänna att jag vart väldigt stressad i morse. Fixade allt nästan direkt när jag kom igår så jag skulle kunna ta det lugnt och inte känna mej stressad när vi fikade. Men vi blir alltid sittande och prata så när de gick vid fyra så hade jag hela frukostvagnen. Det innebär att vid den tiden annars så behöver jag bara göra det varma och plasta av vagnen med all frukost på för den redan är färdigupplagd men vrje söndagnatt så ska vi även lägga upp allt så det tar ju lite extra tid. Så som ni nog förstår vart det lite stress... men jag hann. :) och nu ska jag snart hem och svoa.
Sen måste jag oxå säga att jag har lyckats med äggröra. Alltså en riktig. annars kör vi ju på halvfärdig som man bara värmer men nu har jag fått vispa ihop den själv. Kan inte garantera att den är ätbar men den ser likadan ut som den andra. Och utseendes är ju viktigast ;)


håll ögonen öppna

Ja, det är vad ja konsentrerar mig på just nu. Att inte somna. Har gjort klart allt nu. Gjorde det snabbt så jag inte har mer än frukosten kvar när securitas kommer på fika... Spännande och se vad det blir för något för idag är det en av dem som ska baka.

Slutade jobbet sju i morse, snabbt hem för att sova. Somna väl runt halv åtta och klockan ringde vid tio. Då var det bara upp och hoppa och på med blusen. Dop stod på schemat. Lilla Theo skulle få sitt huvud doppat i vatten. Dety inte någon av oss hade räknat med var att efter själva dopet var klart så sa prästen att det var bröllop oxå. Hans och Erika hade bestämt sig för att slå två flugor i en smäll och gifta sig. :) Alla vart vi överraskade för det var ingen som visste. Så skojigt. :)
Sen satt vi och prata om (jag pappa och mariell) om vilka som skulle gifta sig i släkten här näst. Vi kom fram till att det blir nog Emma och Peter. ;) Sen så är det jag och ella som står på tur. Det var våran gissning men det återstår och se.

Efter det vart det en sväng förbi M för att hjälpa han att hålla i ett skåp när han skulle skruva ner det.. och egentligen hållt i ett när han skruva upp det men borren var för klenb lr väggen för hård så han fick köra hem mig så jag fick sova. Han lånade då pappas slagborrmaskin eller vad de heter. Jag kunde endast sova till tjugo över sju för då vaknade jag vrålhungrig och läge för toabesök. Sen kiunde jag inte somna så packa med mig arbetskläderna och for till M igen och laga lite mat och såg på film. Seven pounds. Först hade jag hört att den vr grym men sen även från ett annat håll att den inte var alls så bra som folk sa. Men jaag tyckte den va bra. Inte grymt bra men helt klart en film man ska se.

I morgon ska ja gå med första gången på harrys och servera. Ska ju jobba extra där nu när jag ska börja plugga. Så ska nog vara på harrys mellan 18-21 möjligtvis 22. Börjar ju här igen vid 23 i morogn så. Men måste säga att det ska bli grymt skönt att få sova tills man vaknar och inte sova två timmar för att gå upp.

Gjorde ju även de i lördags då jag och m åkte till Torp för att köpa badrumsskåp till han och sen på hemvägen stanna på sjukhuset i trollhätta för att hälsa på mickis. Så vi åkte vid tio hemifrån, visst så sov jag i bilen då men det är ändå jobbigt när man inte får en sammanhängande sömn.

Denna veckan ser grymt lovande ut. Jobb på scandic tills fredag morgon. Jobb på harrys alla eftermiddagar, kanske inte tisdag då jag egentligen ska på släktkalas och på morgonen ska jag till tandläkaren så kommer få sova lite då med. Sen är det fest fredag och lördag. Så full fart bara. :) Tuta och kör liksom. Kanske bio på Söndag kan man hoppas. ;)
En lugn fredag men ska ändå ut på stan och kika läget. Det är ju 25 års fest på lördagen så det är ju då man vill vara pigg och fräsch. :)

Ne om man skulle börja se en film kanske. Men risken är väl då att man soman kansek. Får ta en frukt så man får lite energi! :)

Sov gott allihop!

jobba jobba jobba

Ja nu är det jobb och slit. Slut på allt slappt och ledigt på ett tag. Jobbar sju nätter i rad nu så det är bara att mosa. Dock blir det nog int jätte mycektr sömn de två första dagarna men det är bara att bita ihop och gilla läget.
Har även räknat ut att jag har 16 pass kvar här på scandic... gött det!!! Sen blir det plugg. Har kommit in på två skolor. En ky-utbildning och en högskola. Tror jag kommer välja ky för tror den utbildningen kommer passa mej bättre så blir nog så.

Nu funderar jag faktiskt att se en film. Madagaskar 2 ligger på datan så blir nog den tror jag. Nått måste jag fylla ut tiden med. Allt va ju i sin ordning här så har ju bara frukosten kvar likosm. Och nattkörningen men det är ju bara att starta ett antal program på datan ett i taget så det är ju inte så jätte ansträngande. :)

jaja!! Skriver kasnke något mer roligt här sen eller så!

torsdag ja menar torsdag

självklart menar jag att det är fest på torsdag.... jag jobbar ju på fredag!!! :)

är man ledig så är man

Ja precis. Är man ledig så är man. :)
Vin smakar bra gott då. ;)
även någon cider har väl slinkit (om det ens är ett ord ;) ) ner.
Börjar ju med mitt jobbmaraton när på fredag, så nu njuter man.
På fredag blir det fest. Någon som är sugen på att hänga på??? det är bara att g´höra av sej... :p
Nu ör det M.J. minnesstund på tv. lite små sorgligt. men men. det är livets gång. Men man måste säga att han va ingen dålig människa. det som är tråkigt är att man inte får reda +på sanningen. det man f¨r reda på är det som står i skvallertidningarna och det är väl aldrig sanning. trist. eftersom jag vill veta allt, iaf all sanning. jag vill veta vad som hänt. Inte bara mina nära och kära utan alla.

Ne nu börjar det lukta grillat.
Är lite små hungrig. :)

Puss på dej!!!

ny vecka nya äventyr

japp, så är det. Dock kommer nog inte dessa äventyr bli lika storslagna som gårdagens. För herrejisses va coolt det var. Man ville bara upp och göra det igen. Och det var värt varenda krona. Så skoj. Går inte att beskrivas med ord liksom.
Jag kommer lätt att göra det igen om man får möjlighet.
Kort och film kommer inom 1-2 veckor. :)
Sen på vägen hem så vart man fast på väägen. En olycka. Så hemskt. En bil med fem personer varav tre barn kom över på fel sida av vägen och kör in i en större bil och voltar. fy va sånt är otäckt. när kommer de små barnen våga sätta sig i en bil nästa gång??? När bärgningsbilarna åkte förbi så kan jag lova dig att det inte var mycket kvar av dem. Såg mer ut somdragspel. Jag blev sittande i en timme sen var det bara att köra hemåt. Men det gick bra. Kändes inte som det var så länge ändå.

Sen vad är et som hänt med vädret då???
Ledig denna veckan och vädret har ju inte börjat bra alltså. men men kanske blir bättre.
 
ne nu är det nog läge att göra något. :p

solen lyser och vi är glada

Ja, så är det verkligen. Här idag har det vart toppen väder. Tror till och med jag bränt mej lite lätt. Men nu har vi duschat (utedusch hur underbart som helst) och ska börja göra oss i ordning för att festa i strömstad. Det blir inte allt för mycket alkohol men det kommer bli fullt ös hela kvällen ändå. 
I morgon ska vi hoppa. Om det inte är kasst väder så vi håller tummarna. :)
Vi har övat å¨att hoppa idag. Få bort höjdrädslan. Hoppade från en klippa som var 4 meter. Vad kan skillanden vara??? ett par nollor till bara liksom. ;)
Ne vi ska först hoppas på att det itne regnar och är för mycket moln för då skiter sig allt.

Sen nästa vecka då ska det regna. Så jäkla typiskt eftersom det nästan är den enda veckan jag kommer vara ledig på hela sommaren.

aja... nu är det dax att klä upp sej lite! :)

Livet leker!!!

helg och färdig jobbad

Ja nu har jag 20 min kvar på denna veckans sista pass. Nästa gång jag visar mig här på hotellet är på fredag 23.00 nästa vecka. Innan det ska jag hinna med en hel del. Nu ska jag hem och sova någon timme för sedan sätta mig på tåget till strömstad och vidare på båt till Koster. Ska bli riktigt gött att komma ut på kusten. :) Sedan ser jag även fram emot söndag då jag och mickis ska hoppa fallskärm. Så kul kommer det bli. Dock verkar det som om vi har vädret emot oss för när man kollar på smhi så är det regn och regn hoppar man inte i. Men vi håller tummarna.

Sen så har jag även plan på kanske gå ut nästa torsdag... Varför itne liksom när man är ledig. :)

Sen sist jag skrev har det hänt så himla mycket. Vi har spelat vollyboll. Så underbar dag det var och vilken kväll. Vi ägde dock inte i spelet utan rättare sagt så var vi rätt dåliga men vi hade lätt snyggast kläder. :) Sen på kvällen blev de fest och utgång. Lite för mycket sprit så söndagen var helt förstörd. :p Jag var nog inte människa förän 17-19.

Sedan en klockren kommentar från den kvällen är
"Å, vilka fina lår du har"
Personen i fråga håller runt vaderna på den andra och får då til svar.
"Tror du det där är mina lår så är det nog en bra ide att dricka lite vatten."

Kanske inte så skoj när man återberättar saker men gu så skoj det var när det hände.

I mina arbetssysslor så ingår även att göra frukost. Det innebär även lite varma saker som äggröra, bacon, ägg, prinskorvara, köttbullar och varma grönsaker. Sist men inte minst är det havregrynsgröt. Väldigt enkelt tycker endel men icke då. Den där jäkla gröten blir nästan katastrof varje gång. Idag vart den som klister och en annan dag så är den hur vattnig och rinnande som helst. Aja, en dag då ska ja fasen lyckas direkt. :p Det är mitt mål. Och jag har nu efter idag 16 pass kvar här eftersom jag nu sagt upp mig för att jag ska börja plugga i höst. :)

aja. nu är det visst bara fem min kvar... göttmos! :)

Ha en bra helg allihop!

RSS 2.0