...

jag hissar vit flagg!


sova

känns tugnt å behöva gå å lägga sej när de e så här vint väder ute alltså... men men... har nu gjort min 6 natt i rad..! börjar bli seg...! ska förmodligen göra två tilll! lär nämligen upp en ny... eftersom nimali sluta helt plötsligt igår...! lagom skoj! så förhoppningsvis så kan hon den nya gå själv på lördag för orkar nog inte mycekt mer än 8 nätter i rad...! sen ledig två sen börja jobba igen! så får vi se..! aja! så de kan vara ibland!

men trött så ja håller på å trillar ihop är ja iaf.... en sak till så jäkla avis är ja... syster å två kompisar till henne har bokat en ny resa till turkiet.... ja vill oxå..! men men,... handbollen börja idag så får bli hemma..! var helt okeej skoj å träna faktiskt... har vart värre men tusan så mycekt bättre med..! aja...! träning nr 2 i morgon... som dock krockar med personalmöte! å de e lite skit! måste gå på detta eftersom ja missat de två senaste!
aja... nu ska ja sova... ha en bra dag!

börjar bli seriöst :)

jadu.. nu börjar de bli seriöst... :) känns gött....! tränar ta mej tusan varje dag nu...! helt underbart.. å nästa vecka kör träningen igång på torsdagen om ja inte har helt fel...! ska bli skoj.... hoppas ja.. hoppas de styr upp de... lr a... man vill väl egentligen en annan sak...! men får ta de som de kommer...! kommer iaf bli skoj å få spela handboll igen....! de har man allt saknat!

sen ska ja jobba en massa nu...! får börja redan idag för hon den andra är visst sjuk...! det har hon vart hela veckan men då tog alex det...! så nu kommer ja jobba fem nätter ledig två sen fem till sen ledig en å sen fyra...! så de blir lite lagom mycket... lr mot va ja e van vid.. :p men de blir kul de oxå...! de enda som är mindre roligt är att ja inte kan va på boggan så mycket.... är riktigt skoj där...! baren igår... går skit bra... :) de e skoj!

lite info

här kommer lite info.,... sitter å läser på om spriter å så... å när ja kom til gin så står de : Det dricks 99 glas Gin & Tonic per minut, det bör göra den till en av världens mest populära drink.

ojoj...! den som inte alls är god!

ljug

vad folk kan ljuga!

:)

då ska ja ut å springa... sen ikväll blire lidköping med töserna! :)
sista natten gjord... nästa är på lördag...! har gått bra men fasen va trött ja är! helt sjukt!

men ska bli skoj ikväll iaf... har inte festat sen 7 juni å nästa gång som ja kommer kunna gå ut är 16 augusti...! så bnlir lite lagom nu i mellan! :)


jahaadå!

japp då var de jobb på hotellet igen då... efter tre veckors ledigt typ...! har vart super skönt å vara ledig... men tusan... är väl lite små skönt å jobba med... pengar som rullar in behöver vi alla! men de som är surt är att ja e helt själv... :( massa nätter i sommar så är natt städet inte här utan vi i repan kommer vara själva...! mindre roligt.... kommer ju inte se en levande människa mellan tolv å sex typ....! snacka om att gå på hel spänn... å hoppa högt om sökaren ringer...! är ju en säkerhet å ha antingen alex lr marika i huset...! :) det sägs ju att de spökar här... ! men vem vet... ja har faktiskt inte märkt något än.... :p

hmm.. men ändå ska ja nog leta lite annat.... till hösten är de inte många timmar här alltså... visst att ja kan sätta upp mej på vikarie lister å sånt men ändå... ett jobb skulle inte sitta fel... så att man senare kan flytta hem ifrån liksom... vore vlä lite skoj.. :) kanske till normalm runt fia... de e super söta lägenheter där... ska ja va ärlig så vill ja ha en liknande som fia lr en sån som peter har... de ligger bra å är söta å lagom stora för mej.. :) peters är lite större än frasses så den vore nog bäst.. får sparka ut han när ja hittat mej ett jobb å tjänat lite pengar.. :p

annars så kan ja väl skriva att man blir bara gladare å gladare.... :) kan inte sluta le ibland..! men sen så kan man ju springa rakt in i en vägg å allt tar stopp å faller...! men när de e som bäst då är de riktigt bra! då vill man itne att de ska ta slut! men men...! man får väl passa på å njuta när de e som bäst! ;) för som ja sa.. ja har en teori... de har ja haft från början..... vill nite tro att de kommer bli så... ibland tror ja de inte heller.. men ändå finns den där...aja! de e nog itne många som vet va ja snurrar om men tusan...!

som mickis å teron har sagt... de vore bäst om ja fick stryk! lr hur? (skriv inget klumpigt nu töser... detta är bara våran teori)
 
ont i nacken har ja med..... å ja vet varför...! för ja är för stark helt enkelt..! vet att teron kommer få sej ett leende på läpparna nu men de tar ja.. ;) vi va nämligen i gymmet idag.... körde knäböj....! å har ont just där stången låg....! så de känns.. :p träningsvärken i bena har ej kommit än.. å de e ju skönt.. :) men va riktigt gött å träna idag med... de va kul!

jadu.... man funderar en hel del när man sitter här....! kollar ja mej om kring va ser ja... jo ett hotell, alla rummen är fulla å alla ligger å sover... är så tyst så man hör alla kylar ute i shoppen å ja hör musiken som spelas på husaren... men ja har ingen att prata med för de...! så vad gör ja här.... ja har ju sagt till mej själv att ja ska ha ett arbete där man träffar folk.-.. därför de e så mycekt roligare att jobba på boggan... där händer de saker...! tiden går så mycekt fortare när man har folk omkring sej å de e så mycetk roligare å prta.... ja måste faktiskt erkänna att ja till å med saknar gyllensvaans...! de va ett pissjobb å skit jobbigt å åka... men man hade nån å prata med hela tiden å kände man inte för å prata så hade man musik i öronen... inte ens de kan ja ha.... är de nån som skulle råka vara vaken lr springa förbi så ska ja ju va tillgänglig å de ska va snyggt å alltihop! men sen ska ja inte klaga... för ja tycker de e skoj oxå.... men ska erkänna att ja tyckte de va roligare å gå dag (när ja lärde mej allt gick ja dag) för då hände de saker hela tiden... jaja...! livet är hårt ibland.... å de e ju mitt fel att ja inte kan söka dag... de e ju handbollen... ständigt...!
då kan man tänka... hur mycekt är handbollen värd då.? den orsakar en hel del... man kan inte ta vilket jobb man vill, man kan itne åka å resa när man vill, man har veckorna totalt uppbokade.... men svaret är rätt lätt där... när man tycker att de e hur skoj som helst å träna... å åka till hallen å träffa alla tjejer i laget.. å sen få spela handboll.. de väger upp alla nackdelar...! för de e sjuktskoj.. speciellt matcher å cuper å allt de där.. å de e ju just därför man tränar liksom! så de blir allt handboll ett tag till.... de kommer ja inte att ge upp kan ja säga... ;)

en sak ja kom på nu med.... de som är jobbigt med natten.... man kan ju inte ens ringa å prata med någon.... för alla sover ju....! segt till tusen ju...!
aja! ne nu har ja inget mer å skriva... å llt ja skrivit..... hur värt är de? aja... de har fördrivit några minuter av denna natten iaf... :) vet inte riktigt va ja ska göra mer...!

en sak till! :D

har smarta kompisar! :)
får alltid höra bra citat...! alltså igår så delade ja å erik platsen som dummisar...!
var på prima å käka lunch.. de hade kyckling bland annat på menyn... å när ja skulle beställa så gick de förbi med en kyckling varpå ja frågar "är det där kycklingen?" de svarar då " ja det är de" då klämmer ja ur mej "då tar ja en hamburgartallrik" teron skämdes å sa att man inte kunde säga så å sen tog hon en kyckling.. :D
sen erik då... haha! han ber'tta om den gången han hade blivit utslängd från kosmopol..! han å hans kompis hade dansat å fjantat sej runt stången så som alla andra tjejer gör...! å så hörde han inte hur fel de lät... men visst han är lite feminin.. ;) ne skämta de e han inte.. men kul var de när han sa de..!
sen till dagens smartaste kommentar... å den stod ju självklart teron för... (vanligtvis brukar de vara tvärtom )
men hon sa:

motsatsen till kärlek är inte hat utan likgiltighet






hmm

jadå var man pangförkyld..! så jäkla segt.... vill inte...! kändes som ja spelat en hel handbollsmatch när ja bara hade gått upp för en trappa... allt är ju skit jobbigt... :(
men men..!
å nu är de slut på allt de lediga oxå...! börjar på hotellet i morgon... visst har jobbat på bogrens hela tiden men de e bara skoj...! är bogrens ikväll sen i morogn är de hotellet...! har kommit fram till att de inte är allt för mycekt jobb där alltså..! i höst! måste ligga på med mera jobb...! jobb jobb jobb..! vem vill inte slitaq för pengar?
aja... så har ja smått panik... känner att ja verkligen behöver träna.... vill å måste... men just nu kan ja ej.. måste bli frisk först..! lyckat!

ajaa.. teron å fransson i baren ikväll då.... LYCKA TILL TÖSER! :)
de kommer gå skit bra..!

snart ska vi va barnvakter då... åt adam å maja! trevligt trevligt..! annars kommer de blir en sjukt lugn dag...! men ska nog göra som syster.. gå ut i solen en sväng innan barnen kommer!

kul?

hmm... alla dagar i veckan är ju inte roliga...!
idag har de vart både och...! har målat här hemma... var hur roligt som helst...! men sen har man fundetar på en hel del....! mindre roligt....!
orken börjar ta slut! när ja snacka med teron igår...! då hörde ja själv hur ja lät...! då börjar man undra!
men man ska väl inte klaga som bror min sa.... de finns ju dem som inte ens har rinnande vatten i sitt hus...!
men aja... man börjar undra...!

uppdatering

ja då va de två veckor sen man skrev här..! ett bra tag sen.... :)

måste bara skriva veckan i turkiet var helt undebar.... hände så mycket roligt där så skulle ja skriva allt tar de så lång tid...! å den tiden har inte ja idag! så de får väl bli en annan gång...!
men ja kan ju säga att de va lite extra varmt när vi var där....! var mellan 45-50 grader på dagen å runt 25-30 på kvällarna...! när vi gick hem en natt var de bara 25 grader å de va nästan så att de va lite kyligt... låter helt sjukt när man nu här hemma tycker de e hur varmt som helst när de e 27...! men man vante sej...! :)
å en annan klockren kommenatr som ja nog aldrig mer kommer säga är sista dagen innan vi ska åka hem... "det är ju bara 38 grader idag".... som om de är kallt...! men de kändes ju som de när det vart 45-50 i en hel veckas tid!

ne nu ska ja träna lite...!
sen är man ju hembjuden till våmb å till terons familj på grill lite senare så får ta tag i de nu!  :)

RSS 2.0