3 av 8

ja ned räkning är de från första minuten ja kommer hit,.....!
jobbet har nu blivit så mycket tråkigare när man är ensam.....
man har nu iaf avklarat tre av åtta timmar..... håll ut!!!
annars så har denna dagen vart bra....
vakna av klockan vid tolv.... ville dock bara ligga kvar i sängen..... men hade bestämt med malin att lunch så va tvungen att gå upp....
väl på stan så blev de en lunch på mangos.... super god mat.... å mycket prat....
de är sånt som man saknar när man slutat handbollen... men vill man träffas så ser man till att man gör de liksom...
sen gick ja en sväng på stan.... hitta en söt liten top som ja kasnek har i morgon...! får vi se lite... har två alternativ liksom..
efter de åkte ja hem... la mej i soffan å kolla på vänner.... allt för att vila lite.l... försöka sova.... men gick de??? nepp.... men en annan liten soffpotatis låg glatt å småsnarka lite...! kul att man lyckas med va man planerar!!!
sen va de bara å stänga av å göra sej lite snabbt i ordning för då var de överraskningskalas som vänta... iväg till brottarlokalen i full fart å där va de super fint i ordning... en liten väntan innan pontus kom.... han fyllde nämligen 18 år igår å hade inte en susning om att de va kalas idag utan trodde han skulle åka å träna...! han va så söt när han kom in... såg ut som han inte förstod nått... :) där var de lite mat å kaka å massa prat... hur trevligt som helst... dock va ja tvungen att åka..... gissa varför???? jo ja va ju tvungen att åka hem för att fixa mej för jobbet.... helt underbar känsla..... lr inte....
väl hemma så vart ja så trött så de va helt sjukt fick en känsla av att ja aldrig skulle klara natten... men visst gör man.... visst höll ja på å nicka till någon gång men nu är ja pigg igen... :p
har även gjort allt nu så sitter å väntar på att klockan ska gå så ja kan börja med frukosten....


nu har klockan visst blivit mycket mer å ja har jobbat över halva tiden.. :D
har fått öppna dörren lite å så haft besök av lenny... :) prata resa ja å han... snacka om att ja är sugen.... en till våren å en i höst... :) vore inte fel.... :p

ne nu får de va nog med dettta.... kan bara säga en sak..... små längtar till i morgon... :p då är de fest.... å elin kommer hem hit en sväng så man får höra hur hon har de.... sen är ju depå öppet oxå...! de ska bli riktigt skoj.... kommer inte ens ihåg när ja va ute då "hela huset gunga" man brukar oftast behövas i arbetströjan då...! inte för ja klagar på de alltså... ja trivs jätte bra å jobba där men de e skoj nån gång då å då å festa till de... :)
jaja! nu ska ja nog kika lite.... har faktiskt hittat en sån tjusig klänning på nätet.... dock brukar ja inte gilla köpa grjer där men ska nog göra ett undantag...  vi får se... ;)

hoppas alla glada där ute sover gott... :)


ont ont ont

då har man vart hos doktorn...!
har ont som fan nu alltså..!
han kände på foten... å så sa han att de va några "trådar" som håll ihop de där nere som va av och några som var utdragna å så även va de en inflamation där...! så han sa att man kunde operera men att man skulle testa andra saker först så idag fick ja en spruta å ett recept till några piller som ja ska äta i en månad.... blev de inte bra då så skulle ja höra av mej.... total träningsförbud även,..! får göra dagassysslor men inte mer...! å tack vare sprutan så har foten blivit jätte stor å ja har super ont.... :( inte alls skoj....
rolig läkare oxå..... vi kom å prata lite om min axel oxå..! å så frågar han.... vem operera??? jadu... för de första gjorde ja två operationer... å ja har träffat två läkare å en proffessor...! å de hände för typ två år sen... kommer ja då ihåg va de heter??? nej...! men jo när han sa ett namn så ringde de en klocka... de va han som gjorde sista operationen.... gjorde ju ett återbesök hos han oxå... å lite små rolig han är då... å men då ska ja fråga honom om han kommer ihåg dej å din operation...! hmmm... troligt att han gör... va liksom två år sen...! men ja är ju ingen proffesor...l. de kanske kommer ihåg sånt..!
ne nu ska ja sluta lipa å ta mej en alvedon...!

å ett tips... reta mej inte när ja har ont... ja blir sur på minsta lilla...!  ja blev nyss sur å de tog bara en mening...!
super skoj!!!!

aja dax att sova snart..!

dit vill ja

nu har ja hittat vart ja vill... :)
ska bara övertala pappa först.... såg verkligen jätte härligt ut... visst verka lugnt å så... men va tusan åker man med familjen då åker man ju inte direkt för att festa...!

har vart ute på en lite promenad oxå.... dock va inte de bra för min fot...!
men ska ju åka å kolla den imorgon hos dr. Swärd... känns bra å få se vad de kan tänkas vara....

å nu sitter ja å pratar med teron.. .hon hade vart på en våffelkväll.... å snacka om att ja blev sugen på våfflor då lr...
de hade inte vart fel de..!

å nu sitter man här med victoria silverstedt på tv:n...! ganska skoj å se på..!
har även suttit å kikat lite på utbildningar... hitta något intressant borta i falköping... men vette tusan... de tål att tänkas på iaf...!
ska nog till en syo å diskutera lite....
får se va ja hamnar sen när ja väl börjat plugga!
ne nu ger ja upp här..
ha en bra natt allihop!

tisdag

ja då har tisdagen oxå bara rullat förbi..!
ja gick väl upp runt elva... käka lite frukost i min ensamhet!
sen hade ja då bestämt mej för att se de två filmer ja hyrt å som vi sett på kvällarna... kväll ett var de gray matters.... dock så somna ja... å nu när ja sett den.... så tyckte ja att de va en mysig film... handla om en syster å en bror som var kär i samma tjej...!
 

sen hade ja även hyrt get smart å den såg vi på igår kväll men även då somnar ja....l de e terons soffa... ;)
så såg båda deras slut idag.....
fick dock ta en liten paus mitt i då de hade problem på br... så ja fick rycka in å hjälpa dem.... behövde nått på br i stan som ja fick åka å hämta... så hoppas de löste sej sen teron.. .:)
sen hem å äta...! å efter de.... ja då har de inte hänt så mycket.... sitter vid datan nu... kollar resor till turkiet å lite olkika ställen å sen kollar ja även lite kläder...!
men ska nog ta mej en lite promenad nu...! så man hinner hem till handbollen!

sova lr inte sova

ja det är frågan det....!
idag har det då vart måndag!
vakna vid tio... gick upp käka lite å prata med mamma... gick sen å sov en kvart till...
efter de var de fram med tyget å börja klippa lite.... får se vad slut resultatet blir... :p
efter ett par timmar med de så vart de lunch... någon smarrig mix om mamma hade köpt hem... dock fick man peta bort lite å så hällde ja i majs så blev den helt klockren... :)
efter ett litet tag så kom allihop hem här å de va full fart som alltid...
sen kände ja att ja va tvungen att hitta på nått så ja åkte en sväng till en lite vän å fick en värmande kram å prata lite skit... ;)
efter de va de raka vägen till kvantum för att möta upp teron å anna å sen hem till teron å där gjorde vi egna köttbullar potatis å egen sås... så jäkla gött blev de.... grymmmmt! :D å efter maten så va anna tvungen att gå hon ska ju upp å jobba runt fem så ja förstod henne mycket väl.... då satte ja å teron på get smart...! va en väldigt rolig film... sa teron.... ja somna ju som alltid så får se den i mroogn igen... :p de är nått med terons soffa... ja somnar ALLITD där,.... helt otroligt... :p när filmen va slut vakna ja lagom å va super pigg... ;) då va de dax att ringa scandic å prata lite med ulrika....! de bli kalas på lördag så nu har ja ett mål med min klänning....! å så jobbar ja på måndag istället... så då blir de ingen koster för mej å mickis... :( men vi får kolla nytt datum.. så snart som möjligt.... å nu får du inte bli arg på mej för även om hon inte tagit min lördag så skulle hon behövt hjälp med måndagen....
å pappa är super sugen på å ut å resa... vore så skönt att komma iväg... å vore väl inte fel om ja tog med mej en hemlig gäst... men vette fan! :) vill komma iväg lite... får börja kolla... :D

ne... nu är de väl snart tid för att krypa till sängs...! är inte trött nu men om ja lägger mej så kommer ja väl slockna direkt..!
hoppas alla änglar sover gott där ute... :)
å eftersom ja är så dum å tror så himla gott om alla.... då menar ja verkligen alla! så hoppas ja alla som inte är änglar  att ni oxå sover gott :)

vilken kväll!

säger bara de.. :) vilken kväll!
tack tjejer :) hade så himla roligt.... !
kolla in mickis blogg.... där har ni en bit av kvällen.. :) så tjusigt inlägg... ;)
ska se till å få alla kort så ska ja nog slänga upp  några oxå... :p
aja...! ser fram emot en ny vecka.... man ska alltid vara positiv...
ska ut å träna en sväng snart... håller på å klipper å fixar lite nu.... de ska likna en klänning å ja tycker ja lyckas riktigt bra... :p men vi får väl se vad resultatet blir.... ;)


ikväll :)


laddad till tusen

ja då är man laddad till tusen...!
vilken kväll det kan bli! :)

ja vad finns det annars att skriva???
har tröttnat på de mesta så ska bli skönt å gå in i dimman med töserna... ;)
vi fick tillökning med josse! :)

trött...

ja, jag måste bara säga de....
ja är inte nån person som gillar att vänta...! å nu har ja väntat tillräckligt....
det bara kryper i mej... blir så irriterad....
aja! får väl bara skylla mej själv....
men fattar ändå inte hur vissa funkar... det finns ju verkligen människor till allt....
vissa är dumma i huvudet... andra är fega som små råttor....
 har precis sett mamma mia.... så mysig film... lr hur teron :)
så bra musik... vilka texter.... men men!
ne nu ska ja sova....
längtar till i morgon.... så tråkigt att de e match på söndag å att du måste jobba gumman... :( hade vart kanon kul annars... men den 7/2 smäller de...! men kommer bli grymt spännande i morogn oxå...! :) å du ska ju va med ett tag...! så de e vi tre fram tills du börjar jobba! :D sen kommer vi hänga hos dej iaf... ;) om vi tar oss så långt... :p men varannan vatten är ju inte fel... men tror inte att de kommer funka under hela kvällen så...

aja! glad att vissa finns som lyser upp vardagen... och ja tror ni vet vilka ni är... jag hoppas de iaf... ;)

aja hoppas mina änglar sover gott nu... båda ska ju jobba i morgon så...
nu ska ja lägga mej så höres i morogn!

fredagkväll

ja då ar de fredagkväll! gött som tusan...!
idag blev de inte många timmars sömn.... upp vid sju å åkte runt åtta.... målet för denna dagen var lager 157....å affärerna runt om....! har avrt där ett par gånger å då har ja inte hitttat allt för mycket men idag kom ja hem med 3 par trosor, två linnen, 2 t-shirts å ett par mysvyxor...! så ja e nöjd...! :)
sen när ja kom hem så slängde ja mej i sängen s¨å gött å få sova en blund...!
nu sitter ja mest å väntar på mat...! är vrålhungrig... men inga som är hemma så vet inte riktigt när de blir...! men om man frågar vissa så gör de väl inget att ja svälter mej själv lite..! kanske bara gör mej gott sen...!

just de... körde hem kalle i natt med... så jäkla störtskön grabb alltså..:! :) haha!

ojojoj

så synd de e om mej å teron just nu....
om mej för att ja sitter här helt själv på scandic å har 3,5 timmar kvar att jobba... å de e synd om teron för hon har så ont i sin kropp.... jäkla träning... ;)
ne då.... nu börjar ja bli riktigt trött faktiskt..! segt som fan.... har väl itne gjort allt för mycekt än men ska sätta fart nu tänkte ja...!
i mrogon blir de nog lite simma med leo... å sen jobba på depå... privat fest...! kan bli en fin kväll! dock missar ja handbollen å de svider...! blir nog en riktigt riktigt bra match....! men men...
hmmm jadu... vad världen är rolig egentligen... å alla som lever i den...!
vad speciella folk de finns...! det är så man tröttnar på hälften a v dem...
aja... om de lever sitt liv så lever ja mitt så blir nog alla nöjda i slutet ändå...
tänk om de vore så lätt.. :p

just de... vilket kalas ja å mickis ska ha på lördag då! va på systemet... köpt flaskor för 1200! :) vilka goda drinkar de kommer bli.. ;) å vi kommer förmodligen inte komma ihåg så mycekt utav kvällen men de spelar väl ingen större roll... ;)
sen va ja hos frissan.... blev så bra så bra... visst ingen större skillnad men lite... å ja e så tjusig...! :) ja är stolt över mej själv.... det har ja iaf blivit tillsagd att vara så ja jobbar på de... är lite svårt ibland när man kan bli nedtryckt från andra håll!
men men...! man ska va nöjd med de man fått! å ja e hellre mej än andra skräckexempel! nämner inga namn...!
ne nu måste ja sätta fart... ska ju snart börja med frukosten.... måste plocka lite disk innan och!

hoppas alla sover gott!
pusspuss

trevlig dag

ja idag har man då haft en helt okeej dag...!
först käka ja lunch med fanby å mickis! snacka lite skit å de va trevligt!
sen hem en sväng.... mickis skulle till doktorn... då va ja redig å städa å fixa här hemma.... senare blev ja hämtad at mickis igen å då hyrde vi film å sen ut till skultorp å såg på film med fanny...! sen kolla vi lite på AFHV... lite små roligt är de allt ibland... :) efter de så blev de köttfärssås å sen årets första semla...! smarrigt värre... :)
dock börjar ja bli trött nu...! men jobbar ju i morgon  natt så borde hålla mej vaken... men ändå ska ja till frissan i morgon så ska nbog ändå lägga mej tidigt å sen sova på kvällen!
teron fransson å anna va ju på bio idag men dock hade ja redan sett den filmen annars hade de vart super trevligt... :)
hoppas du gilla den nu då teron!
i mrogon ska ja å mickis gå till systemet å köpa på oss en herrans massa sprit... vi ska göra så goa drinkar på lördag så frågan är ens om vi kommer ta oss ut.... :p jo de klart vi kommer göra.... de kommer bli så trevligt! :)

då blir de party ist

ja min vecka skulle sett ut enligt följande... onsdag hotellet, torsda å lördag bogrens...! men när mickis blev ledig på lördag å då lyckades hon snyggt byta bort mitt pass oxå... så ja ska festa :)
kan bli en mycket trevlig kväll! :) massa massa drinkar hemma hos mickis först!!! sen fortsätter vi nere på stan.... kan ju inte bli bättre... :D
ojojoj! nu tänker ja efter... detta är inte riktigt likt mej alltså... va ute i fredags.... ska ut nu på lördag... även lördagen den 31 och den 7...... kära nån va ja festar... från att alltid arbeta till att aldrig arbeta...! :p

men men... ska ner å pyssla lite sen ska ja iväg igen!
ha de undebart!

my love

ja ibland känns de som livet leker...!
ja har helt underbara vänner... :)
 ville bara skriva de...
är så glad att ni finns... speciellt vissa!
men ja kör starkt på ingen nämnd ingen glömd...

å en sak till....SVERIGE vilken handboll ni spela idag.... hubbe storspela mellan stolparna... vilka tjusiga räddningar han gör...! sen doder som va magsjuk igår å kommer in och gör en sån här kanon match.... även roligt att se larholm kliva fram.... :) man bara njuter å se detta lag spela... så många unga men ändå så bra... kusinen hör nog till en av de äldre men ändå är han ung... han är ju en en utan mina yngsta kusiner....
gårdagens match va mindre bra... lr de spela bra men eftersom domaren inte riktigt va med i matchen så klara de sej bra ur situationen ändå.... :)

hade behövt lite massage nu känner ja.... men finns ingen här som vill massera mej... attans bananer... mina axlar å nacke är inte allt för mjuka nu alltså.... men men... har mina magiplåster som ja sätter på... blir varmt då å de e gött!

å sen min stackars häl... har ju fått vattenblåsa där.... jäkla skoskav...! men som tur är så är de bara på ena foten-...!
på tal om fötter å skor.... va sugen ja är på å köpa skor.... vårskor....! längtar verkligen.... å sen snygga färgglada sommar å vår kläder...! härligt härligt! längtar :)
hoppas på en fin å solig vår...! vore helt underbart!




somna!

ja då har hela söndagen bara rusat förbi.....
sverige vann å de va kul..! lite små knepiga domare måste ja erkänna men annars skoj å se på...
sen va de iväg på bio med mickis.... vi kika på yesman.... helt okeej faktiskt ganska rolig...! dock va ja trött så somna.... pinsamt värre... mickis knacka till mej på axeln när ja snarka... :p men va tusan... de bjuder ja på... ;) måste dock se filmen igen.... :p


sen har ja nog glömt att skriva att ja va på nya wallander..... tyckte den va bra...! utan tvekan..... lite små lustig... men ändå som en wallander ska vara... :)

borde väl sova... är skit trött men ska ändå försöka hålla mej vaken ett tag till.....!
kanske ska sy lite på klänningen i morgon..! kanske dax för de liksom.... vem vet... får se lite vad som händer... ;) tar nog dagen som den kommer..... lr ja vet..... ja å madde hade bestämt att vi skulle till backen i morgon.... men ja har kommit på att vi måset flytta det,..--.. :( de e ju handboll... vm liksom... måste se... match mot spanien.....  så vi får kika på en ny dag... ja e ledsen gumman! men vi måste till backen.... va bra längesen du åkte...!

å just de... en sak till...! ja måste bara va för jäkla snygg... ;) ni som förstår å vet.... ni vet... alla andra får väl fråga lr låta fantasin flöda... ja skiter i vilket... :D de viktigaste är att ja vet å ja vet.... :)


skoskav

ja då av de söndag... å ja har fått skoskav...
blev en liten promenad i morse vid elva.... dock fel skor.... mina stackars hälar svider...
men sen dess har ja endast gått i tofflor så nu börjar de bli rätt bra igen... :)
har vart hos mickis en sväng å sett på björn gustavsson.... han är klockren han med.... så skoj!

sen så kan man ju läsa å fudnera... det stämmer rätt bra....

Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.
Vänta på honom som säger till alla sina vänner: ' Det är hon... '


men finns den pojken????

jaja...! nu är de lite mat snart å sen ska man se på när sverige spelar mot sydkorea.... kan nog bli spännande.....
efter de så ska ja å mickis på bio förmodligen... :)

jaja...! återkommer här gör ja nog senare under natten! skulle sovit ut i morse men så blev inte fallet... men ska ändå försöka hålla mej vaken inatt.... jobbar ju på onsdag igen så ska ha dygnet lite halft vridigt..... blir lättare så när man sen väl ska jobba! :)

lite tjuv är man allt!

ja jag får erkänna....! ja snodde ett inlägg från mickis... men de va ju guld så varför inte....
här kommer ett till! men ja va tvungen!

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart

aja.... va tvungen! :)
ne fasen har vart en kanon kväll... allt har vart galant!
allt gick gör bra liksom.... å sånt är roligt! :p

imorgon får vi se lite va som händer.... man vet aldrig... ;)
vi ska försöka hitta på nått skoj.... men vad är de mickis???
i skövde på en söndag???
jaja vi får väl se.... de e ju handboll på tv iaf så de får du räkna med att kolla på....
men nu ska ja sova..!
hop+pas alla dör ute sover riktigt gött... :)

underbart

ja då var man ledig ikväll då.. :) så gött.....
de blir after work med några goa töser från scandic.... sen får vi se vart kvällen bär av... ;)
kan bli en riktigt trevlig kväll! :p

sov sådär idag... vart lite ljust i mitt rum tyckte ja.... men annars så va de inget att klaga på...
är ju hur pigg som helst nu så.....
borde väl åka ner till stan men vet inte om ja vill de...! kanske tar en snabb sväng på maxi istället...!

är faktiskt lite småsugen på lite alkohol i kroppen...! har ju inte vart något sen nyår... lr jo de blev ju något glas vin i sälen en kväll.... aja..! vi får se hur kvällen blir... :)


nu ska ja iaf ta å göra mej iordning å åka å fixa mina ärenden! :)

vem vet....

ja vet inte.....
ska man skratta lr gråta?
slå lr pussa?

spelar väl ingen roll vad man säger lr gör för verkar ju som om andra sköter snacket åt en iaf...
å sånt tycker ja är tråkigt!



vilken dag!

idag då...! :)
visst.. ja har lite feber å dunder förkyld men vem klagar...!
ja vakna... åkte ja å mamma till stan.. mötte om mickis...!
gick på systemet en sväng.... dax att fylla på sprit hyllan lite...! så man kan blanda lite goda drinkar nästa gång de e fest.... när de nu blir...! lr ja de blir ju den 31 men då ska ja ju va på depå innan så då blir de inte så mycket till förfest...!
sen så gick vi å kika på lite allt möjligt..! exempel så kolla vi resa... till paradiset.... :p maldiverna nästa...

i november...! bara börja spara.... för den resan skulle kosta pengar...! vi snacka även om bali, hawaii lr thailand...! men thailand känns ju sådär alla åker ju dit... massa turister... men vi får se... vi ska tänka lite på de oxå...!
sen kom mickis med en klockren tanke... vi ska flytta ihop oxå.. :) skaffa oss en fin trea...! ;) så sambo å kärlekssemester... nu är de bara förlovningen som saknas... :p sen var vi oxå på em möbler...! hitta massor av fint där.... vi testa även massagestol.. så jäkla underbar... en sån skulle man ha... :p
har haft en rolig dag iaf.... :)

nu ska ja snart åka å kolla på somby...! hoppas de går bra för dem.. :)
snacka om att ja är sugen på sälen...! ja vill verkligen dit igen...! fasen ska tjata lite på lite roligt folk.. :p
 ja ska dit.. ;) får se vem ja får med mej... :D

aja de blir ett senare bekymmer..!
ska iaf åka å kolla p+å handboll nu sen jobba...!
å ja som redan är trött... :(

:)

du gjorde min dag till en bra dag gumman... man blir så glad när man vaknar å sen sätter på datorn å läser något sånt på sin kommpis blogg...! helt underbart! :)

Thats what friends are for

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For/In good times and/in bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Well you came and opened me
And now there's so much more I see
And so by the way I thank you

And then for the times when we're apart
Well then close your eyes and know
These words are coming from my hearts
And then if you can remember







Glad att du finns!

över hälften

ja då var över hälften av natten gjord...!
så gött...! sista hälften går alltid fortast...! det är då man har lite att göra..! fram tills nu har de bara vart segt...!
fast är rätt pigg nu... å de e gött...! :) ska snart börja att lägga upp alla kylvaror till frukosten.... å plasta in dem... allt handlar om förbereda liksom... så de går snabbr att få ut de sen om tre timmar...! :)

hmm jadu... när man sitter här häla nätterna då har man tid till å fundera...! å i natt har ja tänkt mycekt... men ändå förstår ja inte varför...! kan bara inte förstå! hittar ingen lösning alls.. men vissa problem är väl de mening att man inte ska förstå... kanske???

å folk som vänder på dygnet frivilligt förstår ja mej inte på... lr folk som är vaken om nätterna utan anledning.... fatta då en sak! de mest underbara i ela världen de är bra sömn... den bästa sömnen ha man på nätterna... å de e verkligen helt underbart att sova på natten.... att få gå å lägga sej när de är mörkt ute.... njut av de...! min framtida jobb ska iaf vara ett dag jobb... ;)

jobb jobb jobb

ja då sitter man här på jobbet.... halvsjuk..!
känner mej inte riktigt hundra.....
näsan rinner, hostar som fan å ont i huvudet... fryser gör ja oxå... men de kan ha förklaringen att ja är på jobbet... visst de brukar väl inte vara jätte kallt här men de kasnke sänkt värmen lite... vad vet ja... ;)

måste ju erkänna att de e mindre skoj å va här just nu..... nu när städet inte är här längre... ingen att prata med...! av ensam man känner sej... hade glömt å låsa dörren så fick precis besök av någon uteliggare lr nått jätte skum människa.... men nu är hon utkörd å dörren är låst... !

idag har ja inte gjort så mycket annars... sov... gick upp å tog de lugnt...! åt med pappa å viktor..... åkte till martin i typ tio min å sen åkte ja å köpte hårfärg å sen färga ja håret på peter.... sen hit.... eftersom ja inte känner mej super stabil så har ja tillbringat mestadelen av dagen i soffan....! såg faktiskt på filmen wimbeldon... inte dålig alls.... en jätte mysig kärlekshistoria.... så man kunde längta sej bort lite...! aja så är de med de.... man vet ju att vissa saker bara händer på film.... :)

i morgon kommer ja nog inte göra många knop alltså..... kommer bli en säng å soffdag.... bara försöka bli bra..... allt är ju jobbigt när man mår såhär.... ne uch va ja klagar nu.... fast ska ja va ärlig så tycker ja synd om mej själv...;) helt själv i åtta timmar på ett hotell då man inte mår helt hundra....! uch å fy! :p
hade ju även bestämt med elin att vi skulle ta en promenad för hon flyttar ju till stockholm på onsdag.... men de får helt beor på hur ja mår...! som ja känner nu så blir de nog ingen utan då blir de i soffan under en filt å kolla på någonm rolig film!

nyser gör ja med.... :( jobbigt jobbigt....
men tänk positivt... bara 5,5 timmar kvar...! 

missa ju teron å mickis underbara myskväll...! lr vet ju inte om den var underbar men fick ett mms å om man såg på de så hade ni ju utan tvekan något gottit att käka... avis som tusan... men ja hade ju bestämt att äta med pappa å viktor....
aja vi får göra de någon mer gång då ja är med... ;)




alltså utan tvekan så jobbar ja ju i ett fint hus de måste ja ju säg...! :p



å snacka om att ja längtar efter en liten kisse..! är nog dax att åka å hälsa på moster....
så man får leka lite med sigge....
är ju så tråkigt att alla i min närhet ska va allergiska... mamma mickis å teron...!
de e kass!


ne nu måste ja verkligen sysselsätta mej med nått... annars somnar ja...! men vad ska ja göra i fem timmar?
lr ja har ca. fyra timmar som ja kommer  vara görolös i.... ska ju fixa frukosten sen.... men eftersom de bara är 8 st i huset så kommer de gå rätt fort idag...!
ne uch.. hur lätt kommer de vara å hitta på nått???? utan att bli trött så ja somnar....
sitta här har ja med tröttnat på....
ska tusan köpa mej en bärbar dator... då kan man sitta på de sidor som man verkligen vill plus att man kan se film....
sen måste ja komma på va ja vill bli... för här å nu bestämde ja mej för att ja ska plugga i höst....! frågan är bara vad...!

ne nu vet ja inte ens vad ja kan skriva.... skriver ju allt två gånger typ känns de som å de e ens inte nått man vill läsa....!
aja... hoppas alla sover gott ute i landet..!
kram

söndag

ja idag var de då söndag...!
snacka om att de e segt på jobbet nu när de inte finns någon städ...! somnar alltså...! det är hemskt varje gång man sitter ner.... fruktansvärt...! å speciellt nu när ja sover så dåligt....! de e hemskt.... ja som älskar att sova... å var frustrerande de är när ja inte kan...
men nu är de bara en natt kvar... sen är ja ledig därifrån två nätter men jobbar på bogrens på tisda.... 150 dagar kvar till studenten...!
i två veckor nu är ja ledig på fredgarna...! så gött.... kommer inte göra nått... hoppas ja... bara va hemma käka gott å bara va...!
igår va ja inte alls sugen på att jobba scandic... elin gjorde ju sitt sista pass på bogrens... innan hon åker till stockholm å bli polis... å ja missade... :(
men men... vi ska förmodligen ut å gå på månda å sen syns vi den 31...:) för då är de fest... :D
ne måste ner nu ska laga mat med familjen...!

trött

är så trött...! kunde int sova länge alls..! vakna flera gånger å allt var skit...! men aja... får sova lite i eftermiddag ist..!

nu har ja lagt ut lite kort på facebook.... :) dock inte de senaste tagna korten... de kommer ja väl aldrig kunna lägga upp... får framkalla dem för då bestämmer ja själv över vilka som får se dem...

tänk att livet kan va så komplicerat...!

snacka om att ja har ont i foten idag... :( så jävla ont....
gjorde inte gått med promenad i två timmar friskis i en timme å jobba på de.... fast ja va jui bara i kassan så stod ju inte upp så mycket som ja ändå kunde ha gjort...! men de va la tur de för då hade ja väl nte kunnat stå alls idag....
blir så trött.... vill inte ha ont..!

...




så trött

snacka om att ja är trött..! :(
men ska försöka hålla mej vaken ett tag till...
lr tusan orkar nog inte de.... blir nog att sova så fort ja skrivit klart här... :)

å sen har min gumma skaffat sej blogg... :) super skoj...! ;) alltid skoj å läsa å se lite... får se hur länge hon orkar bara... :p men ja tror på dej hjärtat! du är grymmmm! 

idag hade vi kalas för mickis.... hon har nu fyllt 21... hon fick ett litet paket å vi fick paj...! å efter de va de en himla massa snack å sen åkte ja med henne till friskis och svettis..! var faktiskt skoj... ! :)  de blev vad man gjorde de till... mickis ena släkting var där å hon sa nått riktigt bra "blir man inte trött så har man bara sej själv att skylla" å de stämmde riktigt bra.... man kunde ta övningarna i vilket tempo som helst...! å kul att de va andra övningar än vad man kör på handbollen...! mycket annat... :) så de va nog inte sista gången ja följde med mickis dit....
dagen börja även med att ja å mickis var ute å gick....! när vi gick ut var de typ snöstorm... men de va riktigt skönt..... var nog ute i två timmar...! å de va gött.... varje steg ja tog... i morgon blir de med promenad...! å sen sova.... för är ju en massa jobb i helgen...!
sen på kvällen så blir de kanske mat med teron å fransson.... beror lite på... vi skulle höras...!

snacka om att ja är velig från dag till dag.... just nu känner ja bara för att sticka någonstans å jobba lr nått.... vore skönt att komma här ifrån en sväng..... men så kommer de inte bli...! ja kommer va kvar... tro mej..! ja har ju jobb å ja bor bra... visst flytta hemifrån kommer ja väl göra men aja....! ja har verkligen inte en susning hur min famtid ser ut...! så svårt....!

nästa gång ja ska få festa är den 31... :) ser ja fram emot... kan nog bli en riktigt trevlig kväll .... :) hoppas ja iaf...! sen satt ja å kika lite på schemat förut... är faktiskt ledig någon fredag nu i januari... å de blir skönt...! underbart å bara få va hemma lr kunna gå på bio lr vad som helst...!

allt ja säger är...... folk tolkar precis som de villl... å de tycker ja är häligt.... men ibland kan de väl med va tråkigt..!

ja ska skita i allt....
bara va nöjd med mej själv....
ja lovar att jobba på de iaf!


å en sak till...
ja ska vinna.....
tror bara en människa fattar... lr kanske tre...! :p
mer säger ja inte....! ;)

ne nu orkar ja inte skriva ner.... klockan är ju halv fem å ja är super trött..!
vet knappt vad ja skriver liksom....! då är de lite jobbigt...


men ha de gött!
kram //J

jadu vad ska man säga???

hmm... kanske är lika bra att vara tyst...!
sitter här funderar å lyssnar på lite musik...!
ja då har de vart nyår sen ja skrev här sist...! å de blev riktigt trevligt...! iaf riktigt god mat å ja fick va med alla mina töser som ja verkligen tycker om å de räcker för mej....!
ja hoppas att alla andra med hade trevligt...! :)
här kommer ett kort från nyår... har massor å ska väl lägga upp dem på facebook någon dag....


å sen dess har de ju nu gått en vecka... på den veckan har ja haft det allmänt trevligt...! men nu är man tillbaka i verkligheten.... det är som att vakna ur en dröm..... man är tillbaka i skövde igen liksom!
synd att man inte kan med lr vågar (lr ja vet inte riktigt vad de är för spärr) skriva vad man tycker å tänker här... eller vill kunna skriva....!

ikväll har de vart trevligt.... va först med teron en sväng sov i hennes soffa till vänner... sen handla ja med mickis å åkte hem till henne... vi gjorde egna köttbullar potatis å sås... blev verkligen kanongott snacka om att vi e grymma... ;) sen va de wallander samtidigt som vi småprata lite....! å efter de handboll på tv... se lite när kusinen spela.... sverige mot sverige.... inte så jätte rolig match men va tusan... snart börjar vm så då blir de mer handboll att se på...

när alla andra gick å la sej så stanna ja kvar.... börjar ju jobba nu igen efter en lång å underbar ledighet så är väl dax att vända lite på dygnet..... har suttit på facebook å spanat lite... men kan ju bli sittande där ett tag....! å där upptäckte ja en sak..... det enda ja undrar är.... vart passar ja in???? lr de är väl de ja kanske inte gör..... varför just jag?
ja blir helt galen... ja vet verkligen inte hur ja ska bete mej....!

ne nu ska ja inte skriva massa tråkiga saker... ja ska ju va en glad å positiv människa utåt..! folk hör ju av sej till mej när de är lite deppiga å vill ha tröst....! (å de klart ni får göra de) men vissa...alla behöver inte ta åt sej men iaf vissa.... vore ju skoj om ni hörde av er när ni va på bra humör oxå..!

i morgon då...! ny dag...! nya händelser.... hmm... vad händer... jo ut å gå med mickis.... å sen jobba på kvällen....! tror inte ja missa något.... men nått mer lär ju dyka upp så de e ju lugnt....



ja då har ett helt år gått förbi å ett nytt att se fram emot....! va kan man säga om de som vart???
året börja med att ja vikarie i 6 veckor.... va en riktigt upplevelse å de ledde till att ja vet att ja inte ska bli lärare... iaf inte för barnskolan..... lr rättare sagt åk 1-6...! sen så sökte ja jobb på scandic å fick en extra anställning.... som senare ledde till en provanställning... å där är ja typ idag... i sommras var ja en vecka i turkiet å i våras en vecka i sälen... de va nog två av de få höjdpunkterna under året...! spelat handboll har ja med... en höjdpunkt avr ju när vi va i danmark men dock kom vi bara trea men skoj hade vi å grymma var vi...! å de va senaste gången ja hade roligt på handbollsplan så övervägde starkt att sluta å nu kommer ja göra de...! ska prata med mina tränare för de funkar inte.... skada ju foten med å den är helt åt helvete...! så får väl ta å söka för de..! på riktigt alltså!
hmm nått mer som har hänt....??? ne inget mer ja kan skriva om här eller som är värt å nämnas...!

året som kommer då...!
har inte en susning va som kan hända...!
jobbar väl kvar på både bogrens å scandic ett tag till....! förhoppningsvis hittar ja mej en bil som ja gillar å vill köpa...!
eller så kommer ja på vad ja vill bli å så börjar ja plugga...! de vore nästan bäst...! de e va ja är sugen på nu iaf..! flytta hemifrån lockar ju oxå måste ja ju erkänna...! just nu i denna stund är ja dunder sugen på att åka till ikea å köpa på mej massa saker som ja kan spara... men är ju bara de.. har redan ett par lådor å vi har inte plats för mer...! sen så är ju planen att om ja börjar plugga här i närheten så är de väldigt smidigt att bo hemma å om ja skulle börja plugga långt bort så måste ja ju flytta å då är de onödigt att ha flyttat här å kanske köpt på mej en massa saker som inte får plats i en studentlägenhet som ja kanske får tag i om så blir fallet...!
aja.. skit samma... just nu skriver ja bara en massa skit å den som läst allt får skylla sej själv..! hoppas ni fick ut nått av de...! de skulle inte ja få iaf...! :p
annars har ja väl inga förväntningar på 2009... mer än att ja ska bli bortgift å bli miljonär å bli hemmafru med hembiträde så man har nån att gå å små prata med på dagarna... skaffa en sommarbostad neråt någonstans där de är varmt.... å sen kanske en mysig stuga någonstans där man kan åka utför....! så ja har inga krav lr förväntningar alls!
ne men de viktigaste av allt är att mina kompisar blir lyckliga.. :)

i morgon vid denna tiden så håller ja på å släpper ut alla fulla människor som vart på bogrens å roat sej....! underbart verkligen......
å i övermorgon vid denna tiden så har ja bara jobbar 3 av 8 timmar...! å nu är ja trött så ja skulle kunna trilla av stolen...! känns tufft men gud så skönt ja kommer sova sen när ja väl lagtt mej...!

lyssnar ju på lite musik nu samtidigt.... å just nu kom de en riktigt bra låt.... har två stycken som är lite smått favoriter just nu tror ja...! vet inte varför just dem men de är dem ja ja gillar lite extra mycket just nu..! så är de med de...!
ne nu ska ja nog bara lyssna klart på denna låten å sen får de va nog...! men ha de gött alla människor å hoppas ni sover gott!

RSS 2.0