lär känna bogrens

ja nu är bogrens laget presenterat på tävlingsbloggen... livingroomfightclub.blogg.se... ut och läs... vi ska vinna det så är det bara! ;)

har blivit lite snuvig på sistone... eller det har jag varit från och till hela denna vintern... med edt är bara att bita ihop.. nu är det läge att ta på sej massa kläder för om en timme så är det pass på livingroom och jag har ingen bil så det blir promenad både dit och hem... småsegt men så kan det vara. kommer bli så mycekt lättare när all snö är borta så man kan ta cykeln...!

och är det någon som har ett jobb åt mej så är det bara att hojjta till.. jag är sugen på att jobba mer! man blir så slapp annars! :p sen är jag vrål sugen på att flytta hemifrån och då behöver man pengar!

jaja! uppdatering kommer ! nu måste jag kila!!!

här kommer lite februari bilder..

en härlig bild innan de senaset snöovädren!

en sko som jag köpt mej ! så tjusig ;)

jag innan den enda utgången jag gjort denna månad..


alla hjärtans dag efterrätt

förrätten... jag vet att den ser tråkig ut... blev ingen sallad till eller så.. men men! så är det med de! :p


sist men inte minst var jag tvungen att lägga ut dessa två bilder.... överst ser ni min mammas försök till att göra en paj med rutmönster... underst ser ni min paj som jag gjorde åt henne när hon skulle få gäster... skillnad på rutor? ;)

ha en bra dag allihop!


1 meter snö???

nu var det någon dag sen jag skrev... så en liten snabbis om vad som hänt...
i torsdags så var jag nere på gymet en snabbis och endast förbrände lite kalorier... sedan var det en sväng till brottningen och sist men itne minst jobbet... det var galet mycket folk.. det är ju sportlov nu ju så alla gick ut, dock märkte man av att de inte är stormrika så va inte allt för mycket att göra på andra sidan baren... hem sova och så ringde klockan vid åtta... klockan nio var det upp och till gymmet.. då var det activio på schemat, ett grymt roligt pass... du sitter på en spinningcykel med ett pulsband på dej.. du sitter och tittar på en klocka som har fem olika färgfält och en pil, pilen visar i procent till din maxpuls vart du ligger och sedan säger instruktörern vart man ska ligga... låter kanske itne så skoj när man skriver här men de var så jobbigt och så skoj för man tänkte inte på att det var jobbigt du bara körde.. är man tävlingsmänniska så är detta en grymt bra träning. :) efter det så åkte jag hem och sov en sväng då jag itne sovit många timmar under natten, när jag väl vakna så var det upp och laga mat eftersom jag hade noll krafter i kroppen jag var helt tom.. efter maten var det raka vägen till nästa pass och det blev spinning.. efter det kände jag mej nöjd... hade maxat till tusen två gånger på en dag, en helt underbar känsla.
 vi bestämde oss för att vi hade vart duktiga så jag och martin delade på en pizza och den va inte dum. ;) de va os på tv:n sverige vann en match i hockeyn och tog silver i längd.. skojsigt.. mickis kom förbi en liten sväng och berättade att hon hade hört att det skulle bli ett riktigt oväder och att det skulle kunna komma upp till en meter snö bara idag... (och de må jag säga... det snöar mycket nu... ) sedan var det att somna till filmen good luck chuck, den är riktigt rolig men jag var riktigt trött...

idag hade vi planerat att en sväng till ikea men vädret är så dåligt så vi åker inte.. isället blir deet nog att försöka ta sej runt i vissa affärer här... annars ska man bara hålla sig hemma.! '
ikväll så är det iofs jobb och är vädret så här så kan det inte vara många som ska ut plus att lönen kommer nästa vecka så kan tänka mej en ritkigt lugn kväll... men men! 

nu ska jag fixa mej lite så ha de göttt!!! 
och ja det där med före och efter bild det ska jag fixa. ;) men ni får inte se det förän om 4 månader och om deet blivit skillnad... :p  


tisdag och semeldag

jag vet det finns förmodligen inget ord som heter semeldag men i min lilla värld finns det de..! :)
efter att klockan ringde i mrose var det en timme yoga... hem vila en timme och iväg och handla med mamma... hem titta lite os och käka mat.... sedan tillbaka till gymet och köra en timme spinning...känns bra..
nu är det semla och en film som gäller... ladda om batterierna för det är spinning i morgon halv åtta igen... helt underbart!!! :)
jag gillar att träna... det är gött de!


trampa på ett två!! :)


han är i köket och det luktar gott

precis som det ska vara en lördag kväll :)

dagen till ära bestämde vi oss för att fira alla hjärtansdag... jag vet att det bara är ett dumt påhitt för att det dumma folket ska konsumera mer och att affärerna ska tjäna pengar. men det skiter vi i... :)
min dag har sett ut som följer... 08,00 ringde klockan... dax för frukost och ner till gymet... kör ett pass som inkludera ben, mag och bröst... mycket skönt... röd som en tomat i ansiktet for jag hem och in i duschen... ringde förtvivlat tilll martin och han svarar inte.... jag gjorde då en chansning och ringde till min gamla klasskompis som bor i samma trappuppgång och se om han var hemma så han kunde gått ner och ringt på så martin vakna... men han va och träna... höjden av otur... tjugo min kvar tills vi skulle vara på spat ringer han och slänger sig iväg... upp till billingehus far vi och ramlar in prick... av med kläderna och upp på bänken.. lavastens massage är aldrig fel... har nu fått den tre gånger... allra bäst var den i turkiet på ett spa hotell sämst var den på kryssningsbåten i karibien och skövde fick sig en fin andra placering... så betyget var VG. :)
där efter började våra magar kurra så vi drog oss till harrys för lite mat och slappa.. in i en matkoma så hem och soffan... småslumra till mr. deeds...
sedan vaar det martin som fick åka hem och jag förbereda förrätt och efterrätt... :) hN ÅKTE HEM OCH MYSTE TILL SIN LÖGENHET OCH GÖR NU VARMRÄTT.... (oj caps lock och orkar inte ändra och skriva om) :)

när han är klar om en timme eller nått så är det trerätters middag och sedan mys framför tvn...

vad vi ätit och möjligtvis bilder kommer... nu tror jag att jag ska lägga upp det lite snyggt ;)

God kväll allihop, nu är det dax att korka upp vinet!!!!! ;)



han som är i köket nu fast en bild från igår när han jobbade på glam!!!



martin för ett par år sedan..

aja hej hopp!


lagmöte, arbete och ont i foten

ja i måndags hade vi lite av ett lagmöte på livingroom då vi bestämde att vi måste gå ett visst antal gånger och hur många pass man ska gå på i veckan... det är dax att öka nu... annars kommer man för långt efter och då är det ingen ide... :p
i går var jag på spinning... och i dag blir det trippelpass.. ;)
spinningen var riktigt rolig... man blev svettig och de va götter... man förbrännde mycket kalorier på spining så de lär de bli fler gånger... nu är det snart läge att åka ner och köra ett gym pass... i kväll ska ja dit och köra 30 min bodypump 30 spining och 30 min bollcore.. läget är ju så att jag inte kommer kunna gå på något pass varken torsdag eller lördag och det är ju minus... måste verkligen gå på massor för det gör alla andra..

sen så jobbade jag även i måndags... var första quizen då.. var uppskattat och så mycket det var då har de nog aldrig vart en måndag.. så va en hel del gå... detta ledde till en svullen fot och super ont.. har ju inte tränat på över ett halv år och de ledde till att jag inte haft besvär av min fot alls... de va ju inget fel på den enligt läkarna men de e ju väldigt svårt att förstå då när man tränat i en veckan och jobbar ett pass att man har så vidigt ont och att den svullnar.... fan för läkare,... de ska ju va så himla smarta... men ne då de är inget fel på min fot inte..!
ne nu ska jag iväg och träna!
ha en fin dag allihop!
en sak till.. såg på vinterspelen i åre igår... nytt program på femman... sjukt skoj... pulka bowling, bobslalom och dessa komentarer till! :) ett riktigt josse program!



sjukt stolt över gardinen jag sydde... visst inte så avancerad men snyggt vart de..!


fredag

ja nu är vi inne på de sista minuterna av fredagen!
vad har hänt idag då? Jo jag har blivit lämnad... söt åkte på killhelg i sälen... hoppas de får super trevligt... dock måste jag erkänna att jag gärna hade hellre vart där än här...
men som plåster på såren åkte jag till gymmet idag... va grymt gött att köra... körde endast Crosstrainer men de va riktigt skönt efter gårdagens bodypump... gick från gymmet och såg ut som en gris i ansiktet va rätt trött... men de känns ändå att formen inte är långt borta... den finns där någonstans.. bara att kämpa på. dock läste jag att bogrens halkar efter i tävlingen... KOM IGEN LAGET!!!! de som vill följa tävlingen så finns det en blogg som heter livingroomfightclub.blogg.se och den uppdateras dagligen...

annars så finns det väl inte mycket mer att skriva.. man slutar aldrig att förvänas... konstigt nog... men börjar tröttna på det nu... tror det finns en eller två som fattar var jag menar och det är väl lika bra det..
skönast skulle väl vara just nu att lämna staden för ett tag... men det går väl inte bara att fly heller..

i mrogon ska ja på stan med brockis och nora sen är det TRÄNA! underbart att träna... gillar denna tävlingen... man mår bra av att träna. sen på kvällen är det fest... hoppas det blir en trevlig kväll! håller alla tummar jag har..!

ne nu får man väl lägga sig så man kommer upp i morgon och hinner äta lite frulle och vakna innan det är läge att åka till stan...

ha det super nice!


se det snöar se det snöar

Ja herre jösses vad det snöar.. Mamma och pappa hade vart ute och skottat i morse vid fem tiden innan jobbet så de skulle komma ut och då hade de skottat bort ett lager på mellan 1-2 dm.. nu va ja ute och skotta ett lager på 1 dm... och det kommer mera... det snöar ju än... så känns lite smått hopplöst att skotta...
dock står jag fast besluten om min åsikt att det är bättre med kylan och snön än annars denna månad är det ju bara en massa blask och skit...

passar på och visar två bilder... första är från mitten av januari


andra från idag...


snacka om skillnad i snö mängd...

jaja...! snart är det gymmet och ny träning... här ska kalorierförbärnnas och muskler byggas... så vi vinner tävlingen... dock blev det inget pass idag men det får de bli i morgon.. :) får bli morgon pass imorgon... krockar med allt annars... bodypump kl. 07.30... ska försöka vara där ;) ska kika med nina med!

tack och hej för denna gång...!

ojoj

ja ojoj kan man säga... va ett bra tag sen man skrev här...
hade tänkte att börja lite smått... är ju nämligen med i en tävling... och den starta i söndags... 4 personer från bogrens har fått varsitt träningskort på livingroom och under fyra månader så gäller det att träna... och i söndags körde vi ett pass, igår var jag nere.. och i morse blev det yoga och lite kondis... så nu är man igång...
har ont i kroppen måste jag säga,... det var inte igår jag tränade. vart typ ett år sen sedan sist. men nu ska det bli andra puckar och verkligen komma igång. sommar 2010 här kommer vi. :)
ne nu måste jag kila men kommer uppdatering inom kort det lovar jag för nu ska jag börja berätta om mitt liv igen... ;)

RSS 2.0