...

då var de ett tag sen då.... närmare två veckor... lr hmm nästan tre...! nu sitter man här å väntar på att åka å jobba... är inte alls sugen på detta...!
längtar till nästa vecka ... helt ledig...! å så hoppas ja på en riktigt fin höst med..! vore la undebart! lite halv kallt men ändå sol, lite blåst å sen när alla löv ändrar färg å massa.... visst äre fint...!

aja! hoppas de är bra med er alla!

jappjapp

jadu då var de en vecka sen ja skrev här...!
å måste erkänna att ja fortfarande viftar med den vita flaggan... å om inte ännu mer nu! på alla plan....! (å nu mickis vet du va den vita flaggan står för ... att man ger upp .. )

ja kan bara säga...! GRATTIS! till vinnarna! (ni vet nog inte vilka ni är men va tusan... ja vet) för just nu är inte jag en av dem! hatar att förlora men va fan... ibalnd måste man ge upp!

nu sitter ja då här på hotellet...! börjar faktiskt trivas riktigt bra här... men är samtidigt rätt trött på de eftersom de blivit rätt mycket de senaste... är nu inne på min nionde natt... lite mycekt... å innan de så jobbade ja åtta i rad..! de e tufft... å man blir trött..! lr iaf ja... sen vet ja inte om ja är en klen människa här på jorden! men skit samma...

ne som sagt...! man vill ju inte avslöja allt här eftersom vem som helst kan läsa de... å då menar ja verkligen alla, den man minst anar.... som dennis.... (inte att ja inte vill avslöja allt för han alltså men ja menar har han hittat mej då kan ju vem som helst gjort de )...fick ett sms av han att hittat denna..! haha! otippat... ;) men denna va ju helt okej... lr hur... ;) inte bara en massa kläder... :) ne för kläder skiter ja blankt fan i... hade man kunnat hade ja gått naken... ne nu skämta ja totalt....! ja tycker de e hur kul som helst med kläder bara att ja inte skriver om de för de e la inte mitt största intresse... även om man kan lägga flera hundra i månaden på kläder likosm... men börjar skärpa mej nu för tiden lr så är de så att ja inte har orken att åka till stan när man jobbar så mycekt... :D

aja va ska ja nu göra de kommande dagarna... hmm... lägga mej ner å dö??? ska ju va ledig likosm... har ja inet vart sen midsommar lr nått i den stilen...! lr ledig å ledig.. ledig från hotelle iaf, ska ju va på bogrens i helgen så men ändå..! man sover inte bort hela dagar på samma sätt liksom...! å de e ju positivt..! :) i morgon vet ja iaf lite va ja ska göra.... se på handboll! å vara barnvakt...! ställa klockan för att åka till hentorp å passa två små lortar vid namn adam å maja..! de blir nog super trevlgit.. :)
 
på lördag är de gbg å mamma mia ... super trevligt.. :) sen ska ja hem å se filmen...! på söndag lutar de åt borta match i linköping... både ja å nej för den alltså...! laget ... hmmm lr just de... vilket lag??? inga som är på träningarna.... plus att vi inte har nån tränare för stunden... lyckat...! men aja...! lutar åt att ja slutar med det ändå.... visst att de e skoj... men man kan ju skaffa sej en träningskompis.... å ett par löpardojjor å ett gymkort så är allt fixat ändå..! lr man rör på sej lite... å när man vill liksom..! inte på speciella tider... helgerna blir fria... man kan göra va man vill på kvällarna...! bara fördelar med att sluta...! men om man tänker efter så är ju handbollen så himla riolig... egenligen... men ändå inte... ååå fan de e inte lätt! aja! nog skrivet om de..!

å när man jobbat här en natt som denna börjar man fudenra på hur folk uppfostrar sina ungar nu för tiden.... ja en av mina uppgifter är att plocka ordning i lekrummet.... å HALLÅ lr! vad är det man ser..... f*nskapen har ju bara slängt omkring allt som går att slänga omkring.... saker precis överallt... lite är trasigt å allt är bara ett bombnedslag...! ända sedan ja va liten fick ja lära mej att man plocka i ordning efter sej... men ack nej.. inte här...! fy fasen..! 

aja.... lika bra å sätta fart... det där lekrummet kommer ta sin lilla tid! :( 

men men... livet är inte alltid lätt.... å just nu känns de mesta rätt tungt..! 

å en sak som ja slår starkt för är:

motsatsen till kärlek är inte hat utan likgiltighet!!!!  

RSS 2.0