underbara dagar!

Ja, nu kan vi säga att det är sommar. Svensk sommar är helt underbar när den är så här. Dock så ska man ligga vid någon sjö eller helst vid havet på kusten eller möjligvis vid någon pool så man kan svalka sig men jobbar man natt så får man gilla läget och ställa klockan gå ut och lägga sig på baksidan och sedan gå in och lägga sig ett par timmar igen för att sova så man orkar nästa natt. Man skulle väl kunna åka iväg till någon sjö men man är ju knappt människa när man sover lite.
Fast en eller kanske två timmar blev det nog i solen, riktigt gött även fast det inte syns.
På lördag är det vollyboll. :) Och på kvällen är man ledig och det petyder PARTY!
Vollybollen kommer väl gå sådär om man ser på de två träningarna vi haft (närvaron har vart på topp, jag och mickis har vart på båda annnars har nästan alla lyckats vara på en iag med undantag för 2-3 st). Och spelet påd essa träningar har vart en surv och möjligtvis någon som lyckades få över bollen sen raka vägen ner i sanden. Något passningsspel var det inte på tal om men men. Kul kommer vi ha och snygga kommer vi att va... ;)
På fredag blir det även en sväng till frissan, har ju en rätt snygg utväxt nu som jag tänkte trolla bort lite snyggt med en hjälp av en frisör.
Sen även snygga till form och längder :)

En och en halv natt kvar här då denna veckan och möjligtvis fredagen på depå. Hade kanske vart skönt att vara ledig då eftersom man ska hålla igång hela dagen efter med start halv nio hemma hos mig men vad gör man inte. Det är skoj att jobba plus att men tjnar pengar. Så sova får man göra en annan gång.
Just det, kollade smhi och det ser ut att bli riktigt bra väder på lördag. Det är lite kors i taket påd et du, detta är liksom tredje året vi är med och vi har inte hittills haft strålande väder någon gång. Första året var det precis kasst med regn, andra året var det växlande och nu då förhoppningsvist blir det super fint :)
Och en sak till. På lördag är det exakt ett år sedan jag stog i baren för första gången i mitt liv. Jag testa på och gick breve mikaela och fastna för det direkt. Lite annat än att stå i garderoben eller sitta i kassan.
Men nu trivs jag med det jag gör. Jag går runt. Allt från kassa, garderob, plock och bar. Kan inte ha det bättre. :)

Jaja, man kanske ska ta en sväng och göra kaffemaskin två. När man kan göra lite som man vill på jobbet så kan man ju ändra från natt till natt så man får variation. Jag brukar dock alltid göra samma och ta allt på en gång men idag så gjorde jag mer än hälften förut och nu har jag disk, en kaffemaskin och dammsugning kvar. Även  frukost och nattkörning men det räknar jag till morgon sysslorna. :)

Ha de gött nu allihop och hoppas de flesta sover gott. :)

jobbjobbjobbjobbjobbjobb

Nu har man vart ledig i två nätter och nu ska jag jobba tre, kanske fyra.
Igår var man först i falköping på intervju, kändes super bra. :) sen raka vägen till göteborg och tuill doktorn. 930 kr fattigare och fortfarande inget svar. Känns hopplöst. Så nu struntar vi i den och kör till jag inte kann gå längre. Eller han doktorn ville göra en mr och skulle jag göra den hos han skulle det kosta 2700. En liten nätt summa kan vissa tycka men för en som inte har ett heltidsjobb så känns det. Så man får väl ställa sig i kön, den som tar tre år eller något.

Natten har gått sjukt fort.... nu är det inte mycekt kvar...
skriver mer sen! :)


glad midsommar allihop!

Jag antar att de flesta är på någon galen fest eller trevlig tillställning och äter gott, leker lekar och dricker gott. Själv sitter jag och jobbar. Oerhört trevligt. :)
Igår hade vi vår årliga lilla fest med släkten. Så trevlgit. Mitt uppdrag var lekarna och det gick galant och utan tvekan verkade det som om de tyckte det var skoj. De lekarna jag hade har jag lekt själv och tyckte de var ruskigt roliga då med så det var ganska säkra kort.
Allt avslutades runt tolv och eftersom jag skulle jobba denna natten så tänkte jag hålla mig vaken men det var omöjligt. Jag började på två olika filmer, först 2 dagar i paris somnade verkligen direkt sedan gjorde jag ett försök med bolt den hade jag nog inte somnat till om jag inte va så sjukligt trött men jag fick ge upp och bege mig till sängen. Vaknar runt nio, tio någon gång och kan verkligen inte sova. Så det var bara upp och hoppa och göra lite fotvård på mamma och sen bara  myste ett tag för att sedan vid två stensomna i sängen då jag sov fram till halv fyra. Klockan fyra satt vi i bilen påväg till Ammit men med stopp både hos mormor och morfars grav och farmor och farfars grav. Sedan var det god mat och lite tv tittande och även där ett försök till att vila men det gick sådär. Vid nio kom min skjuts hem och så var det bara att byta om och åka hit. Underbar midsommar detta!

Men man får tänka på de små ljusglimtarna. Som igår, en mycket trevlig kväll och sedan i morgon då man ska på inflyttningsparty till fia och Johan. Sen söndag är jag faktiskt ledig för min måndag är det verkligen massa att göra. Halv tio i falköping, klar tio över tio. Klockan ett i Göteborg, hur lång tid det tar har jag ingen aning om men inte mer än en timme. Vid fint väder blir det säkert Lisseberg en sväng annars stan.

Och teron. Det kortet var väl inget farligt. Jag vet att du har sjukt mycekt roliga kort som du inte ska lägga ut.. ;) Eller var inte dem på din dator som inte längre funkar???  :p

Aja!! Nu är det bara 6,5 timmar kvar! :)

personaldag!

Ja igår så hade vi personaldag på bogrens. Sjuk skoj.
Vi samlades på harrys och korka upp första cidern. Sen begav vi oss mot skultorp och laserdome. Vi va väl 28 st så vi körde i två spel. Det tråkiga var dock att de klantya till sig lite de som jobbade där så man kunde inte helt jämföra med varann för vi skulle köra alla mot alla egentligen! Men när de körde kunde de bara skjuta på motståndarens färg medan när vi körde så kunde vi skjuta på alla. Men aja. Jag kom iaf etta av alla. Hade ju vart skoj och kunnat jämföra om det hade vart rättvist. :)
Sen gick vi ner en trappa och körde fem kamp. Underbart. Allt från rida på tjuren till sumobrottning och springa och plocka saker med gummiband i ryggen. Så skoj. :) Vill bara göra det igen.
Sen va de dusch, relax och sen mat. Midsommarbuffe. Inte min favorit kanske men det fanns ju köttbullar och färskpotatis och det äter jag ju. :)
Till sist var det prisutdelning och melodifestival.
Jag och Patrik fick nog det bästa priset. Eftersom vi vann laserdomen, alltså varsitt spel. Så fick vi första priset som var en kostnadsfri helg på koster. Vi är tvungna att dela sovrum och om vi är sugna påen ute kväll i strömstad så ingår det oxå. Även skaldjursbuffe. Det vet ja väl inte om ja gör volter över fast räkor är ju gott... :)
Så vad ska man säga. De andra fick presentkort... Vad är det om man jämför det mot min och patriks helg??? :p

Sen idag har de vart en hel del pyssel. Jag har städat, strykt kläder och klippt gräs... Nu laddar jag inför en fotbollsmatch, hoppas på vinst men får väl se. :p
I morgon är det handla fortsätta städa och även baka kakor inför torsdag. Senska vi hinna med att fixa tävlingar oxå. Så det komme nog finnas att göra.!!

Kort från igår kommer inom kort. hoppas jag! :)


Snart ska det spelas fotboll så
håll nu tummarna allihop!!!

Förlåt men jag var tvungen!

Jag kikade runt på en blogg och hitta ett sånt klockrent inlägg. Jag var bara tvungen att ta de bilderna och visa här!





Denna toalett finns i Texas,det är envägsglas så man ser ut men inte in.

Vad säger ni skulle ni använda denna??
Nöden har ingen lag kanske?

världsklass



Ja, va ska man säga???
Behöver man säga något???

grym

har haft en mycket trevlig kväll! :)
återkommer mer i morgon för nu är det nog en bra tid att krypa ner i sängen! :)



spännande

Det är allt lite spännande det där med statistik. Kollade nu. alltså 06.50 hur många som hade kikat på min blogg sedan klockan slog 00.01 inatt och det är fyra st. Vilka kikar där under natten eller tidig morgon? Det är jag bra nyfiken på att veta. :p

Ne jag gjorde nog precis bort mig. Hade en gäst som checkade-ut och han frågade mig åt vilket han skulle ta vägen om han skulle till Trollhättan. Jadu?!?!??!? Jag stod som ett frågetecken. Trollhättan, vart tusan ligger det? Jag snabbt upp med eniro och tänkte titta kartan medan jag försökte underhålla gästen med lite småprat men dock är våra datorer förmodligen lite morgontrötta så det tog en himla tid att få upp den så den nya vaktis han och komma så jag fråga han istället. Pinsamt men det är inte lätt alltis.! Kunde han inte frågat om något annat? Borås, Ulricehamn, Hjo, Tibro, Jönköping, Örebro, Arboga, ja vad som helst men inte Trollhättan. Aja sånt äre man kan ju inte ha koll på allt! ;)

Ne nu är det inte många minuter kvar. Patrik brukar komma precis när klockan slår 07.00 så det är väl nästan exakt 3-4 minuter kvar. :)
Ha en go dag allihop. Jag hoppas på regn för det sover man ruskigt gött i.
Sen ikväll äre middag och lite vin lr något :p

Onsdag och jobb

Haha! Ja Teron. Jag vet vad det är för dag! :) Det är din dag! Jag har stenkoll på sånt!

Då va det jobb idag då! En natt står på schemat sen så prata jag och mickis om att festa till det i morgon. Inget måste att gå ut men laga världens middag och dricka å bara njuta av livet. Låter inte helt fel. Sen får vi se vart kvällen avslutas! :) Kanske sovande i soffan eller på stan. Förmodligen är stan rätt lugn i morgon för alla är hemma å laddar för studenten eller det är kanske då manska gå ut för att slippa allla studenter. Aja. Man får passa på de dagar man är ledig att festa till det då!

Annars så jobbar jag frredag och lördag på bogrens. Enligt schemat. Jag vet att en sak bort varje dag så får väl se om man ryker någon dag.
Sen så har jag vart iväg och köpt lite saker till den årliga midsommarfesten med släkten. Vi har ju alltid lite lekar och det ska vi även ha i år. :)
Annars på midsommar ska ju jag jobba. Visst jag börjar ju vid elva så kan ju vara med ett tag om det är några som råkar vara här någonstans. Tror inte tjejerna bestämt riktigt vad de ska hitta på.

Sen kommer ju frasse hem snart med. En månad har förmodligen gått ruskigt fort för henne men här hemma känns det som hon vart borta riktigt länge. Men ska bli soj och få hem tösen ett tag innan hon åker igen. Men då åker ju hon för att stanna i Karlstad. Men se det från den ljusa sidan en stad som man får åka och besöka av en god anledning och kanske festa och se på bra handboll! Och speciellt en grym målvakt! :)

Ne, jag försökte sova en stund förut och det gick en timme. Ska nog slänga mig i soffan och sätta på en film och vila lite.!


En tid!

Ja, nu har man då fått en ny tid hos doktorn. Men inte samma doktor utan en i Göteborg. Han jag vart hos känns lite halv flummig och både jag och mamma tycker det känns som att han inte vet vad han ska göra. Sen sprang vi även på min gamla sjukgymnast och hon tyckte att vi skulle byta och jag fick lite nya namn på bättre ortopeder så nu ska jag ner till Göteborg. Måndagen den 22 klockan 13.00. Dock jobbar jag söndag natten där så kan bli tufft men ska lura med mej syster så hon och möjligtvis Mikaela oxå kanske. Jag lär ju sova i bilen ner så jag blir en människa på dagen!



Sen så har ja fått ett nytt brännmärke! Underbart... då har jag två likadana på samma arm. Skiljer en decimeter. Så snyggt! :)
Men så köpte ja ett nytt armband som döljer dem rätt bra! :p
Ne nu väntar ja på att mickis ska ringa så de blir en promenad!
Annars kanske en film eller nått!

Längtar

Nu var man då ute på facebook och kollade en sväng. Såg där att Jesper och madde hade vart i Miami och på kryssning och så har jag hört ryktesvägar att det är samma som jag och mikaela ska på. Jag säger bara en sak, vilka underbara bilder. Så vad jag längtar. Verkar vara helt underbart.
Men men, är ett helt halv år kvar så mycekt ska hända innan det!


hej vi vill ha det som denna!

hmm... tycker ni att de lyckades?






hmm... tycker ni att de lyckats med sitt jobb???
det tycker inte jag!

trots att mickis hade på sej det turkosa när de lämna in de rosa och sa att vi ville ha trycken likadant som det var på den så lyckades de inte!

Kläder!

Det är verkligen alltid problem. Kläder! vad ska man ha på sig?
I morgon ska man upp till Grythyttan på examen. Vad ska man då ha på sig. Alltid samma fråga. Men har ju sex timmar att tänka på det så något får jag väl lista ut.
I dag har jag vart och fixat nummer till bra läkare. Känns bra, då kanske man äntligen kan få en fot som inte gör så ont. Man kan ju hoppas. För nu börjar det bli illa. Har ont bara jag går vanligt. Hoppade till och med över träningen idag, höll bara i den. Hade två tappra där, Nadia och Sofia. Hoppas jag körde slut på dem. Tjejer är riktigt bra på att mygla och visa sig tröttare än vad de är så man vet ju aldrig. Jag har själv vart där. :)

Sen något gladare blev man allt när man kom till jobbet. Först så går Tess och Tilda runt i partyhattar, verkligen jätte tjusiga. Sen berättar Tilda att hon hört att det ska starta ett handbolls lag här i trakten som ska börja i div. 3 och arbeta sig uppåt, lite lagom seriöst. Det låter ta mig tusan inte helt fel. Två träningar i veckan. :) Helt perfekt om så blir fallet. Det återstår att se. Men vore skoj att spela lite för skoj skull! :p

Sen sov jag riktigt dåligt idag med. Kass är vad det är. Sov 4 timmar på dagen och en timme på kvällen. Känns i huvudet måste jag säga. I morgon är de inte mycekt sömn att hurra över heller. Vid sju blir jag upplockad här på hotellet för att snabbt hem och byta om för sen till syrran. Det blir två timmar i bilen. Jippii! :)

Längtar lite smått till lördag för då blir det segling. Hoppas verkligen att vädret kan bli bra. Eller iaf itne helt värdelöst. Det sägs ju att det ska bli sådär så man kan ju hoppas att man slipper regn.
Men som de sa det kommer bli mysigt. Inte trång utan mysigt. :)

Sen så kan jag ju erkänna här att jag satt igång ett larm för första gången i mitt liv. Och fy fan vad det lät. Trodde mitt huvud skulle sprängas och vad hjärtat slog kan jag ju säga dig. Har dock ingen förklaring varför det satte igång. Vi larmade av och var där inne gjorde klart allt och när vi precis nästan var klara började det tjuta något fruktansvärt. Märkligt.! men nu är allt löst! :)

Måste erkänna att man mår inte bra när man vet att någon som stått en väldigt nära ett längre tag mår så himla dåligt och är så ledsen! Men jag gjorde vad jag var tvungen att göra! Men tack för en jätte trevlig semster!

Ne om man skulle få någnting gjort här kanske.
Tack och hej!


då var det ett tag sen!

Ja, det har gått ett tag sen jag skrev sist.
Har bland annat vart i Turkiet en vecka med familjen och en kompis. Hade jätte skoj!
Helt underbart att bara inte gör nått.
Måste bara berätta. Va en mamma och en mormor och två barn från england på stranden. Den yngsta sonen gick upp och ner från vattnet hela tiden. Då grågar mormor "vad gör du för något?" då svarar sonen glatt "jag ska flytta all sand från stranden ut i vattnet" och sen fortsatte han. Tog två händer med sand och gick ut ett par meter i vattnet, släppte sanden och tvättade händerna och sen upp igen. Han hade inga stora händer för han kunde inte vara äldre än 4 år eller nått. Så sjukt roligt. :)
Annars så finns det lite bilder på min facebook!

Ikväll är de fotboll igen. Måste erkänna att jag själv börjar komma på att det inte är den smartaste ideen att spela när man har en skadad fot. Igår hade vi träning och jag hade verkligen jätte ont från steg 1. Men jag ska va med lite på ett hörn. Var nog dåligt med folk ikväll så man får åka dit... :p

Ne nu ska ja ta tag i dagens sysslor. Jag ska åka och handla, baka en paj, och dammsuga, även plocka iordning runt tv och soffa. Så lika bra att sätta fart!


RSS 2.0