måndag då!

ja då var de ny vecka.
denna helg har... hmm... vart trevlig. fredag, jobbade på bogrens. russindisco som vissa kallar de men de va full fart. hela huset var öppet å de va karioke på depå... riktigt fina toner där inne alltså ;)
upp riktigt tidigt på lördagen. å iväg till ikea. säger bara en sak, aldrig ikea på lönelördagen. folk fanns de gott om. iaf när vi åkte där ifrån. vi kom ju tidigt så va rätt lugnt då! efter de var de hem å göra sej iordning å sen till leo. där va de taco å massa snack å lite drinkar, vidare ner till stan å in på bogrens. där inne hände både de ena å de andra. men ja kan säga så. ja å leo hade en super trevlig kväll.
tyvärr så upptäcker man att de finns ett helt hav av falska personer. där man minst anar de. samtidigt som man upptäcker ett helt hav av riktiga sköningar.
sen hem å sova. för att de vakna hyffsat tidigt på söndagen, då ja ser en film-> remember the titans. så grymt bra.! å sen såg ja repris från let´s dance. sen va de montera garderob, lr ja titta mest på å åkte å hämta pizza så de duktiga fick lite i magen. å igår kväll låna ja å mickis en mysig liten lägenhet för att laga oss lite mat i form av kyckling med gräddsås i ugnen med ris till å sen till efterrätt vart de fruktsallad å glas med vit och ljus choklad till! :) å på tvn va de van veetern.

denna veckan kommer nog gå nått fruktansvärt fort. på fredag åker ja till mora på brottningstävling. grymt skoj hoppas ja de blir. hade egentligen velat vara i sälen då men man kan väl inte få allt.!



från helgen!

sen måste ja bara lägga in något som ni kan lyssna å njuta till!



även denna är lite små härlig!

besviken men ändå inte

mm. hur kan man va så beviken. på så många oxå. det är kanske små saker men ändå. så onödigt.
1. att ja inte lärde mej vid förra gången. det har hänt nu igen. även om du sa att de inte skulle göra de.
2. sluta bestäm du vet inget så låt oss sköta vårt.
3. försök å bry dej om annat än dej!
 
detta är inte samma personer men i allmänhet.

men är så himla gla att ni finns ändå!
men snälla tänk ett steg längre.
visst ja ska inte va så jäkla bitter men ibland orkar man inte.

ne nu ska vi va lite positiva. :)
har bokat en resa. så jäkla gött! turkiet en vecka. allt för att bara vila upp sej å sen sola å bada. njuta av livet. ladda om batterierna och komma ifrån denna falska sanning.
aja! nu har man nått å längta till! :)

fredag kväll å ja ska bara njuta

ja då r de fredag kväll å ja e LEDIG! :D
ska bli gör härligt. de blir tacopaj å schweizerchokladkaka. de sista har ja aldrig testat så blir spännande å så hur de smakar. :)
har lite svårt att bestämma mej om ja är övertrött eller om ja tro de lr ej är pigg. trots fyra timmars sömn.
sitte här å lyssnar när sista raden på golvet läggs. blir så fint så. :) duktiga de är. ska snart åka å handla men väntar på att erika ska ringa med va som ska va i pajen.
å fram tills idag tyckte ja de va jätte skoj att man fick åka med till mora. det är så mysigt å gillar folket i klubben. men vi mötte maria idag på stan å när hon fråga om ja skulle med dem till sälen eftersom mm ska de så va man ju sugen på att säga ja där. tråkigt tråkigt att man hade andra planer. :( men som hon sa. nästa år kanske. får hoppas på de. :)
ne nu är de snart dax å åka å handla. ha de gött allihop! :)

snart slut

ja då va de inte mycket kvar då. :)
snacka om att detta va en jobbig natt. de var nog för att ja inte sov så mycket i onsdags på 23 timmar sov ja en timme. å va verkligen super pigg hela natten igår men idag, herrejösses. känns nästan som ja ska va lycklig över att ja står på benen. :p när jonas kom i natt så va de första han sa att ja inte såg allt för pigg ut. kändes verkligen härligt att veta att de inte bara kändes helt förstörd utan även såg helt förstörd ut.
aja!
nu är de snart dax att åka hem. får uppdatera senare idag! :)
ha de gött

underbara dagar!

ja snacka om att det vart två riktigt fina dagar nu. solen skiner och himlen är blå, inget att klaga på.
gårdagen så fyllde leo år.! så på dagen så tag ja å mamma oss en liten promenad till maxi, mötte upp linda å teron där för lite shoppning. paket införskaffades och även lite kläder och smycken till en själv. man blir ju på ett sånt toppen humör när allt är så ljust liksom! sen blev de en lång lång promenad. ända hem till teron. :p allt för att se ett kort på facebook! haha! :)
efter detta skulle ju teron iväg till träningen så ja gick hem. då måste ja dock erkänna att de va riktigt kallt. de blåste å visst om solen skiner fint men när vinden kommer då är de inte någon värme direkt. sen var de ju tårtkalas på kvällen! riktigt god tårta var de som leo hade bakat å så vart de endel skitsnack å så snegla vi lite på tv.! mycket trevligt ! :)
längtar till den 28. :)
sen var de ju de där med att vända på dygnet. gjorde allt för att försöka hålla mej vaken länge. men somna i soffan vid elva. lyckat! men som tur var så vakna ja till vid halv tolv å då satte ja på en film. mamma mia. kan alltid se den. så härliga bilder å mysig musik. å då höll ja mej vaken till ett iaf. :)
dock fick kvällen ett mindre roligt avslut måste ja säga.! du behövde ju inte bli arg :p för enligt mej var du de! ;)
denna dagen ska ja inte heller klaga på. vakna vid åtta. upp å stor städa rummet. fixa som tusan i garderoben så nu har allt verkligen varsinn plats, blev så bra. :p gött å storröja ibland! :)
efter de så va de mat å småprat å sen var de runt i ett par affärer för att leta gardin å krukor å växter. mycket trevligt. gillar å hitta på saker. speciellt med människor man tycker om. efter de lilla runt åkande var de hem å packa väskan för att åka med en annan pärla, mikaela till bilia. den ungen har ju fått för sej å byta bil. så åkte å kolla lite, för att sen åka vidare till brottningen å töserna. mackan va dock sjuk så elof hade ryckt in. han är så rolig. inte alla hästar i stallet den killen. måste va någon skruv som saknas. haha! men skoj va de :)
efter en timme å en kvart på mattan så va de dusch å hem för att sova å ladda batterierna för en natts arbete. men ja gjorde ett litet stopp på vägen i min nyfikenhet, ville ju se hur de blev å måste säga att de blir riktigt bra. :)
sen hem å sova en timme för att hur trött som helst klä på sej å åka till scandic.! här ska ja tillbringa två nätter. denna å nästa. lite små segt. speciellt när den enda man kan prata med är securitas å när han kom så prata han i telefon så han gick sin runda å kolla så allt va lugnt å sen sa att vi sågs i morogn å sen fortsatte han prata. detta innebär att ja nästan inte säger ett enda ord på mina åtta timmar här. men de e sånt som händer.

måste även kommentera. för de första, ja avgudar vänner, det är helt enkelt bäst!
syster min hade sett ett program om vänner där de berätta att de fick 129000 dollar per program de spela in (dock ej första säsongen men när de sett vilken succe de gjorde så höjdes deras löner) å så spela de in ett program i veckan. allt ja kan säga... tråkig lön hörru! de gjorde 10 säsonger å i varje säsong så är de 24 program. så som sagt. tråkig lön! :p fast sen måste ja säga att ja unnar dem varenda krona efter att man sett alla avsnitt.... de e så sjukt bra. :D

längtar som tusan till helgen. ja är ledig. ska bli så jäkla gött! en lugn kväll i soffan på fredag å sen stan å kolla läget på lördag. lugn ska ja va iaf för på söndag ska ja till lidköping å kolla/cocha brottning. å sen avsluta hela kvällen med att ligga halv död i soffan. de ska bli så ruskigt skönt. :) börja å avsluta helgen i soffan. me like!  

ne nu ska ja jobba lite. har lite saker till att pyssla med.!
så ha de gött allihop!

snö

ja det kommer mera....
SNÖ
ingen vår än inte.

idag har ja å mamma haft en riktig mysdag. åkte först till maxi sprang igenom alla de affärerna. lr hmm, sprang va la å ta i. gick rätt långsamt eftersom ja fick två sprutor i foten igår å de kändes idag kan ja säga. efter de blev de ner till stan, lite lunch å så kolla vi en jätte snabbis där oxå. sen till coop handla mat å så hem. båda va super sugna på å baka men dock inte samma kakor. så först baka ja en som verkligen är vrålgod! å sen så baka mamma sin. den va med god men ingen slår min ;)


de e en sak ja inte förstår. ja får en klump i magen, ja mår så himla dåligt å vill bara sjunka genom gjorden å inte synas. varför?
när man inte gjort något så borde de väl inte vara så?
bara tanken av de så får ja en obehag känsla.
sen att man vet att man kanske förhoppningsvis kan bli av med de men ändå inte gör de.
varför?

nytt läkarbesök

ett nytt läkarbesök... 2 sprutor å mer tabletter!
nu är de bara att hålla tummarna för att det blir bra. en månad till å är de kass då med så skulle ja ringa.
en djup suck från herr doktor å sa att ja inte skulle ta de personligt... ;)
han är rätt skön den där doktorn. :)



gick som bara den på borttningen idag. övade ett par grepp med töserna å sen blev de klart att ja ska med till  mora. efter en helg i mora blir de förmodligen en sväng förbi sälen innan ja åker hem. får väl passa på när man är uppåt i landet!
så de blir trevligt.

sen förstår ja inte riktigt hur vissa funkar. det retar mej något fruktansvärt. att det kan va så svårt att förstå vanligt hyffs! man ringer inte en person mitt i natten vid tre flera gånger när man är jätte full om man inte har något att säga. bara helt enkelt spela idiot. å sen när man tar upp det med en av er så förstår ni verkligen inte varför ja tar upp de. är de normalt? ringa torsdag å sen lördag??? har inget att säga bara vara allmänt störiga. vi ringer josse! hon svara alltid å de gör inget om hon blir sur lr hur tänker man?
då får man tillbaka "ja brukar stänga av ljudet på min mobil om ja inte vill bli störd" jo men tänk om någon verkligen vill nått lr behöver hjälp då är de rätt bra att kunna va nåbar.
vilka puckon de finns ibland!




vänner

vänner är bland de bästa som visats på tv!
nu har ja även hittat bloopers... riktigt roligt. :p
sitter här å väntarpå teron. ska äta lunch med henne. :)
nepp nu är de dax för att gå igenom alla min kläder i min garderob. en del måste bort. så man får plats för nytt :)

ge mej vår

ja vill ha vår nu!
vilket underbart väder det var igår. å vart är de nu?
var precis ute å gick med linda. visst de va super gött men hade vart bättre om de hade vart sol! :)
ska snart ner till stan å äta lunch med malin. ska bli riktigt trevligt.
har ju haft syster här i helgen men har inte träffat henne mycket alls. små tråkigt.
träffade nästan oskar mer. :p men han är ju oxå trevlig så.

snacka om att man är sugen på att få vår å sommar nu. att bara åka ut till kusten å njuta. bada, sola å bara va.
längtar så!
vill ha värme nu!
vakna titta ut å se hur vackert de är. kunna ta på sej sina lätta å underbara vår/sommar kläder. å känna sej fräsch. fått lite färg på näsan å mer lär de bli under sommaren.

ge mej vår och sommar nu!
bort med all snö.!

helg!

ja nu är de helg... lr efter fem timmars jobb till så är de helg... :)

å syster... :p förlåt.. du är grymmm de vet du. å ja har så ont nu så du kommer nog få ge mej en omgång iaf. det kommer jag behöva. trots att det gör ont... :p
skulle nog sitta fint med en ansiktsbehandling med nu när ja ska ut på lördag! ;) får se får se.

å på tal om lördag. få timmar... meycket att hinna med. men ja kommer hinna... de har ja sagt iaf. ja måste hinna.
liet jobbigt att man ska till falköping å tillbaka bara. men de får ja ta sist så kan ja stanna i skultorp på vägen tillbaka för då är de laserdome vid fyra. sen hem fixa sig å sen iväg. :)
blir en lång dag med få timmars sömn. hur ska jag orka?
i morgon då. fredag. hmm.! vad ska man hitta på? jo först ska ja sova. sen är de stan med fransson en sväng för att sen åka å jobba på bogrens. vild och skild är temat. va riktigt bra drag när vi hade det i höstas, så tror de kan bli grymt bra i morgon oxå. har dock två erbjudan om mat. teron å anna skulle nog laga mat ihop å sen fråga pappa om ja ville äta med honom för mamma skulle på afterwork med några arbetskompisar. så får väl se.

sen en sak till. när ja å leo va påväg för att simma så gick vi in på arenan och kollade läget vid träningarna. vi hamna där precis i tid till att a-laget skulle gå av och somby gå på. men det kom inget somby. fick då reda på att igår hade de ställt in träningen för de var några som skulle fira 100 dagar kvar till studenten. kära nån sånt var de inte på vår tid inte. då var de bara att åka å träna å sen snabbt där ifrån å hem för att byta om och sen vidare, var bara att gilla läget. men vad allt ändras. nu planerar de handbollen efter festerna. nu snackar vi somby alltså inte a-lag. men ändå! somby spelar ändå i div 1 å de är seniorer och juniorer, ingen flickhandboll. annat var de på brinkos tid, då va de ordning på torpet!

å så har man ju köpt ny telefon nu med då :)
höll ju på å få lite smått panik när den andra sluta fungera. lr telefonen funka men va ju bara de att ja hörde inte något när nån ringde. de kunde höra mej men ja hörde inte dem. sen så när man ställde alarm lr om man hade ljud på å de ringde så hörde man ändå inget. så lite smått irriterande.
men nu har ja ny. :) plus nytt abomnemang! har säkert blivit totalt grundlurad eftersom man inte kan något om sånt men än så länge är jag mycket nöjd och inte märkt något fuffens.

ne nu börjar ja tusan bli trött.! vet inte riktigt vad ja ska ta å hitta på. kanske läsa ett par rader. tog faktiskt med mej män som hatar kvinnor i natt.
aja! hoppas alla sover helt underbart å drömmer söta drömmar!

får inte somna

denna natten kommer jag mesta delen att få ägna mej åt att hålla mej vaken... snacka om att ja är trött... igår natt sov ja så himla underbart... mellan halv elva å kvart i nio typ... sen dess har ja sovit en timme precis innan ja åkte hit... å när mamma väckte mej så kunde ja knappt svara på en enda fråga rätt.... helt borta va ja... men hittills, två timme har gått fint. men nu börjar alla gå å lägga sej å de är knäpptyst så snart kommer väl de jobbiga... fram tills frukosten börjar.
har kollat resa... har hittat tre hotell som ja kan tänka mej. turkiet alla tre.. men nu är de inte bara ja som bestämmer... sen får vi väl se vilka som följer med.

va hos teron idag med... nu är hon hemma :)
fick en så fin sovsak för ögonen... grymt tjusig... ;) fick även en choklad kyss å ett super tjusigt armband :)

va även på lunch med malm... så trevligt. lite skvaller lr ja skulle snarare kalla de uppdatering. :p men de va riktigt trevligt...!

får se lite va som händer i morgon... sov länge kommer ja göra iaf.!


...

hej hej hallå alla glada!
idag är ja lite extra glad för igår lyckades jag byta bort mitt pass på lördag! så då är de FEST!
å i dag kommer teron hem.. hon är för tillfället på väg till skövde från flygplatsen :)
blir snart hämtad av malm å då ska vi till stan å äta lite... snacka.. va så länge sen vi gjorde de...!


ett kort från tiden innan studenten..! madde erkan ja madde å malm! där firar vi 50 dagar :)

ne om man ska hoppa in i duschen tro... så man blir klar tills man blir hämtad...
hej hopp så länge!

ny uppdatering

ja nu är det läge för en ny uppdatering....
teron kommer hem i morgon... helt underbart :D du har verkligen vart borta länge nu. känns de som! blir skoj å få höra allt roligt som hänt.


prata med madde igår. på msn visserligen. men de är så underbart att prata med dej. tråkigt att vi inte gör de oftare.
sen är ja så sugen på att vara ledig i helgen å gå ut. fia ska ju ut. teron är oxå ledig, å ja vill med!!!! men svårt att få tag i folk som vill jobba.
men får väl bli den 21 å 28 ist.... dock kan inte teron lr fia då för då har de massa handboll men mickis, leo, linda å josse kasnek kan :)
lr den 21 har ja ju fixat ledigt för va meningen att åka till sälen då men ser mindre ljust ut. om jag säger så, det är inte på topp där. tycker martin är en jätte bra kille men det verkar aldrig lösa sig med saker och ting och då vill inte jag vara med i bilden. allt är bara så himla jobbigt och tråkigt så de får reda ut de själva först. inte för jag tror att de kommer det för satt och läste lite förra gången jag jobbade och där stod det ett löfte. aja! skit samma! jag hoppas att det löser sig för er båda så ni får ett bra liv.! ingen vill ju gå runt och vara olycklig eller elak... eller?
antingen hittar ni tillbaka till varann eller så går ni skillda vägar. dock tror ja att en viss person sumpat den chansen. å de kan ja lova dej, du hade en chans. men tvivlar på att den finns kvar nu!

ne ja ska inte lägga mej i eller bry mej.

sitter å väntar dag in å dag ut. har faktiskt beställt en sak. vill att det ska komma. men inte då! ja vill ja vill ja vill! :)
men men.
sen hade jag även tänkt mig att beställa massage. dock ej av syster. hon är så sjukt hård i nyporna ;) riktigt elak bara för de e jag som ligger där ;)
kanske hos grannen eller min gamla lärare eller varför inte hos min syssling. många runt om mej som masserar å har sina egna ställen! får se. men mina axlar och mina vader behöver sej varsinn omgång.
måste även säga att ja sakna handbollen något fruknatsvärt i söndags. var å kolla på först somby mot kärra och efter de shf-u mot skara. så länge ja kolla på skövdes spel och uppvärmning så sakna ja de inte alls, vet exakt varför ja sluta. visst ja sakna personerna men inte mer men när ja kolla på skara å kärra då vet ja anledningen till att ja höll på i så många år som ja gjorde. det fanns glädje. de lekte på uppvärmningen, de skratta å hjälpte varann. allt va så roligt. ! de är så sport ska vara. så kan ju inte neka att ja kasnek en dag börjar igen. ,men de kommer inte bli i skövde. fast då vill ja ha min fot bra först! så får se.!
ne nu ska ja ta å göra nått av dagen! :)

glädjas åt andra

när ens vardag är grå å trist så får man glädjas åt andra.
min vackra syster yster har hittat sej sitt guldkorn!
så glad för er... :) hon kommer visst till skövde på torsdag men hon kommer inte hit förän på fredag.
ja menade absolut inte att klaga på mitt liv. men ja mena att här står man emst still på samma ställe.
idag har ja inte gjort mycekt alltså. träna lite, börjat läsa män osm hatar kvinnor, såg liksom filmen så ville läsa boken oxå. sen kikade ja lite vänner med. helt underbart roligt... har även fixat med andra små saker, ringt ett par samtal och så. så lite har väl blivit gjort men känns knappt så.
har även införskaffat lite kläder som ja verkligen älskar...! :) speciellt den lila. kunde inte vara bättre!!! min nya favorit tror ja.
satt här å kolla lite kort och hittar då bilder från en fest för länge länge sen... kan tänka mej att de va den vintern när ja fyllde 18! är bara tvungen att lägga upp dem :) å för josse å teron... de är från denna kvällen ja har kvar min vackra låt! hade ja vetat hur man skulle kunna lägga upp den här så hade ja gjort de. ;) ni vet väl vilken ja menar :p














haha! japp roligt med lite kort! :)

ne nu lockar soffan lite mer än att sitta här å tröka!


RSS 2.0