jobb helg

ja nu är de då min jobb helg. tillbaka på hotellet efter två veckor, en blandad känsla. det är ju verkligen alltid skönt att vara ledig men man måste ju jobba för att få vardagen att gå runt. eftersom det är två resor som redan är bokade bara under detta år så behövs ju pengarna.
men va tusan. ja å mickis spela på trav idag. lär ju bli riktgt rika så vem behöver jobb. ;)
annars har ja haft en trevlig dag. kunde inte riktigt sova så pyssla lite i morse sen så for vi iväg till tibro för däckbyte.
ett samtal från leo kom å hon ville bara säga att fia va på radion. anna hade anmällt henne till fredagsflirten. så på med p3 å lyssna. hon är bara för go. å självklart blev hon vald av singelkillen. så vem vet, om ett tag kanske hon har kille. :p spännande spännande! :D

har ju endast 7 timmars arbete kvar. känns skönt. å innan ja får lägga mej så ska ja upp på berget å springa. helt sjukt. idag blev de inte för mickis va trött efter en arbetsdag. hmm. i morgon lär ja va trött efter en arbetsnatt. men de e bara å springa. fanns ingen annan tid i morgon eftersom mickis jobbar å på kvällen ska ja bort.
men men! önska mej lycka till så ja inte somnar i spåret. hon ville milen men kommer nog inte klara de efter så lite sömn får väl se. ja tar kanske femman!

ne nu ska ja ta tag i de hela.
hoppas alla njuter av sina fredagskvällar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0