lugna natten

Ja, det må jag säga. Va natten är lugn.
När jag kom ut från sebbe, man skulle höra om en knappnål föll på andra sidan huset. Det var nästan förskräckligt tyst!

Kvällen har sett ut likt följande. Plocka upp teron vid stenvägen runt sju då vi beger oss till maxi för att handla mat. Sedan hem igen då vi lagar maten å mickis kommer. På menyn kvällen till ära så är de lite wok, super gott! :) Sitter å pratar hur länge som helst vid matbordet, då vi bestämmer att vi ska hoppa fallskärm. Lär bli fräckt å de måste verkligen bli av.! Sen diskar vi å skär upp ananasen å fortsätter in i soffan. Där blir de lite youtube å mer småsnack, hade en mycket lyckad kväll!
Sen var de dax å gå då jag ser att de lyser i en viss lägenhet i grannhuset, sebbe är vaken. Sebbe är min kusins barn (lika gammal som mej, så stor åldersskillnad på kusinen och mej) så va ju tvungen å titta in för att se hur han har det. Blev sittande till, hmm ja du, i alla fall runt halv ett. då vi prata om allt. Något som va rätt intressant va hur sluga människor är egentligen och att de verkligen erkänner det (vissa i alla fall). Sebbe jobbar på Sportex på Elins esplanad och han berätta hur folk kan med att bete sig. De går in och köper något på rea och när man köper något på rea så har man inte rätt till öppet köp utan endast bytes rätt. Men när de senare kommer på att de inte vill ha varan längre så går de tillbaka å ber om ett tillgodokvitto eller köper en annan sak för ordinarie pris för att senare gå tillbaka och lkämna tillbaka den och få pengarna tillbaka. Folk säger jag bara. Sen har även folk berättat för honom, alltså när de är på sportex hur man kan lura sig till saker på andra ställen. Till exempel om man samlar på sådana små märken man har fått från coop när man handlar för att senare få gratis knivar, man fick 1 märke per 50 kr eller nått liknanade eller om det var 100 kr, aja skit samma det hör inte till saken. Alltså för att få märken så går du dit och köper något dyrt i form av en micro eller tv eller nått i den stilen, du får dina märken och oker hem. Efter ett par dagar så åker du tillbaka å lämnar tillbaka tv:n för du ångra dej och det är öppet köp. Du får dina pengar tillbaka men det är klart som f*n att de inte undrar om du fick märken  å begär att få dem tillbaka. Så alltså gratis knivar. Sen de som vill lura det smidiga shoppningsystemet. du har två påsar i vagnen. Du scannar endast varorna i ena påsen å sen går du för att betala. skulle det gå igenom så är de bara skratta å le att du fått en påse med mat gratis, blir de avstämning så är det bara att förklara att du endast scannat ena påsen för att den andra ska du betala kontant med ett separat kvitto för den ska mormor ha. Och så kommer du kanske undan.

Förhoppningsvis så märker affärerna detta snarast så dånt här får ett slut! Det är ju hur FEL som helst.
Blir nästan arg när jag hör hur slugna och genom råa folk kan vara. Att de ens sitter och listar ut sånt och sedan berättar det för en som jobbar i affär. Då är man inte smart. Fast sen får vi tänka så att tackvare dem kanske affärerna kan få ett stopp på de.!
Ja kära nån. Det var faktiskt något mer jag tänkte skriva men har totalt glömt det. Så ska ta å lägga mig nu.
I morgon blir det allt från att gå på utvecklingssamtal till att bli filmstjärna. Det kan bli spännande! :D
tack å hej!

Kommentarer
Postat av: Mariell

Fallskärm? Tufft! och ja, det finns människor till allt....

2009-04-28 @ 21:42:23
URL: http://reasontobe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0