vaken! :)

ja då har man vaknat. snacka om underbart väder.
i skuggan är de 14 grader så ja bara njuter.
lite tråkigt att man sovit bort hela dagen å missat soltimmarna men de kommer fler dagar. ska jobba en natt till. men bara en. så i morgon kan ja gå upp tidigt å lägga mej i solen. åker ju till mora vid fyra i morgon oxå så.
ska va en hel helg i en idrottshall. både kul å tråkigt. tänk dej att sitta i en idrottshall i detta fina väder. det tar faktiskt emot lite men sen så ska ja ju leda småtöserna fram till seger, hoppas ja på. så de kommer bli skoj. :)
eftersom ja är ledig veckan som kommer från scandic så tänkte ja fortsätta när ja ändå va iväg. så de blir sälen till onsdag. å då kommer ja få va ute. så skönt!
sen är de väl bara hem å jobba torsdag, fredag och lördag på bogrens. söndagen blir de förmodligen fest. lr vad säger du teron? :D mickis vill vi med ha med men hon va lite tveksam när ja prata med henne igår. men hon kommer nog bli sugen :)

jo de är så att man inte alltid får folk att lyssna å de är lite störande om de är någon man verkligen vill berätta nått för. :p annars så klagar ja nog bara på småsaker. ;)

ne nu ska ja ut å gå en sväng. kommer bli helt underbart. sen ska vi fira min lillebror. de är ju hans dag idag.! :)


sen här är faktisakt en rätt rolig video om man ser till låten!
lyssna, se å njut. tur att man har fötterna på jorden!


Kommentarer
Postat av: T

älskar denna videon! och låten med.. en av hennes bästa tror ja minsann!! :D kommer sakna dig my love! saknar dig redan..!! <3

2009-04-02 @ 17:27:13
URL: http://teron.blogg.se/
Postat av: KSena

Är det några som har fötterna rätt stadigt placerade på jorden så är det väl du och syrran din. ;-) Pinks låtar är helt underbara, och den plus videon är ju helt klockren.



Gött att höra att du har en del goa dagar framför dig nu. :-)

2009-04-05 @ 16:15:48
URL: http://kseenaa.livejournal.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0