mycket som händer

ja vart ska man börja!
var ju ett tag sen ja skrev. å de har hänt mycket! :)
kan börja med min mickis å terons myskväll... hmm... när var det? måndag för två veckor sen kanske.
till en början fick ja å mickis lite fina paket från teron.

två  härliga kommentarer den kvällen som ja än kommer ihåg.
T- det är blått här men det syns inte.
J- fan, mina öron slog i lampan.

sen så kolla vi på ballar av stål. då va hon blondinen som gick fram till ett par å börja charma killen. tjejn ville ju givetvis gå men killen njöt. snacka om pucko. men de finns folk till allt!

till teron å mickis
friendship is when people know all about you but like you anyway.
å töser. ja vet mycekt om er, å ni är bäst!


sen gick den veckan å ja jobba onsdag å torsdag natt.
på fredagen åkte ja till mora på brottartävling. ett riktigt härligt gäng var vi som åkte å ja hade en helt underbar helg.
det vart en tredje plats för sosso å en fjärde för nadja! Stolt coach.!
nadja satt nog fast i mej denna helg. hon är störtskön! en tös på 12 eller 13 år. hon berätta bland annat om hennes förra förhållande. det hade varat i två veckor (rätt lång tid i den åldern förklara hon) en av veckorna hade hon vart i egypten, de hade träffats två gånger å spelat data. de hade aldrig pussats men de hade hållt varann i handen en gång. skratta rätt gött när hon berätta. lät så roligt.! :)
sen kom hon å fråga om de elof hade sagt till henne stämmde. ja fråga då vad elof hade sagt. jo att när tjejer kommer upp i en ålder på 13-14 så börjar de spana efter killar medan killar i samma ålder endast äter sover å skiter. haha! hmm.. jo lite kanske. svara ja, därför spanar man på de som är nått år äldre. ;) ja bestämde då att nadja å pontus skulle bli ett fint par men då fick nadja ett spratt på mej. det skillde ju 5 år på dem. så de gick ju verkligen inte. ne intenu sa ja men när ni blir äldre. å alla skratta! :)
sen så satt vi även å prata om vad som gjorde brottningen så himla skoj. markus kom då fram till att de va för att vi va å himla nära varann å hade en sån gemenskap å anledningen till de va för att vi hela tiden kramas å ligger med varann på mattan å rullar runt!
ja de är ju en teori. måste erkänna att man är närmare i brottningen än va man va i handbollen. lite smått konstigt när brottning är en individuell sport medan handboll ska man jobba i lag. men så är de! mackan kanske har rätt ;)

          

Söndagen var sista tävlingsdagen och då blev ja även hämtad, martin va nog oerhört road av den timmen han fick kolla på brottning. ! haha!

sen va de iväg till sälen. han somna i bilen å ja körde. snacka om att ja kör bil bra! :)
väl där så va de en lugn å slapp söndag. martin i ena hörnet av soffan å ja i andra!


måndag å tisdag i backen. måndagen va varm å fin dock lite moln medan tisdagen va helt underbar.! fanns inget att klaga på! :)
     

hade jätte härliga dagar i backen men man kan ju inte vara där för länge. jobbet kallar så hem for vi på onsdagen. tur va la de för när vi kollade ut så va de regn/snö å massa blåst så hade nog inte vart så sugen på att ge sej ut i backen den dagen.
måste oxå säga att ja längta hem efter att ha vart borta nästan i en vecka. mina töser hade ju haft två myskvällar utan mej. TVÅ! :( lr ena kunde kvittat för då åt dem fisk så men ändå.



torsdag. baren på bogrens på kvällen. galet med folk. å jätte många nybörjare. det märkte man när de kom fram till baren. en lite kille kommer fram å frågar vad en shott kostar. ja säger då att en 4:a kostar 64 å en 6:a 96. då fråga han va de fanns för smaker. ja räkna upp lite olika sorter vi har! då räkna han sina pengar å sa att han ville ha en 4:a, varpå ja frågar vad han ville ha å ja får till svar "blanda lite av smakerna" men ja skulle tro att de inte skulle smaka så jätte gott. så ja valde bara en, hällde upp tog betalt och hjälpte nästa. då hör ja "tjejen! är det där allt ja ska ha??".
han hade nog aldrig vart på en krog å han hade nog aldrig shottat. kompisarna hade nog skickat fram han för att köpa en shott. lite små sött faktiskt.

dagen efter torsdag är fredag. å då va ja bara hemma. ja å mamma va ute i trädgården och kratta upp de löven som ramlat ner efter vi kratta i höstas sen så försådde vi även lite blommor och gurkor.
vårt slitande i trädgården ledde till en vattenblåsa i handen, snacka då om att vi kämpa hårt. ;)
sen va de in å duscha för att åka å jobba. börja redan vid sex, hade en bokning på depå å de va mycket trevligt, trevligt folk. :)
sen när vi öppna upp för alla så hade vi kareoke på depå, ja stod alltså i baren på depå. va verkligen riktig skönsång ja fick höra. de va rätt lugnt hela kvällen va ju de som sjöng som köpte. men de va faktiskt rätt roligt. :) fransson du var klockren. ett kort de kommer. hon hade nämligen vart på rockfest. å hon ägde.! :p

lördagen vart ja väckt av mickis för hon tyckte vi skulle sola. va ju så strålande väder men ja hade bestämt att ja skulle ut å gå med leo å så gjorde vi. träffa upp leo å så ringde teron så vi mötte henne med. promenaden vart inte så jätte lång för vi gick å hämta mickis bil å så åkte vi å köpte glass å for upp till simsjön. där fick vi se malin å elins första dopp. det ska tilläggas att de va is kvar på sjön. mycket starkt gjort. :)

de blev kväll å grillning hemma med syster å hennes kompiar innan man åkte å jobba. laddad inför en superkväll men de va faktiskt lagom hela tiden. aldrig super mycket. å de va riktigt skönt fast kvällen blir ju så lång när vi har öppet till tre men men det händer ju bara tre gånger om året så de e ju lugnt.! :)
stod ju i garderoben. alltid lika trevligt. ja, elin å emmie va de å lite skit får man ta. vi tre blev kallade både horor, idioter å puckon. inte så skoj när man bara gör sitt jobb å att de är de som har gjort fel. men men! så är de när alkohol är inblandat.

ne nu ska ja nog ta mej en dusch å sen vidare till teron där de blir toast å paj. lite vin å kanske en cider.! är ju restaurangfest på harrys ikväll så ska nog dit å kika!
får se när nästa uppdatering kommer. hoppas de blir snart. kanske lite kort från kvällen. vem vet :)

Kommentarer
Postat av: KSena

Se där jag. Busy, busy... ;-) Många fina bilder är det minsann. Kul att allt går bra för dig och att du har så roligt. :-)

2009-04-19 @ 22:12:55
URL: http://kseenaa.livejournal.com/
Postat av: KSena

Busy, busy... ;-) Kul att se att du har fullt upp och att det händer så mycket omkring dig. :-) Men det vet jag ju att du gillar. ;-)

2009-04-19 @ 22:14:13
URL: http://kseenaa.livejournal.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0