finns inget vi

ja de tycks visst vara så. det finns inget vi.... utan alltid jag!

måste nog skriva de mickis alltid säger. så klockrent!

Män är halvfärdiga, kroppen fungerar bra men det är vi kvinnor som behöver berätta vad de ska göra med den.

der är tusan så alltså.!
detta får mej att tänka på i söndags natt när securitas kom på söndagsfika hos mej å vi börja prata.
så jäkla störtsköna är de så va mycket skratt.

en av dem frågar hur vi tjejer funkar. å så måla han upp en bild!
tänk dej att ja är ute å går på stan med en tjej. vi går förbi ett fik å hon säger "titta där ligger ett mysigt fik!" varpå ja svarar "ja de ser mysigt ut." å fortsätter gå. å då blir hon jätte arg för att ja itne frågar om vi ska ta en fika. om hon nu ville fika varför fråga hon inte bara de då????
då svara ja att hon förmodligen ville ge dej en lite knuff i ryggen för att du skulle komma med ideen. å så vart de en lång pratstund om de.! rätt givande å jätte rolig.
sen så sa han att han hade lärt sej en annan sak. "om en tjej ber dej om något så är de redan försent". å de är nog jäkligt sant de med. han sa å när hon väl ber dej så släpp allt du håller i å gör de så fort som möjligt för att slippa en kväll av smågnabb. men de e lite samma sak där. vi tjejer vill att ni ska komma på de själva. utan att vi ska behöva säga nått å tillslut när ni är så tröga så måste vi ju be er iaf.
de va en rolig kväll å klockan gick så fort de va hos mej i en å en halv timme. snacka om att ja fick små stressa efter men ja hann. :) å de va trevligt med sällskap efter det lilla besöket ja hade av en uteliggare tidigare på natten. snacka om att mitt hjärta slog då. inte alls så trevligt!

så av detta kan vi nog dra en slutsats om att mickans lilla rad stämmer. vi kommer nog alltid få säga till vad killarna ska göra. de e bara en dröm om att de ska ta initiativ själva.

jo den lilla otäcka händelsen med uteliggaren. ja kommer till jobbet, kvällspersonalen går hem å allt blir tyst, förutom de ljud som alltid låter så som kylarna, å ismaskinen å liknande. de ljuden är ja van vid. men ja hör något annat. ett skrapande ljud. de låter inte som de brukar. ja tittar ut ur repan för å se om ja ser nått men ack nej inget som itne brukar vara där. ja går tillbaka å sätter mej å gör ett program på sdatan som ja va tvungen, man lyssna på en tant å sen svara på frågor. då va ja så inne i datan så hörde inget annat men efter de så hörde ja det lilla skrapande ljudet igen. kolla ut å såg fortfarande inget. gick ut i köket å diska. när ja kom ut i receptionen hade de skrapande ljudet gått över till tunga andningar. plusen steg till 200 typ. ja ringer upp m för att ha nån å prata med när ja skulle gå ut å börja leta. ja visste ju inte va ja skulle hitta å då kändes de bra å ha nån å prata med samtidigt. då säger m att han inte hann prata å att han skulle ringa om fem min å sen la han på. å ja bara va tusan ja tänker inte stå där å lyssna i fem minuter. så ja börja titta runt omkring lite själv å ser en stor mage å ett par ben med ett par bara fötter liggande på golvet med övriga kroppen bakom en vägg. nån låg å sov där. ja ringer securitas å de kom på två minuter. går runt å ser att de va en uteliggare å han förklara att han vart där länge å undra varför han inte fick va kvar å om han hördes. förmodligen hade han smygt in innan ja kom för ja låser ytterdörren när ja kommer. å de som hade skrapat var att han hade en papperspåse som han föärmodligen hade plockat i. han va ju inte farlig på nått sätt men när man för saker utan att de dem så blir man ju lite små rädd faktiskt. iaf jag!

ne nu ska ja göra mej i ordning. de e lunch med malin idag! :) mycket trevligt mycket revligt ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0