en fortsättning

Ja, en fortsättning på förra....! Kunde knappt hålla mig för skratt.
Var nämligen på stan med Teron och även mickis kom och gick med en sväng, och vi var inne på akademi bokhandeln en sväng för att köpa kort. Varpå hon börja prata lite hur folk kan bete sig. Hon fråga oss om det var hennes ansvar att se till att ungar som var inne i butiken inte stoppa saker i munnen eller om det var deras föräldrar? Denne som var framma påstod att det var hennes och butikens sak, de fick inte ställa saker i sån höjd så att barn inte kom åt dem. Men kära någon, finns det någon affär som endast har saker så pass högt upp eller? Ne skulle inte tro det.
Sen berätta hon öven att det var en kille en gång som hade köpt en litet kort och fått en liten liten påse. Efter ett tag hade han kommit tillbaka och begärt att få pengar för en vinflaska. Då hade han alltså gått till systemet och köpt vin och stoppat flaskan i den lilla påsen som har vykortet, påsen hade då gått sönder för den inte va så pass stark och då tyckte denna man att detvar akademi bokhandelns fel att påsen va så tunn så att den gick sönder och att vinflaska åkt i marken och gått sönder. Kära nån säger jag alltså. Sen berätta hon även om en herre som hade köpt en bok en dag då det spöregna, han hade fått en påse och sen gick han. Han kom senare tillbaka samma dag för att han ville kräva en ny bok. Den gamla va helt förstörd eftersom han hade gått hem i spöregn utan paraply och boken hade blivit blöt. Och då kunde han med att påstå att den var affärens fel och att han skulle ha en ny bok. Men då hade personalen sagt till han att det inte vart deras fel och att han skulle hem och torka den med hårtork.
Det som var så roligt var ju att vi hade suttit och pratat om detta kvällen innnan hur folk kan med.

aja! Annars så va helgen gör skoj. I fredags åkte ja till göteborg på soft touch. Vi åkte med 6 st brottare, alla klara vikten och sen var tävlingen igång på lördagen. Dock var det 12 raka förluster och alla åkte ut! Så vid fyra satte vi oss i bilen för att åka hem. Man kan ju tänka att detta inte var det bästa resultatet från en tränares synvinkel men ärligt så är ST en rätt stor tävling. Det är brottare från både Sverige, Norge, Finland och Danmark. Så det var tufft för de små.
Sen hem och jobba. Fixa baren på depå och sen vänta, vänta å vänta. Fram till runt ett då vi får meddelande om att vi inte behöve öppna så då va det bara att plocka ner allt byta om lite och ut å dansa sista timmen. Måste erkänna att man stör sig på alla som inte kan stå rakt på dansgolvet, man kan ju inte dansa utan att bli trampad av någon men när man är full så bryr man sig inte så jätte mycket men när man va nykter så var det otroligt jobbigt.

Men men. En ny helg närmar sig med stormsteg. I kväll ska jag jobba på Scandic och i morgon på bogrens. Fest på fredag och jobb på lördag.
Göttmos liksom! :D

ne nu ska jag ut lite i solen innan jag måste iväg till skara och tillbaka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0