ny uppdatering

ja nu är det läge för en ny uppdatering....
teron kommer hem i morgon... helt underbart :D du har verkligen vart borta länge nu. känns de som! blir skoj å få höra allt roligt som hänt.


prata med madde igår. på msn visserligen. men de är så underbart att prata med dej. tråkigt att vi inte gör de oftare.
sen är ja så sugen på att vara ledig i helgen å gå ut. fia ska ju ut. teron är oxå ledig, å ja vill med!!!! men svårt att få tag i folk som vill jobba.
men får väl bli den 21 å 28 ist.... dock kan inte teron lr fia då för då har de massa handboll men mickis, leo, linda å josse kasnek kan :)
lr den 21 har ja ju fixat ledigt för va meningen att åka till sälen då men ser mindre ljust ut. om jag säger så, det är inte på topp där. tycker martin är en jätte bra kille men det verkar aldrig lösa sig med saker och ting och då vill inte jag vara med i bilden. allt är bara så himla jobbigt och tråkigt så de får reda ut de själva först. inte för jag tror att de kommer det för satt och läste lite förra gången jag jobbade och där stod det ett löfte. aja! skit samma! jag hoppas att det löser sig för er båda så ni får ett bra liv.! ingen vill ju gå runt och vara olycklig eller elak... eller?
antingen hittar ni tillbaka till varann eller så går ni skillda vägar. dock tror ja att en viss person sumpat den chansen. å de kan ja lova dej, du hade en chans. men tvivlar på att den finns kvar nu!

ne ja ska inte lägga mej i eller bry mej.

sitter å väntar dag in å dag ut. har faktiskt beställt en sak. vill att det ska komma. men inte då! ja vill ja vill ja vill! :)
men men.
sen hade jag även tänkt mig att beställa massage. dock ej av syster. hon är så sjukt hård i nyporna ;) riktigt elak bara för de e jag som ligger där ;)
kanske hos grannen eller min gamla lärare eller varför inte hos min syssling. många runt om mej som masserar å har sina egna ställen! får se. men mina axlar och mina vader behöver sej varsinn omgång.
måste även säga att ja sakna handbollen något fruknatsvärt i söndags. var å kolla på först somby mot kärra och efter de shf-u mot skara. så länge ja kolla på skövdes spel och uppvärmning så sakna ja de inte alls, vet exakt varför ja sluta. visst ja sakna personerna men inte mer men när ja kolla på skara å kärra då vet ja anledningen till att ja höll på i så många år som ja gjorde. det fanns glädje. de lekte på uppvärmningen, de skratta å hjälpte varann. allt va så roligt. ! de är så sport ska vara. så kan ju inte neka att ja kasnek en dag börjar igen. ,men de kommer inte bli i skövde. fast då vill ja ha min fot bra först! så får se.!
ne nu ska ja ta å göra nått av dagen! :)

Kommentarer
Postat av: Madde

Hihi, vad kul att du skrev om att vi pratade här :) borde verkligen prata oftare! skärpning på oss båda :) jag saknar dig

2009-03-04 @ 17:19:29
Postat av: Ella

tack för den reklamen ;) puss sötnöt :)

2009-03-05 @ 14:05:07
URL: http://reasontobe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0