helg!

ja nu är de helg... lr efter fem timmars jobb till så är de helg... :)

å syster... :p förlåt.. du är grymmm de vet du. å ja har så ont nu så du kommer nog få ge mej en omgång iaf. det kommer jag behöva. trots att det gör ont... :p
skulle nog sitta fint med en ansiktsbehandling med nu när ja ska ut på lördag! ;) får se får se.

å på tal om lördag. få timmar... meycket att hinna med. men ja kommer hinna... de har ja sagt iaf. ja måste hinna.
liet jobbigt att man ska till falköping å tillbaka bara. men de får ja ta sist så kan ja stanna i skultorp på vägen tillbaka för då är de laserdome vid fyra. sen hem fixa sig å sen iväg. :)
blir en lång dag med få timmars sömn. hur ska jag orka?
i morgon då. fredag. hmm.! vad ska man hitta på? jo först ska ja sova. sen är de stan med fransson en sväng för att sen åka å jobba på bogrens. vild och skild är temat. va riktigt bra drag när vi hade det i höstas, så tror de kan bli grymt bra i morgon oxå. har dock två erbjudan om mat. teron å anna skulle nog laga mat ihop å sen fråga pappa om ja ville äta med honom för mamma skulle på afterwork med några arbetskompisar. så får väl se.

sen en sak till. när ja å leo va påväg för att simma så gick vi in på arenan och kollade läget vid träningarna. vi hamna där precis i tid till att a-laget skulle gå av och somby gå på. men det kom inget somby. fick då reda på att igår hade de ställt in träningen för de var några som skulle fira 100 dagar kvar till studenten. kära nån sånt var de inte på vår tid inte. då var de bara att åka å träna å sen snabbt där ifrån å hem för att byta om och sen vidare, var bara att gilla läget. men vad allt ändras. nu planerar de handbollen efter festerna. nu snackar vi somby alltså inte a-lag. men ändå! somby spelar ändå i div 1 å de är seniorer och juniorer, ingen flickhandboll. annat var de på brinkos tid, då va de ordning på torpet!

å så har man ju köpt ny telefon nu med då :)
höll ju på å få lite smått panik när den andra sluta fungera. lr telefonen funka men va ju bara de att ja hörde inte något när nån ringde. de kunde höra mej men ja hörde inte dem. sen så när man ställde alarm lr om man hade ljud på å de ringde så hörde man ändå inget. så lite smått irriterande.
men nu har ja ny. :) plus nytt abomnemang! har säkert blivit totalt grundlurad eftersom man inte kan något om sånt men än så länge är jag mycket nöjd och inte märkt något fuffens.

ne nu börjar ja tusan bli trött.! vet inte riktigt vad ja ska ta å hitta på. kanske läsa ett par rader. tog faktiskt med mej män som hatar kvinnor i natt.
aja! hoppas alla sover helt underbart å drömmer söta drömmar!

Kommentarer
Postat av: mariell

Det låter bra det, hoppa upp på bänken så klämmer vi lite på ryggen och rengör ansiktet, ha med prylar så jag kan färga fransar och dylikt om du vill och vågar ;) (surprise)

2009-03-06 @ 12:37:04
URL: http://reasontobe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0