underbara dagar!

ja snacka om att det vart två riktigt fina dagar nu. solen skiner och himlen är blå, inget att klaga på.
gårdagen så fyllde leo år.! så på dagen så tag ja å mamma oss en liten promenad till maxi, mötte upp linda å teron där för lite shoppning. paket införskaffades och även lite kläder och smycken till en själv. man blir ju på ett sånt toppen humör när allt är så ljust liksom! sen blev de en lång lång promenad. ända hem till teron. :p allt för att se ett kort på facebook! haha! :)
efter detta skulle ju teron iväg till träningen så ja gick hem. då måste ja dock erkänna att de va riktigt kallt. de blåste å visst om solen skiner fint men när vinden kommer då är de inte någon värme direkt. sen var de ju tårtkalas på kvällen! riktigt god tårta var de som leo hade bakat å så vart de endel skitsnack å så snegla vi lite på tv.! mycket trevligt ! :)
längtar till den 28. :)
sen var de ju de där med att vända på dygnet. gjorde allt för att försöka hålla mej vaken länge. men somna i soffan vid elva. lyckat! men som tur var så vakna ja till vid halv tolv å då satte ja på en film. mamma mia. kan alltid se den. så härliga bilder å mysig musik. å då höll ja mej vaken till ett iaf. :)
dock fick kvällen ett mindre roligt avslut måste ja säga.! du behövde ju inte bli arg :p för enligt mej var du de! ;)
denna dagen ska ja inte heller klaga på. vakna vid åtta. upp å stor städa rummet. fixa som tusan i garderoben så nu har allt verkligen varsinn plats, blev så bra. :p gött å storröja ibland! :)
efter de så va de mat å småprat å sen var de runt i ett par affärer för att leta gardin å krukor å växter. mycket trevligt. gillar å hitta på saker. speciellt med människor man tycker om. efter de lilla runt åkande var de hem å packa väskan för att åka med en annan pärla, mikaela till bilia. den ungen har ju fått för sej å byta bil. så åkte å kolla lite, för att sen åka vidare till brottningen å töserna. mackan va dock sjuk så elof hade ryckt in. han är så rolig. inte alla hästar i stallet den killen. måste va någon skruv som saknas. haha! men skoj va de :)
efter en timme å en kvart på mattan så va de dusch å hem för att sova å ladda batterierna för en natts arbete. men ja gjorde ett litet stopp på vägen i min nyfikenhet, ville ju se hur de blev å måste säga att de blir riktigt bra. :)
sen hem å sova en timme för att hur trött som helst klä på sej å åka till scandic.! här ska ja tillbringa två nätter. denna å nästa. lite små segt. speciellt när den enda man kan prata med är securitas å när han kom så prata han i telefon så han gick sin runda å kolla så allt va lugnt å sen sa att vi sågs i morogn å sen fortsatte han prata. detta innebär att ja nästan inte säger ett enda ord på mina åtta timmar här. men de e sånt som händer.

måste även kommentera. för de första, ja avgudar vänner, det är helt enkelt bäst!
syster min hade sett ett program om vänner där de berätta att de fick 129000 dollar per program de spela in (dock ej första säsongen men när de sett vilken succe de gjorde så höjdes deras löner) å så spela de in ett program i veckan. allt ja kan säga... tråkig lön hörru! de gjorde 10 säsonger å i varje säsong så är de 24 program. så som sagt. tråkig lön! :p fast sen måste ja säga att ja unnar dem varenda krona efter att man sett alla avsnitt.... de e så sjukt bra. :D

längtar som tusan till helgen. ja är ledig. ska bli så jäkla gött! en lugn kväll i soffan på fredag å sen stan å kolla läget på lördag. lugn ska ja va iaf för på söndag ska ja till lidköping å kolla/cocha brottning. å sen avsluta hela kvällen med att ligga halv död i soffan. de ska bli så ruskigt skönt. :) börja å avsluta helgen i soffan. me like!  

ne nu ska ja jobba lite. har lite saker till att pyssla med.!
så ha de gött allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0