nu teron.... nu borde du tycka att ja är duktig :)

i dag har ja vart duktig... ja har tagit tag i foten...! ska få tid på vårdcentralen.. å där kommer de antingen säga att ja ska röntga foten lr åka till en sjukgymnast... men m,an måste ju börja nånstans....! så nu kan alla som tjatat vara nöjda... :) å de som vart på mej om detta är iaf grynge TERON å oskar...! :p

igar var de en hyffsat bra dag...! på dagen fick ja mycket gjort.... fick ordning på rummet, å tro de lr ej så plocka ja även i köket.. :D sen kom mickis å vi åt lunch...! en smarrig köttfärssås...! sen va de lite vila... tyckte ja att ja förtjäna så ja såg på mamma mia...! å va ja älsakr den filmen.. så bra.. :)



efter de så kom övriga i familjen hem.... alltid skoj å ha någon å snacka lite skit med efter att vart själv...!
på kvällen så kom oskar hit å hämta  mej... å då va de iväg för att köra hem någon kompis till deras familj som vart på ifk å sen tagit någon öl.. så de va till att åka tioll axvall släppa av han...! å då besluta vi oss även att vi skulle hyra oss en film...! då hyrde vi the gameplan...! å absolut... ja tyckte den var bra... :) jätte söt film....! å har man inget bättre för sej så kan man faktiskt se den... ;)

nu ska ja nog ta å fylla min mp3 med lite musik å sen gå ut på en promenad....!
man blir bara trött av att gå här hemma å plocka...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0