japp japp

å då av de söndag...! lr just nu är de mer måndag...!
försöker hålla mej lite vaken.... börjar jobba i morgon igen...! haft en helg på bogrens i depåbaren... men nu är de tillbaka till hotellet...!
å de som hänt i helgen är... hmm! vart med om den värsta raggningsmetod ja någonsinn sett... men va vi skratta.. en kille försökte ragga upp bea när vi satt vid ett bord på harrys.... han lägger armen runt slänger fram ett paket med viagra å frågar om de är de två i natt...! haha! sen spåra de totalt.... men vad vi skratta! :D senare på kvällen va de en som fria till mej... han va till o med nykter... så ja sa ja.. ;) en kul grej... haha! dock så är han väl i skövde inte allt för ofta... haha! å så va de inte helt seriöst heller...! 
sen i fredags tog ja å fransson hand om vår första bokning på depå..! va lite nervös men visa sej att ja kände de flesta där... massa gamla lärare å så..! så de va hel lugnt!

sen idag vann vi vår första match i serien i år..! spela iofs inte så mycket...! men de är väl bara å träna mer så löser de sej de med en vacker dag...!

dagen avslutades rätt bra ändå..! jätte smarrig mat å sen hem till teron å kolla lite tv å film å käka glass..!

å nu står ja i valet å kvalet om de ska bli film lr sängen...! är rätt trött men borde försöka hålla mej vaken ett tag till! fast lär nog som na rätt gött om ja lägger mej i soffan alltså! aja!

jsut de... fick ju lite skäll om att min blogg va tråkig...! hmm.. :p skiter nog i de...!  ;) lilla du behöver inte läsa den...! kommer dock inte ihåg va hon hette... hon som skrev så roligt... hon från husaren....! din lilla svikare... å så sa du att du skulle komma tillbaka..! det blir spännande å se... ;)

aja...! nu orkar vi inte mer med detta...! får sova sålänge ja kan i morogn så får vi se...! :)

tack o hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0