4/11

ja då va vi inne i november då..!
har väl hänt endel...! har bland annat gått igenom nästan hela willysparkeringshus för att hitta anns bil när de senare visa sej att den stod på commerce...! å där börja vi uppifrån å bilen stod på plan ett...! de va trevlgit...! alltis skoj å se på bilar mickis... :) å de e inte lätt... ann hade ju faktist sagt gamla domus å de e ju inte så lätt å veta... :p
sen har de vart mycket mycetk jobb...! ja å mickis va på bogrens i 11 timmar i lördags...! helt undebart...! dock lite segt i bena men va ändå skoj.... å i fredags skulle ni sett oss...! vi va oslagbara i garderoben...! folk lär ha trott att vi var rätt knäppa men de bjuder vi på...! de va iaf skoj....

sen en jätte trevlig söndag...! denna gången var det anna h, teron, fia, linda å jag.... å teron hade dukat jätte fint...! mysigt... spindlar på bordet... sen va de ja som stod för maten.... tacopaj... jättegod om ja får säga de själv... å efterrätt...! va de varmapäron med en smet på... men vaniljglass... så jäkla goda alltså..! å så va de tv... å efter de blev de en omgång buzz..!
dock va inte ja den smartaste denna gång... men nästa gång då jävlar... ;)

sen igår va de lite filmkväll med oskar å leo efter att vi kollat på när hf utklassa heid..... hem hit å ja somnar i soffan...! men sånt händer...!

i morgon blir de stan en sväng iaf.... förmodligen på förmiddagen... sen skulle mamma storstäda köket å då kommer hon väl förmodligen villa ha hjälp av mej... men ska nog allt komma på något att göra så ja kan smita efter hälften... ;)
haha ne... men allt behöver hon faktiskt inte ha hjälp med...! men lite! :D

ne nu ska ja ner å pyssla lite innan ja går å lägger mej...!
vill bara lägga in ett kort på något som inte går annat än att älska...!


så söta! vill så gärna ha en...
men alla är verkligen allergiska...
 mamma, teron å mickis....
så tråkigt... men men!
en vacker dag kanske ja kan skaffa mej en lite katt... vem vet!
i min dröm så är de så iaf..! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0