fixat!

då var de fixat.. :) behöver inte klyva mej nästa torsdag...! sanna är en ängel å tar mitt pass på bogrens.... ! :)
blev nästan lite orolig hur ja skulle göra närt ja snacka med staffan igår...! aja..! fixat iaf.. :)

sen så känner ja bara en sak till..! ja orkar inte mer... människor har känslor..! ja vet att den som borde läsa detta inte gör de... men teron vet va ja pratar om...! de är inte skoj i alla lägen-.... å alltid är de ja..! varför ingen annan? å samma medicin klarar du inte av heller..! så vad ska man göra..... testa säga emot men de fattar du inte..! blir bara sur å grinig å vänder de mot mej igen att de va nått annat...! aja..! en dag kommer nog även du fatta!

ska snart ner till hotellet.... gå rundvanding med vaktis..! se brandvägar å sånna saker..! trevlit trevligt..! hmm..!
sen va händer i dag? ?? de får vi la se...!

snacka om att ja e trött med..... körde ett rejält å duktigt gym pass igår med..... va själv på gymet... då kan man inget annat än att köra... finns ju inga att prata med...! har lite muskelvärk här å var nu alltså..! men gött de med.. :) sen jobba igår..! de va med trevligt... mycekt folk.. men snacka om att ja va trött... å e nu! men tusan... de e bara å bita ihop å ge sej ut i de fina vädret..! njut av en vacker vår liksom... som förhoppningsvis leder till en underbar sommar !

å just nu längtar ja som tusan tilll resan,...! turkiet nästa.... så gött ska de bli...! bara komma här ifrån... sola bada å inte behöva tänka på så mycekt alls....... undebart! tyvärr är de bara en vecka! men de e bättre än inget!

ne nu måste ja göra mej iordning så ja tar mej ner till hotellet..! :)
ha en bra dag allihop!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0