hemma igen då!

Ja då va man hemma igen då... man har vart saknad av vissa å mindra saknad av andra anar ja!

Har haft en så underbart rolig helg så de e sorgligt att den är över....! Vi va grymma trots att vi bara kom trea... å vi borde ha vunnit! men de går inte att va ledsen över de ändå...!
Vi vinner alla matcher i gruppen å vi va överlägsna... vi spela så fin handboll så folk kom å kika på oss för vi va så bra...! :) tar vi förgivet iaf..... såg några som kolla på nästan alla matcher som är från danmark...! de borde kollat på oss för vi va så bra.. ;) 
sen får vi spela åttondelsfinal å där möter vi ett lag från stockholm som vi vinner mot med tio bollar...! å de har tippat oss å kärra i final... men de sprack ju... så typiskt...! sen i kvarten möter vi ett norskt lag...! å den vinner vi med... men när de va 5 min kvar så skjuter en idiot mej i ansiktet... rätt hårt så ja blir lite liggande...!  kul! Å hon bad inte ens om ursäkt...förän hon blev tvingad...! Så nu har man ett super snyggt blåmärke runt vänster ögat... de svullna upp först också men de e borta men istället tycker ja att de bara blir mer å mer färg...! Aja... smällar man får ta...! Sen i semin fick vi möta de underbara Kärra...! Vi verkligen tycker om det laget...! Å de har vi alltid gjort..! lr inte... vi va taggade som tusan å när matchen skulle börja så fanns de inga domare... vi fick vänta ett bra tag på dem å då rann all energi ut.... Vi hängde ändå med men i slutet var de ändå de som drog der längsta strået å vann...! Så på måndagen fick vi spela match om tredje pris..! som vi gjorde förra året också... ! Där stod det norska laget skogstrand för motståndet... de vi åkte ut mot i semin förra året...! Detta laget hade i gruppen vunnit mot kärra som vi förlora mot....! men vår match blev spännande... lika efter full tid å efter den tredje förlängningen så vann vi..! en sån jäkla go seger å så kul de va å spela..! :)

Väl hemma med ett blått öga å ett antal blåmärken så åkte ja till frisören igår morse.. å blev nästintill blond igen...! Sa till henne att ja hade planer att bli blond till sommaren så vi skulle bara ta någon mer ljus slinga men hon tog de mesta..! så nu är ja mer blond än mörk! Lite mörk i under håret bara ju! Sen på kvällen åkte ja hem till peter en sväng..! snacka lite skit å umgicks...! Alltid trevligt att träffas å han tyckte att ja va fin i håret så så illa kunde de ju inte bli!


Sen igår gjorde ja nått som fick mej att känna mej lättad! De va helt underbart... ! att slippa känna ånger å undra saker å ting...! Ne fy va gla ja känner mej idag... :D


I dag har ja haft pappa hemma... han va sjuk..! stackarn! Men då åkte ja iväg käka lunch med leo å linda å så ville de till falköping..! av alla ställen men visst vi åkte dit...! Kollade runt på lite saker å sen skulle vi kika in stan... va inte så mycket affärer... har faktiskt inte vart inne i centrum där förut så visste inte va som fanns! Sen hem å träna...! Å de va gött å få springa lite igen efter i helgen! Ska träna i morgon med.. sista träningen med brinko..! så vi ska bara leka å ha skoj...! Sen planera inför lördagen för då smäller de! Då kommer den efterlängtade bötesfesten! :D


Aja nu har de blivit ett rätt långt inlägg..! men får fylla i mer i morgon.. för nu ska ja sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0