hej alla glada

här kommer några rader uppe från sälen! :D
för de första... ja har hittat en till..! helt otroligt.... L=S .... lyckat!

i dag har vi haft jätte fint väder... satt ute å käka lunch å sola näsorna..! sen har vi även sett dem bygga ett hopp i tandådalen.. fy helvete va stort säger ja bara..! men de som åker där är ju rätt duktiga men ändå..! det är STORT!
sen kolla vi på en tävling idag.... snabbast ner för väggen.... å då var de snabbast... rak ner... de borde sakna hjärna.. totalt livsfarligt...! fan de åkte ju i typ 180....! fy tusan...!
sen hände de...! vi åkte runt lite.... å sen kom vurpan som ja väntat på...! enorm smärta i handleden...! så vi kolla upp de.... visa sej vara en spricka.... så nu är de gipsat å de blir barnbackar restren av veckan...!
som plåster på såren så köpte ja å mickis oss lite chokladmousse som vi skulle fixa efter maten.... men då visa de sej att den skulle vispas med elvisp i 3 min å våran lilla söta lägenhet saknar elvisp..! oxå sådär lyckat!
aja..! nu sitter vi här med varsinn cider å ska bort till lindvallen å kika läget på harrys lite senare...! å snacka om att vi e snyggast... ;)
jaja..! ha de underbart så hörs vi! 
:D

Kommentarer
Postat av: micco

men ditt jävla mongo, fan vad klantig du äääääääär :D herregud säger jag bara ;)
Tur att de inte är säsong säger jag bara, då hade du dött :D

2008-04-01 @ 23:19:37
Postat av: teron

Nee.. skojjar du elle? din lilla klant!! hehe..

2008-04-01 @ 23:21:30
URL: http://teron.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0